Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS (FELTING) 12

siaip tai kam nesigauna gerai bumbuliukai, tai siulau pabandyti truputi kitoki ju velimo buda ax.gif ne sausa vilna suformuot ir tada slapint ir sukt, o atsiplesti karsinio kiek reikia, ta ikisti i karsta vandeni visa, o ta jau slapia susukti i kamuoliuka ir muiluota sukti tarp delnu. nesigauna tada nei su raukslem, nei su celiulitu lotuliukas.gif gaunasi lygus grazus kamuoliukai smile.gif
Atsakyti
Kiek grozybiu!!!!! Kokios Jus visos saunuoles!!! thumbup.gif thumbup.gif
Visada taip - tik ilgesni laika neuzeik - tuoj grozybiu priveliat biggrin.gif
Isdrisiu ir as parodyti savo kaledini papuosima- velta eglute 4u.gif
user posted image
Atsakyti
saunuole, kad isdrisai biggrin.gif liux eglute wink.gif
Atsakyti
Girti visas jau darosi net banalu.... 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif

Mirkau antra partija parudavusiu baltu karoliu frusty.gif frusty.gif
Subtilus uzsegimo tvirtinimas man irgi kol kas paslaptis: per uzspaustuka perveri du kartus vielike, suspaudi ir jis... susiploja i blyna. baisiai negrazu, matyt, netinkamus uzdejau. Bozas bozas doh.gif
Atsakyti
[quote=*Diva*,2006 12 14, 10:24]
yep, 45 dvi poras veliau..smile.gif)))))))va cia:
http://public.fotki....s/pb241393.html
http://public.fotki....s/pb110875.html
bet man labiau patinka koki 20 velt..smile.gif)))))))
Kazkodel..smile.gif)))
aciu aciu:)

Tik tu pasakyk savo vyrui, kad kulverstukas- mano vyro kurinys:))) vienintelis ir nepakartojamas kol kas:))Gal tu jam nupirk adateles:)))))

kulverstukas tikrai pakerejo smile.gif

ozeskienes gatvej,siulu parduotuvej adateliu nebeturejo, kazi kur dar ju butu galima rast Kaune?

Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2006 12 14, 11:58)
o aš dar adatėlėm velt nesimokiau - vis grupelė nesusirenka sad.gif

zinok, as ir be mokslu kazka bandau - iseina kazkas blush2.gif biggrin.gif tikriausiai adateliu nepirkai?

QUOTE(seava @ 2006 12 14, 21:06)
ozeskienes gatvej,siulu parduotuvej adateliu nebeturejo, kazi kur dar ju butu galima rast Kaune?

pas Kazyte, parasyk az... dar gali buti senamiestyje Tekstilininku gildijoj g.gif

as visa diena gelyte bandziau isspausti lotuliukas.gif atrode viens du ir padaryta, deja deja doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tapkute @ 2006 12 14, 21:00)
Minesota tavo Kalėdos labai labai labai gražios šiltos ir tikrai Kalėdiškos  wub.gif  user posted image Kai pamačiau net širdelė suvirpėjo  4u.gif  Taip laukiu Kalėdų  user posted image
Ir linados ferma man labai labai patiko  thumbup.gif Ypač avytės  thumbup.gif

O čia mano vakar prieš miegą subaksnotas senelis šaltis smile.gif
Tik nuotrauka nekokybiška, nenori fokusuoti kažko  doh.gif
user posted image

Tapkute, ačiū už gražius žodžius smile.gif .

Fainulka tavo senelis, tik jam šarmo trūksta. Įkvėpk jam nuotaiką, šypseną iki ausų ar akį primerktą, ūsus užraityk mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2006 12 14, 21:14)
zinok, as ir be mokslu kazka bandau - iseina kazkas blush2.gif  biggrin.gif tikriausiai adateliu nepirkai?
pas Kazyte, parasyk az... dar gali buti senamiestyje Tekstilininku gildijoj g.gif

as visa diena gelyte bandziau isspausti lotuliukas.gif atrode viens du ir padaryta, deja deja doh.gif  lotuliukas.gif

pirkau adatėles smile.gif ir bandžiau ne rutuliukus, bet stačiakampes formas karoliams velti wink.gif
gal ir neblogai pavyko smile.gif
bet tų visų meškiukų technikos norėčiau per kursus pasimokyt smile.gif

Nes namie tai ir vaikai nelabai leidžia - dabar vėl abu serga sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2006 12 14, 21:23)
pirkau adatėles smile.gif ir bandžiau ne rutuliukus, bet stačiakampes formas karoliams velti wink.gif
gal ir neblogai pavyko smile.gif
bet tų visų meškiukų technikos norėčiau per kursus pasimokyt smile.gif

Nes namie tai ir vaikai nelabai leidžia - dabar vėl abu serga sad.gif

man rutuliukai kuo puikiausiai veliasi ir is karsinio ABC ir is sluoksnos lotuliukas.gif gera mokytoja buvo, vadinas blush2.gif
uzuojauta del ligoniuku mirksiukas.gif
laukiu labai kursu as irgi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2006 12 14, 21:28)
man rutuliukai kuo puikiausiai veliasi ir is karsinio ABC ir is sluoksnos lotuliukas.gif gera mokytoja buvo, vadinas blush2.gif
uzuojauta del ligoniuku mirksiukas.gif
laukiu labai kursu as irgi ax.gif

tai šlapiai rutuliukai man gaunasi puikiai (gal nevisai puikiai, bet normaliai smile.gif ). O iš raudono karšinio sausai irgi turėtų veltis, bet šlapiai tai dry.gif
Atsakyti
na as jau ivaldziau ta raudona karsini is abc ant rutuliuku lotuliukas.gif kaip jau rasiau, jis geriau veliasi jei iskart ji karstam labai vandeni suslapini. pasiduoda geriau tada. o siaip tai vargelis. ploksciu daiktu is ju daugiau nelabai velsiu doh.gif
Atsakyti
FANTASTIŠKI visi newyear.gif papuošimai wub.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif . Keliatą ax.gif rolleyes.gif idėjų nuvogsiu flirt.gif topsecret.gif .
Atsakyti