Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS (FELTING) 12

QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 12 04, 13:26)
S
O susitikime nebuvau  verysad.gif Gaila  verysad.gif
Kada bus naujas veltiniautojų susitikimas???? rolleyes.gif

tai gal cia apie litexpo paroda, sake ten daug veltiniautoju buvo, gaila kad mes irgi nebuvom verysad.gif
Atsakyti
[quote=Heiki Heiki!,2006 12 04, 14:26]
Sraigute, šauniai padirbėjai thumbup.gif
Heiki Heiki, tu super greit tobuleji, kada jus laiko turite???Juk suprantu, kad ir kitus darbus dirbate, ne tik veliate.... bigsmile.gif bigsmile.gif
Saunuoles visos, nites majos:)smile.gifsmile.gif
Linanda, Kaledine ideja
Atsakyti
QUOTE(Sraigutė @ 2006 12 04, 13:43)
Heiki Heiki, tu super greit tobuleji, kada jus laiko turite???Juk suprantu, kad ir kitus darbus dirbate, ne tik veliate.... bigsmile.gif  bigsmile.gif

blush2.gif
Neturiu aš to laiko verysad.gif Ir dirbu, ir studijuoju (dieniniam skyriuj be to)... Tai tik savaitgaliais ir veliu. Bet jau kai prisėdu, tai stengiuos kuo daugiau padaryti doh.gif Aišku, mokslai tai truputį kenčia nuo to, bet nieko sau negaliu padaryti blush2.gif Susirgau aš tuo veltiniu, kaip ir visos kitos čia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(makalaika @ 2006 12 04, 11:11)
kaip supratau tai akcija - atrakcija aprenk vaika vyksta Vilniuje, gaila negaliu atvykti. Gal ir Klaipedoj ka nors panasaus organizuojam? Butu faina, po to padarytume kokia foto parodele kaip sekesi vilniuje ir klaipedoj  4u.gif

manau, tokia akcija- atrakcija ("atsigrezhk i savo vaika" tongue.gif ) galima butu skelbti visam rankdarbiu skyrelyj smile.gif Juk per prieshkaledini dovanu gaminimo/ieshkojimo, namu valymo/dekoravimo maratona dazhnai uzmirshtam savo mazhuosius zhmogucius. Kas galetu,- susirinktu drauge ir ka sukurptu,- kas ne, tos po viena... Gal kas shlepetes nuveltu, kas zhaisliuka pasiutu ar shalikeli numegztu, dezhe zhaislams susidet grazhiais paveiksliukai apklijuotu, seniai pradeta megztini pabaigtu, kartonini nameli pastatytu, lele aprengtu, lavandom ishkimshta angeliuka 'miegui' pasiutu ar pan smile.gif (beje, mano vaikui vieni ish geriausiu zhaisliuku velti karoliniai burbuliukai blink.gif vezhioja juos sunkvezhimiais ir traukiniais, delioja i dezhutes doh.gif ).

Saulala, prapultum, shirdele, i pasauli ishejus svetimu kalbu nemokedama...virtum savo sultyse ir ish naujo rata ishradinetum cool.gif cia apie viska kalbu, ne tik apie veltini...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 04 gruodžio 2006 - 13:55
QUOTE(saulala @ 2006 12 04, 14:43)
Paskutinis mano pasisakymas ne į temą:

Man šlykštus toks pataikavimas užsieniečiams. Gaila, kad daugelį lietuvių (tarp jų ir jus) kankina mažo žmogaus kompleksas. Mes maža šalis, niekas mūsų nemato, negirdi... Kas nori, tas ir pamato, ir išgirsta. Kaip ta suomė - sugebėjo ir susirasti, ir prie forumo prisiregistruoti. Ne tokia "tūpa", kaip atrodo. Taigi kaip nors ir be tokių "pagalbų" sugebėtų naują temą susieiškoti. Jei tik jai tai įdomu.

Linkiu atsikratyti mažo žmogaus komplekso. Gal tada pradėsite gerbti ir savo kalbą, ir tuo pačiu save.

O dabar lauksime užsieniečių antplūdžio į forumą. Jeigu jau temoje angliškas žodis, tai jų neatsiginsime  cool.gif

...Hitleris irgi mane, kad yra viena isskirtine zmoniu rase- arijai. kas is to isejo- zinome is istorijos... maza nacija atsikraciusi nepilnavertiskumo komplekso..smile.gif))
O pagelbet kitiems- ypac pries Kaledas- man rodos rodo tik kilniasirdiskuma...Jezus Kristus mokino...Susitaikymo...Jau psichologai aiskina, kad niuriais ziemos vakarais suaktyveja depresijos, matyt ir musu forume panasiai- tik issinarpliojam is vienos temos, jau, ziurek ir kita atsiranda..smile.gif))Na galgi greit ateis ir sviesusis Kaledu laikas,kai visi bus sotus, laimingi ir geros nuotaikos:) To ir palinkeciau:)

