Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS (FELTING) 12

uups, gal gali konkrečiai parašyti kur maždaug Laivės al. ieškoti tos priemonės, o tai jau ruošiuosi apsirūpinti pagreitintu vėlimu, man kai kurios vilnos spalvos iš ABC irgi nepasiduoda vėlimui, nervai ima.
Atsakyti
QUOTE(Pilietė @ 2006 12 14, 09:27)
Prisijungiu prie Uups klausimo, kur dedate ir įvairių siūlų (kai lieka nedaug nuo kokio megztinio ar servėtėlių ir niekas neišeina, o kažkur įmegzti netinka) likučius? Prisikaupia jų daug, o ir padėti nėra kur. Nutrenkti į rūsį lyg ir gaila.

siulus tai zinociau kur padet bigsmile.gif pasidomek free form mezgimu mirksiukas.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(pavonija @ 2006 12 14, 13:26)
uups, gal gali konkrečiai parašyti kur maždaug Laivės al. ieškoti tos priemonės, o tai jau ruošiuosi apsirūpinti pagreitintu vėlimu, man kai kurios vilnos spalvos iš ABC irgi nepasiduoda vėlimui, nervai ima.

jezus, nezinau hatviu pavadinimu,- visur mintinai vaikshtau doh.gif
ten prieshais 'skalsa' kitoj gatves pusej...kur 2 gatviu ishsishakojimas... "Grand Cafe" ten budavo (dabar nzn kas), tai shalia jos siulu parduotuve unsure.gif gal kas ish kaunieciu normaliau pasakys rolleyes.gif
Atsakyti
uups, ačiū numanau apie ką tu rašai, Ožeškienės ir Laisvės al. kampas, sagos, siūlai, virvelės ir t.t. Jau nereikės po visą Laisvę duotis ieškant.
Atsakyti
Uups, ačiū už patarimą, nors man tokie margumynai akį rėžia, tačiau, manau, spalvas šiek tiek galima ir paderinti.
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2006 12 14, 13:38)
uups, ačiū numanau apie ką tu rašai, Ožeškienės ir Laisvės al. kampas, sagos, siūlai, virvelės ir t.t. Jau nereikės po visą Laisvę duotis ieškant.

gal bishki neskubek pirkt dar unsure.gif ishbandysiu ant karshinio ir kitu sluoksnu...
Atsakyti
[
o mane tai burbuliukai uzhpjauna doh.gif
[/quote]
Man tas pats lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
veliu viska pakenciamai, o rutuliukai raukstleti gaunasi nors tu ka..uzknisa blink.gif
Atsakyti
uups, va būtent man ir nesivelia karšinys iš paskutinio pirkimo, o ką tu sparčiau suvėlei su ta stebuklinga priemone karšinį ar sluoksną?
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 12 14, 11:59)
Superiniai mazi darbeliai kaledoms  thumbup.gif
as tik superpaprastuscius angeliukus sukurpiau...ir besmegenius uo kazko nusibezdzioniavau blush2.gif

merginos, o ka jus darot su nepavykusiais darbeliais/ vilnos atraizhom, nukirptais likuciais? Prikaupiau visa maisha doh.gif  ishmest ranka nekyla, kandziu neturiu...kur det? Gal kokia pagalvele prikimsht sedejimui  g.gif  zodziu, ieshkau ideju bigsmile.gif

Neismesk atraizu ir likuciu. Smulkias dalis galima sukisti i vidu veliant sausa iskilu zenkliuk, sege, kad kieciau ir greiciau susiveltu...labai graziai gaunasi (bite -sege, boruze, ar kas tik sauna i galva), o is kai kuriu likuciau as, pvz, dabar karpau eglutei zaisliukus, ir siaip prisireikai kartais, turiu atskira maiseli atraizu visokiu.............. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilietė @ 2006 12 14, 13:45)
Uups, ačiū už patarimą, nors man tokie margumynai akį rėžia, tačiau, manau, spalvas šiek tiek galima ir paderinti.

oi, spalvas netgi labai labai galima paderint. Arba megzti/nerti viena spalva, tik skirtingu fakturu siulais. Paziurek paveiksliuku google (pvzcia )

QUOTE(Sraigutė @ 2006 12 14, 13:52)
Man tas pats lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
veliu viska pakenciamai, o rutuliukai raukstleti gaunasi nors tu ka..uzknisa blink.gif

pabadyk adata is pradziu, tada velk slapiai,- niekaip raukshliu nepadarysi mirksiukas.gif O ir siaip...kuo svelniau, tuo mazhesne raukshliu tikimybe. As tai bais kietai veliu, rankos kencia ir jegu daug reik...o kamuoliuku ir uzhmusht galeciau...kaip akmenys gaunasi doh.gif

