uups, gal gali konkrečiai parašyti kur maždaug Laivės al. ieškoti tos priemonės, o tai jau ruošiuosi apsirūpinti pagreitintu vėlimu, man kai kurios vilnos spalvos iš ABC irgi nepasiduoda vėlimui, nervai ima.
QUOTE(Pilietė @ 2006 12 14, 09:27)
Prisijungiu prie Uups klausimo, kur dedate ir įvairių siūlų (kai lieka nedaug nuo kokio megztinio ar servėtėlių ir niekas neišeina, o kažkur įmegzti netinka) likučius? Prisikaupia jų daug, o ir padėti nėra kur. Nutrenkti į rūsį lyg ir gaila.
siulus tai zinociau kur padet pasidomek free form mezgimu
Papildyta:
QUOTE(pavonija @ 2006 12 14, 13:26)
uups, gal gali konkrečiai parašyti kur maždaug Laivės al. ieškoti tos priemonės, o tai jau ruošiuosi apsirūpinti pagreitintu vėlimu, man kai kurios vilnos spalvos iš ABC irgi nepasiduoda vėlimui, nervai ima.
jezus, nezinau hatviu pavadinimu,- visur mintinai vaikshtau
ten prieshais 'skalsa' kitoj gatves pusej...kur 2 gatviu ishsishakojimas... "Grand Cafe" ten budavo (dabar nzn kas), tai shalia jos siulu parduotuve gal kas ish kaunieciu normaliau pasakys
uups, ačiū numanau apie ką tu rašai, Ožeškienės ir Laisvės al. kampas, sagos, siūlai, virvelės ir t.t. Jau nereikės po visą Laisvę duotis ieškant.
QUOTE(pavonija @ 2006 12 14, 13:38)
uups, ačiū numanau apie ką tu rašai, Ožeškienės ir Laisvės al. kampas, sagos, siūlai, virvelės ir t.t. Jau nereikės po visą Laisvę duotis ieškant.
gal bishki neskubek pirkt dar ishbandysiu ant karshinio ir kitu sluoksnu...
[
o mane tai burbuliukai uzhpjauna
[/quote]
Man tas pats
veliu viska pakenciamai, o rutuliukai raukstleti gaunasi nors tu ka..uzknisa
o mane tai burbuliukai uzhpjauna
[/quote]
Man tas pats
uups, va būtent man ir nesivelia karšinys iš paskutinio pirkimo, o ką tu sparčiau suvėlei su ta stebuklinga priemone karšinį ar sluoksną?
QUOTE(uups @ 2006 12 14, 11:59)
Superiniai mazi darbeliai kaledoms
as tik superpaprastuscius angeliukus sukurpiau...ir besmegenius uo kazko nusibezdzioniavau
merginos, o ka jus darot su nepavykusiais darbeliais/ vilnos atraizhom, nukirptais likuciais? Prikaupiau visa maisha ishmest ranka nekyla, kandziu neturiu...kur det? Gal kokia pagalvele prikimsht sedejimui zodziu, ieshkau ideju
as tik superpaprastuscius angeliukus sukurpiau...ir besmegenius uo kazko nusibezdzioniavau
merginos, o ka jus darot su nepavykusiais darbeliais/ vilnos atraizhom, nukirptais likuciais? Prikaupiau visa maisha ishmest ranka nekyla, kandziu neturiu...kur det? Gal kokia pagalvele prikimsht sedejimui zodziu, ieshkau ideju
Neismesk atraizu ir likuciu. Smulkias dalis galima sukisti i vidu veliant sausa iskilu zenkliuk, sege, kad kieciau ir greiciau susiveltu...labai graziai gaunasi (bite -sege, boruze, ar kas tik sauna i galva), o is kai kuriu likuciau as, pvz, dabar karpau eglutei zaisliukus, ir siaip prisireikai kartais, turiu atskira maiseli atraizu visokiu..............
QUOTE(Pilietė @ 2006 12 14, 13:45)
Uups, ačiū už patarimą, nors man tokie margumynai akį rėžia, tačiau, manau, spalvas šiek tiek galima ir paderinti.
oi, spalvas netgi labai labai galima paderint. Arba megzti/nerti viena spalva, tik skirtingu fakturu siulais. Paziurek paveiksliuku google (pvzcia )
QUOTE(Sraigutė @ 2006 12 14, 13:52)
Man tas pats
pabadyk adata is pradziu, tada velk slapiai,- niekaip raukshliu nepadarysi O ir siaip...kuo svelniau, tuo mazhesne raukshliu tikimybe. As tai bais kietai veliu, rankos kencia ir jegu daug reik...o kamuoliuku ir uzhmusht galeciau...kaip akmenys gaunasi
Papildyta:
QUOTE(pavonija @ 2006 12 14, 13:54)
uups, va būtent man ir nesivelia karšinys iš paskutinio pirkimo, o ką tu sparčiau suvėlei su ta stebuklinga priemone karšinį ar sluoksną?
