Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS (FELTING) 12

QUOTE(DOSETH @ 2006 12 13, 23:33)
Jooooo nutariau parodyt tas prakeiktas tapkes, 2savaites vargom kol atidirbom.
Lenkiu galvą divai, kaip tu su tom tapkėm ari doh.gif

nu labai faini tapkiukai:))) ir kiti dar grazesni:)
O darbo tai aisku yra... tik rezultatas irgi dziugina, tai ir ariu..smile.gif)))
kitko reik dar mokytis, mokytis, mokytis...smile.gif

bet labai malonu is Taves isgirsti komplimenta:)

Atsakyti
\[quote=*Diva*,2006 12 14, 00:51]
O darbo tai aisku yra... tik rezultatas irgi dziugina, tai ir ariu..smile.gif)))

[/quot]

Ar banei 43

blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOSETH: 14 gruodžio 2006 - 00:09
*Diva*,uzsukau i "MANO HOBIS" i tavo hobi smile.gif
esu suzaveta nerealiai,tiesiog pritrenkta!kokiu grozybiu esi pridarius!Vyras mano nelabai domisi rankdarbiais,bet pamates tavo padaryta kulverstuka pazadejo ir adatas nupirkt ir visko ko tik reiks,kad tik jam toki padaryciau smile.gif ( tik abejoju ar man taip pavyks).
saunuole,labai labai labai grazu!

as siandien netgi du rankinukus pasidariau ir dar du turiu anksciau nusivelus,zinoma tiek ju tikrai nereikia,bet taip smagu gamint,kad kepu kaip blynus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

lenkiuosi iki zemes pries TA ar TAS,kurios atrado,prikele is uzmarsties, sita reikala su vilnom ir parode placiajai visuomenei biggrin.gif jei taip greit populeres velimas kaip iki siol,greit visi vaiksciosim apsivele nuo galvos iki koju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2006 12 14, 00:08)

Ar banei 43
blink.gif

Na, aš nei su Diva, nei su Tavim nesilyginu, bet.... Aš savo vyrui esu nuvėlusi... 45 dydžio doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Ašarėle, tai anksčiau buvęs „Šeimininkės“ priedas „Kraitė“, o dabar, kaip suprantu, tai atskiras laikraštukas, aš jį perku nuo labai seniai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2006 12 13, 21:29)

minesota - super straipsnis. pazinau darbelius  thumbup.gif  thumbup.gif  kaip gera kazkur kazka pamatyti ir sakyti vau.......as ja zinau, ji "koks nors keistas slapyvardis" is SM assa.gif yahoo.gif

Labai džiaugiuosi, kai mane iš mano darbų pažįsta smile.gif . "Kraitės" numeris vakarykštis, tai spaudos kioskuose dar labai daug turėtų būti 4u.gif .

Vakar suvėriau tokį paprastutį vėrinuką. Jis bus Kalėdinė dovana karštame tolimam krašte dirbančiai merginai, kuri negalės grįžti namo per Kalėdas. Jos mama užsakė vėrinuką, kuris būtų panašus į sniegą ir ledą.

user posted image

O čia "Kalėdos pagal mane" :

user posted image

Atsakyti
Kokios grazios Kaledos pagal tave...Net pavydas sueme smile.gif
Atsakyti
Minesota , veltinukai ''Kalėdos pagal mane'' nuostabūs , net akys sudrėko , taip šilta ir gera paliko wub.gif
Atsakyti
[quote=DOSETH,2006 12 14, 01:08]
\[quote=*Diva*,2006 12 14, 00:51]

[/quot]
Ar banei 43
blink.gif
[/quote]

yep, 45 dvi poras veliau..smile.gif)))))))va cia:
http://public.fotki....s/pb241393.html
http://public.fotki....s/pb110875.html
bet man labiau patinka koki 20 velt..smile.gif)))))))
Kazkodel..smile.gif)))

[quote=seava,2006 12 14, 01:13]
*Diva*,uzsukau i "MANO HOBIS" i tavo hobi smile.gif
esu suzaveta nerealiai,tiesiog pritrenkta!kokiu grozybiu esi pridarius!Vyras mano nelabai domisi rankdarbiais,bet pamates tavo padaryta kulverstuka pazadejo ir adatas nupirkt ir visko ko tik reiks,kad tik jam toki padaryciau smile.gif ( tik abejoju ar man taip pavyks).
saunuole,labai labai labai grazu!

as siandien netgi du rankinukus pasidariau ir dar du turiu anksciau nusivelus,zinoma tiek ju tikrai nereikia,bet taip smagu gamint,kad kepu kaip blynus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

lenkiuosi iki zemes pries TA ar TAS,kurios atrado,prikele is uzmarsties, sita reikala su vilnom ir parode placiajai visuomenei biggrin.gif jei taip greit populeres velimas kaip iki siol,greit visi vaiksciosim apsivele nuo galvos iki koju biggrin.gif
[/quote]

aciu aciu:)

Tik tu pasakyk savo vyrui, kad kulverstukas- mano vyro kurinys:))) vienintelis ir nepakartojamas kol kas:))Gal tu jam nupirk adateles:)))))

Minesota- kiek visokiu kalediniu grozybiu privelei!!!!! saunuole:) cia adatelem visas, ane?
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2006 12 14, 10:13)
Labai džiaugiuosi, kai mane iš mano darbų pažįsta  smile.gif  .  "Kraitės" numeris vakarykštis, tai spaudos kioskuose dar labai daug turėtų būti  4u.gif  . 

Vakar suvėriau tokį paprastutį vėrinuką.  Jis bus Kalėdinė dovana karštame tolimam krašte dirbančiai merginai, kuri negalės grįžti namo per Kalėdas.  Jos mama užsakė vėrinuką, kuris būtų panašus į sniegą ir ledą. 

user posted image

O čia "Kalėdos pagal mane" :

user posted image

nerealios kaledos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2006 12 13, 18:49)
Ir gerai darai, kad nedrįsti  tongue.gif  mirksiukas.gif  biggrin.gif
O sujungti detales Galima taip, kaip tik Norisi . Veri kaip tik sugalvoji, svarbu, kad laikytųsi ir viskas . Juk nėra kažkokių taisyklių su kuo , ant ko, kiek ir kokia kryptim. Svarbu gražu ir tvirta  smile.gif

aisku, aciu mirksiukas.gif bandysiu doh.gif
Atsakyti
MINESOTA" KALEDOS" fantastiskos. Jauciasi svente paziurejus i tavo darbelius. Reiks ir man nusipirkti zurnaliuka ir paskaityti ka ten apie tave ir tavo darbelius raso biggrin.gif
Atsakyti