Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS (FELTING) 12

QUOTE(jalta @ 2006 12 14, 15:31)
mergaites, gal zinote ar yra siuo metu ABC vilnos ivairiu spalvu, niekaip neprisiskambinu

pirkau siandien.karsinio yra ivairiu spalvu,o sloksniuotos tik juoda,balta ir melyna
Atsakyti
[quote=Sraigutė,2006 12 14, 17:09]
pabadyk adata is pradziu, tada velk slapiai,- niekaip raukshliu nepadarysi mirksiukas.gif O ir siaip...kuo svelniau, tuo mazhesne raukshliu tikimybe. As tai bais kietai veliu, rankos kencia ir jegu daug reik...o kamuoliuku ir uzhmusht galeciau...kaip akmenys gaunasi doh.gif
[/quote]
aha, zinau, bet taip tingiu, taip norisi greiciau, o sluoksna man visai nesibado, osusivelia staigiai, nespejunei svelniau, nei kaip kitaip lotuliukas.gif lotuliukas.gif
peilis kazkoks man tie rutuliai, anksciau taip nebuvo, nes tik juos ir veliau sau kantriai lotuliukas.gif doh.gif

uups, nesuprantu, tai tu ne kauniete???

tiesa, LINADA, tavo superine ferma, smagi ir juokinga...
o as nepasakysiu turbut naujienos, bet labai smagu vaikams teatro leles nuvels (leles -pirstine), maniskis bent jau kreizeja, ir mazoji jau maunasi ant rankos ir ciulba kazka...tik va nzn, ar spesiu savo vaikams nuvelt, bet privalau, ar ne?...
I akcija (Apvelkim savo vaika" nenuvykau, negalejau, o gaila, mamanes sauniai pasidarbavo drinks_cheers.gif thumbup.gif
Papildyta:

neishmetu nieko,- ne ta natura lotuliukas.gif ,- 'v choziaistve i pulemiot prigoditsa' tongue.gif O atraizhas irgi dekorui panaudoju, bet, pvz, turiu 1 per mazha tapke...nu ka su ja daryt unsure.gif
[/quote]
Istatyk koki vazona su gele, pvz, gal turi kaktusa nedideliame vazone, jei netelpa, suslapink ir patempk, as isvis turiu tik viena bata, o sablona nukisau kazkur, tai antro nebelabai nuvelsiu lotuliukas.gif
[/quote]
Tik asiprasau uz klaida ir nelietuviskas rasliavas, kompas stirnga, dingo lentele su kalbos pakeitimu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraigutė @ 2006 12 14, 14:09)
uups, nesuprantu, tai tu ne kauniete???

o as nepasakysiu turbut naujienos, bet labai smagu vaikams teatro leles nuvels (leles -pirstine), maniskis bent jau kreizeja, ir mazoji jau maunasi ant rankos ir ciulba kazka...tik va nzn, ar spesiu savo vaikams nuvelt, bet privalau, ar ne?...

bishki kauniete...gimiau ir augau kaune. karts nuo karto gryzhtu wub.gif siuo momentu vokietijoj gyvenu..laikinai rolleyes.gif

butiniausiai privalai drinks_cheers.gif manishkis besmegeni ant rankytes uzsimoves vaikshto tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2006 12 14, 17:05)
ar nemaisot karsinio su sluoksna is abc? g.gif sluoksna ten tik balta, pilka, juoda, melyna - ji puikiai veliasi. o karsinys visokiu spalvu ir veliasi labai prastai

is ABC karsinio veliau siandien,visai neblogai velesi.
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 12 14, 17:09)
ash tikrai nemaishau schmoll.gif Sluoksna yra orientuotas pluoshtas. Tik mano vilna ne shio paskutinio uzhvezhimo rolleyes.gif  pirkau kokia lapkricio 22 ar pan unsure.gif  Turiu dar ir kitu sluoksnos spalvu, bet ne visas bandziau. Balta ish ABC veliasi nerealiai gerai thumbup.gif  ko niekaip nepasakyciau apie zhalsva doh.gif

aisku, tai gal ten ta senesne ir blogai veliasi, as tos sviesiai zalsvos sluoksnos nepirkau. turiu juoda, sviesiai pilka, pilka, tamsiai melyna ir balta - visos labai gerai veliasi.
o sluoksna is abc visa prastai, ypac ta, kuri smarkiai bumbuluota, bet as ja visa grazinau jiems.

o as vakar netycia atradau muila lietuviska, kuris rankas visai tausoja - linea herbal su medetkomis - po velimo su situ muilu rankos vis tiek minkstos buvo ir lyg su losjonu pateptos smile.gif o veltinukas labai malonu kvapa igijo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2006 12 14, 17:14)
is ABC karsinio veliau siandien,visai neblogai velesi.