karshinio nebandziau. Sluoksna labai gerai suvele ta priemone, nors rankom tai tryniau, kaip ten sakoma, - 'kaip shuo kale',- ir nieko . Esu pirkus zhydro ir melyno ABC zydro bandziau gabaliuka suvelt, bet ishmeciau susinervavus, nepagalvojau su tuo filzeriu pabandyt
QUOTE(Sraigutė @ 2006 12 14, 13:56)
Neismesk atraizu ir likuciu. Smulkias dalis galima sukisti i vidu veliant sausa iskilu zenkliuk, sege, kad kieciau ir greiciau susiveltu...labai graziai gaunasi (bite -sege, boruze, ar kas tik sauna i galva), o is kai kuriu likuciau as, pvz, dabar karpau eglutei zaisliukus, ir siaip prisireikai kartais, turiu atskira maiseli atraizu visokiu..............
neishmetu nieko,- ne ta natura ,- 'v choziaistve i pulemiot prigoditsa' O atraizhas irgi dekorui panaudoju, bet, pvz, turiu 1 per mazha tapke...nu ka su ja daryt
pabadyk adata is pradziu, tada velk slapiai,- niekaip raukshliu nepadarysi O ir siaip...kuo svelniau, tuo mazhesne raukshliu tikimybe. As tai bais kietai veliu, rankos kencia ir jegu daug reik...o kamuoliuku ir uzhmusht galeciau...kaip akmenys gaunasi
[/quote]
aha, zinau, bet taip tingiu, taip norisi greiciau, o sluoksna man visai nesibado, osusivelia staigiai, nespejunei svelniau, nei kaip kitaip
peilis kazkoks man tie rutuliai, anksciau taip nebuvo, nes tik juos ir veliau sau kantriai
uups, nesuprantu, tai tu ne kauniete???
tiesa, LINADA, tavo superine ferma, smagi ir juokinga...
o as nepasakysiu turbut naujienos, bet labai smagu vaikams teatro leles nuvels (leles -pirstine), maniskis bent jau kreizeja, ir mazoji jau maunasi ant rankos ir ciulba kazka...tik va nzn, ar spesiu savo vaikams nuvelt, bet privalau, ar ne?...
I akcija (Apvelkim savo vaika" nenuvykau, negalejau, o gaila, mamanes sauniai pasidarbavo
Papildyta:
neishmetu nieko,- ne ta natura ,- 'v choziaistve i pulemiot prigoditsa' O atraizhas irgi dekorui panaudoju, bet, pvz, turiu 1 per mazha tapke...nu ka su ja daryt
[/quote]
Istatyk koki vazona su gele, pvz, gal turi kaktusa nedideliame vazone, jei netelpa, suslapink ir patempk, as isvis turiu tik viena bata, o sablona nukisau kazkur, tai antro nebelabai nuvelsiu
[/quote]
aha, zinau, bet taip tingiu, taip norisi greiciau, o sluoksna man visai nesibado, osusivelia staigiai, nespejunei svelniau, nei kaip kitaip
peilis kazkoks man tie rutuliai, anksciau taip nebuvo, nes tik juos ir veliau sau kantriai
uups, nesuprantu, tai tu ne kauniete???
tiesa, LINADA, tavo superine ferma, smagi ir juokinga...
o as nepasakysiu turbut naujienos, bet labai smagu vaikams teatro leles nuvels (leles -pirstine), maniskis bent jau kreizeja, ir mazoji jau maunasi ant rankos ir ciulba kazka...tik va nzn, ar spesiu savo vaikams nuvelt, bet privalau, ar ne?...
I akcija (Apvelkim savo vaika" nenuvykau, negalejau, o gaila, mamanes sauniai pasidarbavo
Papildyta:
[/quote]
Istatyk koki vazona su gele, pvz, gal turi kaktusa nedideliame vazone, jei netelpa, suslapink ir patempk, as isvis turiu tik viena bata, o sablona nukisau kazkur, tai antro nebelabai nuvelsiu
QUOTE(vilke @ 2006 12 14, 14:05)
ar nemaisot karsinio su sluoksna is abc? sluoksna ten tik balta, pilka, juoda, melyna - ji puikiai veliasi. o karsinys visokiu spalvu ir veliasi labai prastai
ash tikrai nemaishau Sluoksna yra orientuotas pluoshtas. Tik mano vilna ne shio paskutinio uzhvezhimo pirkau kokia lapkricio 22 ar pan Turiu dar ir kitu sluoksnos spalvu, bet ne visas bandziau. Balta ish ABC veliasi nerealiai gerai ko niekaip nepasakyciau apie zhalsva