Papildyta:
QUOTE(pavonija @ 2006 12 14, 13:54)
uups, va būtent man ir nesivelia karšinys iš paskutinio pirkimo, o ką tu sparčiau suvėlei su ta stebuklinga priemone karšinį ar sluoksną?

karshinio nebandziau. Sluoksna labai gerai suvele ta priemone, nors rankom tai tryniau, kaip ten sakoma, - 'kaip shuo kale',- ir nieko doh.gif. Esu pirkus zhydro ir melyno ABC zydro bandziau gabaliuka suvelt, bet ishmeciau susinervavus, nepagalvojau su tuo filzeriu pabandyt rolleyes.gif

QUOTE(Sraigutė @ 2006 12 14, 13:56)
Neismesk atraizu ir likuciu. Smulkias dalis galima sukisti i vidu veliant sausa iskilu zenkliuk, sege, kad kieciau ir greiciau susiveltu...labai graziai gaunasi (bite -sege, boruze, ar kas tik sauna i galva), o is kai kuriu likuciau as, pvz, dabar karpau eglutei zaisliukus, ir siaip prisireikai kartais, turiu atskira maiseli atraizu visokiu.............. mirksiukas.gif

neishmetu nieko,- ne ta natura lotuliukas.gif ,- 'v choziaistve i pulemiot prigoditsa' tongue.gif O atraizhas irgi dekorui panaudoju, bet, pvz, turiu 1 per mazha tapke...nu ka su ja daryt unsure.gif
Atsakyti
ar nemaisot karsinio su sluoksna is abc? g.gif sluoksna ten tik balta, pilka, juoda, melyna - ji puikiai veliasi. o karsinys visokiu spalvu ir veliasi labai prastai
Atsakyti
pabadyk adata is pradziu, tada velk slapiai,- niekaip raukshliu nepadarysi mirksiukas.gif O ir siaip...kuo svelniau, tuo mazhesne raukshliu tikimybe. As tai bais kietai veliu, rankos kencia ir jegu daug reik...o kamuoliuku ir uzhmusht galeciau...kaip akmenys gaunasi doh.gif
[/quote]
aha, zinau, bet taip tingiu, taip norisi greiciau, o sluoksna man visai nesibado, osusivelia staigiai, nespejunei svelniau, nei kaip kitaip lotuliukas.gif lotuliukas.gif
peilis kazkoks man tie rutuliai, anksciau taip nebuvo, nes tik juos ir veliau sau kantriai lotuliukas.gif doh.gif

uups, nesuprantu, tai tu ne kauniete???

tiesa, LINADA, tavo superine ferma, smagi ir juokinga...
o as nepasakysiu turbut naujienos, bet labai smagu vaikams teatro leles nuvels (leles -pirstine), maniskis bent jau kreizeja, ir mazoji jau maunasi ant rankos ir ciulba kazka...tik va nzn, ar spesiu savo vaikams nuvelt, bet privalau, ar ne?...
I akcija (Apvelkim savo vaika" nenuvykau, negalejau, o gaila, mamanes sauniai pasidarbavo drinks_cheers.gif thumbup.gif
Papildyta:

neishmetu nieko,- ne ta natura lotuliukas.gif ,- 'v choziaistve i pulemiot prigoditsa' tongue.gif O atraizhas irgi dekorui panaudoju, bet, pvz, turiu 1 per mazha tapke...nu ka su ja daryt unsure.gif
[/quote]
Istatyk koki vazona su gele, pvz, gal turi kaktusa nedideliame vazone, jei netelpa, suslapink ir patempk, as isvis turiu tik viena bata, o sablona nukisau kazkur, tai antro nebelabai nuvelsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2006 12 14, 14:05)
ar nemaisot karsinio su sluoksna is abc? g.gif sluoksna ten tik balta, pilka, juoda, melyna - ji puikiai veliasi. o karsinys visokiu spalvu ir veliasi labai prastai

ash tikrai nemaishau schmoll.gif Sluoksna yra orientuotas pluoshtas. Tik mano vilna ne shio paskutinio uzhvezhimo rolleyes.gif pirkau kokia lapkricio 22 ar pan unsure.gif Turiu dar ir kitu sluoksnos spalvu, bet ne visas bandziau. Balta ish ABC veliasi nerealiai gerai thumbup.gif ko niekaip nepasakyciau apie zhalsva doh.gif
Atsakyti