Atsakyti
tai jei jau zvaigzde, tai penkiakampe negali buti - 6-kampe - zydus prikabinsit, belieka arba 4-kampes arba 7-kampes. o vat raudonos spalvos is paletes savo isimti irgi negaliu. patinka ji man nors tu ka......
kazkada straipsni skaiciau, ten labai tyciojosi is to, kad mum raudona tai jau homo sovietikus - tai pirkim pamelusia mesa, o stogus dengim ne cerpem raudonom, o klijuotem spalvotom biggrin.gif . nu ne, man kaledu zvaigzde 5-kampe ir raudona tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 04 gruodžio 2006 - 13:58
QUOTE(linada @ 2006 12 04, 14:56)
tai jei jau zvaigzde, tai penkiakampe negali buti - 6-kampe - zydus prikabinsit, belieka arba 4-kampes arba 7-kampes. o vat raudonos spalvos is paletes savo isimti irgi negaliu. patinka ji man nors tu ka......
kazkada straipsni skaiciau, ten labai tyciojosi is tu, kad mum raudona tai jau homo sovietikus - tai pirkim pamelusia mesa, o stogus dengim ne cerpem raudonom, o klijuotem spalvotos. nu ne, man kaledu zvaigzde 5-kampe ir raudona tongue.gif tongue.gif

smile.gif)))))) nu tai as cia siaip,kad prisikabint:) fainos zvaigzdes:)))) man irgi raudona veza.. ir isvis- visokios ryskios spalvos veza- vyras tik zvengia- sako- pagimdysi- tada paziuresiu kaip tau tos spalvos patiks..smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2006 12 04, 13:48)
mačiau, kad viena šeima, bet nelabai tikiu, kad vyras čia rašytų ax.gif

raso raso......jis ir veltinio meetuke dalyvavo, ir saulala jo darbelius forume rode. dziugu, kad vilna ir vyrus "veza" thumbup.gif
va taip ir dingsta is forumo vyrukai, kai moteriskes uzpuola biggrin.gif
ai baigiam plaktis. tautiskumo tema niekad nebus ispresat - prikalbesim kibirus, prisigincysim, naudos jokios, tik nervai vieni bigsmile.gif
stai geriau besmegeniu komanda pasidziaukit wink.gif
user posted image

beje, ir gelyte labai grazi wink.gif kaip ir daugybe kitu mano nepagirtu darbeliu - nebespeju biggrin.gif
na, akcija "apvelkim vaikus" tai gundo, tik idomu kaip seksis tai daryt su vaikais...ar neteks viso to uzbaigti tik kava su sausainiais wink.gif nors mintis irgi verta grieko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 04 gruodžio 2006 - 14:28
QUOTE(linada @ 2006 12 04, 14:15)
raso raso......jis ir veltinio meetuke dalyvavo, ir saulala jo darbelius forume rode. dziugu, kad vilna ir vyrus "veza"  thumbup.gif
va taip ir dingsta is forumo vyrukai, kai moteriskes uzpuola  biggrin.gif
ai baigiam plaktis. tautiskumo tema niekad nebus ispresat - prikalbesim kibirus, prisigincysim, naudos jokios, tik nervai vieni  bigsmile.gif
stai geriau besmegeniu komanda pasidziaukit wink.gif
user posted image

oho, na tada atsiimu savo žodžius 4u.gif
šaunuolis Sauliuss wub.gif thumbup.gif
bet saulala tai piktai nusiteikus kažkodėl sad.gif
būčiau neatidarinėjus tos naujos temos - nebūtų tiek "bangų" unsure.gif

Gyvenkime draugiškai 4u.gif

Beje, faini besmegeniai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Visų darbeliai tiesiog nuostabūs!!!!!!!

Mano kalėdinės žvaigždės taip pat penkiakampės biggrin.gif

user posted image

user posted image

Sorry, už tamsokas nuotraukas.

Atsakyti
QUOTE(linada @ 2006 12 04, 14:34)
as irgi umi.......  biggrin.gif ir esu uz Lietuva ir lietuvius  biggrin.gif tik pasaulio nepakeisi wink.gif
ar tik ne vyras tau ir partempe ta maisa vilnos  tongue.gif baltos tai tikrai  biggrin.gif

Ne, pirmas buvo tikros kaimiškos vilnos maišas. Antras buvo tas, kur iš tavęs partįsė, kai penkiese kaunietišką vilną pirkom biggrin.gif
Atsakyti

! 
DRAUDŽIAMA:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
· rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
· rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos tai pat laikomos šiukšlėmis.
Atsakyti