Na nežinau, iš paskutinio ABC pirkimo raudonos spalvos karšinys, visai nesivėlė, o iš ankstesnio pirkimo sluoksna iš to pačio "taško" kuo puikiausiai. O balta sluoksna tai pasaka kaip veliasi, tik "viens ir viskas".Kitų spalvų dar nebandžiau, bet kadangi tai karšinys, tai labai gerai su adatėlėmis visokius darbelius daryti.
Atsakyti
kokios kiaulytes grazios lotuliukas.gif nepyksi jei ideja pasiskolinsiu? zodis pavogsiu kazkaip labai jau man baisiai skamba unsure.gif o as toki vat klasuimuka jums noriu uzduot g.gif kaip veliu karsini su adatomis kazkaip skyles ne taip ryskiai manosi... tiesa sakant neisiziurejas ir nepamatysi.... o sluoksna atrodo lyg susaudyta.... tokia skyleta ir negrazi... blink.gif tai kaip cia yra? ar karsinys ir sluoksna skirtingai veliasi adatomis ar as vakar per daug isikarsciavus buvau? doh.gif
Atsakyti
[quote=Zanetux,2006 12 14, 15:10]
o kažin kiek Kaune kainuoja... turbūt brangiau dar g.gif
[/quote]
jo kaina butu idomu zinot

[quote=Sraigutė,2006 12 14, 15:52]
[
o mane tai burbuliukai uzhpjauna doh.gif
[/quote]
Man tas pats lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
veliu viska pakenciamai, o rutuliukai raukstleti gaunasi nors tu ka..uzknisa blink.gif
[/quote]
as ispradziu visada adta susibadau tai jokiu nelyguma nebebuna, naudojuosi kazkieno patarimu. man rodos ar tik ne pienines mirksiukas.gif

[quote=pavonija,2006 12 14, 16:28]
Na nežinau, iš paskutinio ABC pirkimo raudonos spalvos karšinys, visai nesivėlė, o iš ankstesnio pirkimo sluoksna iš to pačio "taško" kuo puikiausiai. O balta sluoksna tai pasaka kaip veliasi, tik "viens ir viskas".Kitų spalvų dar nebandžiau, bet kadangi tai karšinys, tai labai gerai su adatėlėmis visokius darbelius daryti.
[/quote]

jo as irgi ja su adtaelem sunaudosiu, bet kaip kita karta neapsipirkt?

ir dar pasigirsiu biski, paskutines sages:
user posted image
user posted image
user posted image

ir kaledom dovanu apvelti muilai:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2006 12 14, 15:26)
uups, gal gali konkrečiai parašyti kur maždaug Laivės al. ieškoti tos priemonės, o tai jau ruošiuosi apsirūpinti pagreitintu vėlimu, man kai kurios vilnos spalvos iš ABC irgi nepasiduoda vėlimui, nervai ima.

Laisves aleja 114
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2006 12 14, 17:54)
kokios kiaulytes grazios  lotuliukas.gif  nepyksi jei ideja pasiskolinsiu? zodis pavogsiu kazkaip labai jau man baisiai skamba  unsure.gif  o as toki vat klasuimuka jums noriu uzduot  g.gif  kaip veliu karsini su adatomis kazkaip skyles ne taip ryskiai manosi... tiesa sakant neisiziurejas ir nepamatysi.... o sluoksna atrodo lyg susaudyta.... tokia skyleta ir negrazi...  blink.gif tai kaip cia yra? ar karsinys ir sluoksna skirtingai veliasi adatomis ar as vakar per daug isikarsciavus buvau?  doh.gif

Zinok man irgi tas pats, sluoksna reikia baksnoti iki pamelynavimo, kad skylutes nesimatytu,o su karsiniu daug trumpiau procesas trunka.
Atsakyti
kaip jums tos tapkytes iseina tokios grazios proporcingos nesuprantu mastau.gif
as jau dvi poras bandziau daryti pirma tai tiesiai i suksliu kibira vazevo doh.gif ,o antros viena tapkute truputi panasi i tai,bet vistiek ne tas ....atrodo taip tuos sluoksniu sudedu gerai ir nieko cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
Minesota tavo Kalėdos labai labai labai gražios šiltos ir tikrai Kalėdiškos wub.gif user posted image Kai pamačiau net širdelė suvirpėjo 4u.gif Taip laukiu Kalėdų user posted image
Ir linados ferma man labai labai patiko thumbup.gif Ypač avytės thumbup.gif

O čia mano vakar prieš miegą subaksnotas senelis šaltis smile.gif
Tik nuotrauka nekokybiška, nenori fokusuoti kažko doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tapkute: 14 gruodžio 2006 - 19:04