Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS (FELTING) 12

QUOTE(Sauliuss @ 2006 12 04, 14:10)
Labas, rašau čia pirmą kartą, nors pasidairyti užsuku dažnai. Čia mano viena pirmųjų gėlyčių:

user posted image

blush2.gif

Sveikutis,

Malonu kad ir vaikinai velia. O kad gėles tai išvis thumbup.gif ir dar tokias thumbup.gif
Nu nelysiu aš be muilo.....
Liuks kad pasirodei, o čia moteriškės vien........

P.S. Neblogi darbai visų sudėjus. Jei po vieną vardint, tai keli. Tikiuosi neįpyliau žibalo blink.gif ir neižeidžiau ko nors.
rolleyes.gif Nemėgstu pataikauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOSETH: 05 gruodžio 2006 - 00:26
niu ir as pasirodysiu, ka primeistravau, nors dar tik 4 daiktus esu nuvelus lotuliukas.gif

cia pirmas kaledinis bumbulas
user posted image
user posted image

antras kaledinis bumbulas
user posted image

o cia norejau karolius bandyt velt, bet kadangi ju nenesioju, dekoravau buteli biggrin.gif
user posted image
user posted image

ir paskutinis vakarykscias darbelis - salis mamai ant kaledu
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilke: 05 gruodžio 2006 - 11:10
Salis labai liuks smile.gif
Atsakyti
Jau koks šalis nuostabus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .Labai dailiai tos skylutės padarytos. 4u.gif
Atsakyti
aciu blush2.gif
Atsakyti
na kaip suprantu, po keliu bumbuliuko iskart prie salio kibai thumbup.gif: saunuole
Atsakyti
[quote=vilke,2006 12 05, 12:03]

ir paskutinis vakarykscias darbelis - salis mamai ant kaledu
Liuksinis salis! Ci akaip suprantu, ne ant medziagos, o skyles tiesiog iskarpytos??
Bumbulai simpatiski, tik veitoj juodos kazkokius zaismingesnius padaryciau, siltu smagiu spalvu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraigutė @ 2006 12 05, 13:09)
Liuksinis salis! Ci akaip suprantu, ne ant medziagos, o skyles tiesiog iskarpytos??
Bumbulai simpatiski, tik veitoj juodos kazkokius zaismingesnius padaryciau, siltu smagiu spalvu mirksiukas.gif

Vakar skaičiau LRyte, kad šiemet madingos "juodos" Kalėdos. Na tipo spalvos juodos smile.gif
Bet aš kažkaip linkus geriau nemadinga išlikt user posted image
Beje, labai gražus šalikas smile.gif Ir bumbuliukai vis tiek gražus thumbup.gif
Atsakyti
nu va pasigirsiu ir as savo pirmaisiais subadytais darbeliais:
user posted image
user posted image
user posted image
jie mane labiau "uzkabino" nei slapiasis velimas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gugile: 05 gruodžio 2006 - 14:27
ish interneto platybiu...veltos pirshtines:
user posted image
Atsakyti
kaunietės, aš tai labai norėčiau paprašyti, kad jei kuri ABC užtiktumėt spalvotos vilnelė, tai nupirkit ir man po kokius 300gr baltos, raudonos ir dar kokios rožinės ar oranžinės 4u.gif
Skolinga neliksiu ax.gif

pati nežinau, kada ten nusigausiu unsure.gif
Atsakyti
kokios fainos pirstines, helouvyniskos sakyciau biski, bet fainos, gaila su adatom nesubadysi verysad.gif
Atsakyti