Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS (FELTING) 12

QUOTE(linada @ 2006 12 14, 10:12)
as irgi turiu minciu del gabaliuku - kai pabadysiu, jei iseis, pasidalinsiu, jei neiseis - tai nebus kuo dalintis laugh.gif

gali pasidalint ir jei neisheis,- bent jau zinosim ko mums nebandyt ax.gif nes kazkaip man pastaruoju metu labai shirdi del ju skauda..o dar kiek vilnos man vaikas sugadina 'padedamas' velt doh.gif

Isbandziau vakar zhalsva ABC sluoksna...nu ir sh... veliasi doh.gif
po ilgo trynimo teko panaudot 'turbo filzer',- nu tikrai jis veikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2006 12 14, 13:08)
MINESOTA,kokios kaledos....!!!! thumbup.gif ,VILKE,tavo ferma nuostabi!!! thumbup.gif
Papildyta:
UUPS,faini tavo besmegeniai 4u.gif

cia ne mano ferma schmoll.gif nepelnytos pagyros biggrin.gif linada girk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 12 14, 10:59)
Superiniai mazi darbeliai kaledoms  thumbup.gif
as tik superpaprastuscius angeliukus sukurpiau...ir besmegenius uo kazko nusibezdzioniavau blush2.gif

merginos, o ka jus darot su nepavykusiais darbeliais/ vilnos atraizhom, nukirptais likuciais? Prikaupiau visa maisha doh.gif  ishmest ranka nekyla, kandziu neturiu...kur det? Gal kokia pagalvele prikimsht sedejimui  g.gif  zodziu, ieshkau ideju bigsmile.gif

Aš tai su adata suveliu kamuoliukus margučius, visai įdomūs karoliai gaunasi ir greit susivelia (turiu omeny vilnos likučius, atraižas) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 12 14, 12:16)
gali pasidalint ir jei neisheis,- bent jau zinosim ko mums nebandyt ax.gif  nes kazkaip man pastaruoju metu labai shirdi del ju skauda..o dar kiek vilnos man vaikas sugadina 'padedamas' velt  doh.gif

Isbandziau vakar zhalsva ABC sluoksna...nu ir sh... veliasi  doh.gif
po ilgo trynimo teko panaudot 'turbo filzer',- nu tikrai jis veikia thumbup.gif

kai pabandysiu tada ir parasysiu kas gavosi o kas ne wink.gif
kas tas turbo filzer?
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2006 12 14, 13:33)
kai pabandysiu tada ir parasysiu kas gavosi o kas ne wink.gif
kas tas turbo filzer?

kiek suprantu - pagreitinanti susivėlimą priemonė. Uups, kiek ji kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2006 12 14, 13:48)
kiek suprantu - pagreitinanti susivėlimą priemonė. Uups,  kiek ji kainuoja?

Ir kur jos gauti jei ne paslaptis? Ot tai daug turu ABC vilnos ir ji slapiai tikrai nesivelia doh.gif o maniau kad as niekam tikus verysad.gif
Atsakyti
mergaites, gal zinote ar yra siuo metu ABC vilnos ivairiu spalvu, niekaip neprisiskambinu
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2006 12 14, 14:23)
Ir kur jos gauti jei ne paslaptis? Ot tai daug turu ABC vilnos ir ji slapiai tikrai nesivelia doh.gif o maniau kad as niekam tikus verysad.gif

O tu karšinį ar vilną turi? sluoksna man tai veliasi, o vat karšinys taio atrodo, kad nelabai dry.gif

uups tas priemones berods iš Vokietijos atsiųst galėtų, jei galėtų ax.gif
Papildyta:
QUOTE(jalta @ 2006 12 14, 14:31)
mergaites, gal zinote ar yra siuo metu ABC vilnos ivairiu spalvu, niekaip neprisiskambinu

karšinys nekoks... o sluoksna kai aš buvau prieš keletą dienų buvo tik balta, pilka, juoda ir dar kažkokia.
Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2006 12 14, 13:17)
cia ne mano ferma  schmoll.gif nepelnytos pagyros  biggrin.gif linada girk  biggrin.gif

labai atsiprasau doh.gif ,linada,fantastiska ferma thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2006 12 14, 11:48)
kiek suprantu - pagreitinanti susivėlimą priemonė. Uups,  kiek ji kainuoja?

QUOTE(gugile @ 2006 12 14, 12:23)

Turbo Filzer pagal reklama pagreitina velima 10 kartu. Kol veliau ish geros vilnos, tai maniau, sh,ne priemone...o va dabar isitikinau, kad sunkiai besivelianciai labai tinka drinks_cheers.gif
Yra jo ir LT pirkti (kaune, laisves al.). Kainos nzn, pas mane jis 13 ar 14 eur kainuoja uz 50ml. Daug. Bet man labiau apsimoka ji nusipirkt, nei kaunietishkos sluoksnos 3kg ishmest lauk ir vietine vilna pirkt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 12 14, 15:05)
Turbo Filzer pagal reklama pagreitina velima 10 kartu. Kol veliau ish geros vilnos, tai maniau, sh,ne priemone...o va dabar isitikinau, kad sunkiai besivelianciai labai tinka drinks_cheers.gif
Yra jo ir LT pirkti (kaune, laisves al.). Kainos nzn, pas mane jis 13 ar 14 eur kainuoja uz 50ml. Daug. Bet man labiau apsimoka ji nusipirkt, nei kaunietishkos sluoksnos 3kg ishmest lauk ir vietine vilna pirkt doh.gif

o kažin kiek Kaune kainuoja... turbūt brangiau dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2006 12 14, 13:10)
o kažin kiek Kaune kainuoja... turbūt brangiau dar g.gif

greiciausiai tiek pat, arba labai nezymus skirtumas unsure.gif
Atsakyti