Sveikos
Diva, Gusto kepurė NUOSTABI Gražesnės turbūt net ir būti negali Ir prie kombinezono kaip tinka
VITA_V, komplektukai vaikams irgi labai labai gražūs Man niekaip neišeina taip gražiai dekoro išdelioti, kad užlenkus būtų lygiai ir gražiai, lyg užlenkimo nebūtų... Bet aš mokausi, mokausi Tik nežinau ar tobulėju, ar degraduoju
Na bet vis tiek pasidemonstruosiu
Tapkytės
Kalėdinis papuošimas
QUOTE(*Diva* @ 2006 12 13, 12:29)
aciu uz komplimentus, mergaites:)
del uodegyciu- tai pradzioj veliamos jos, geriau isdziovinti, papesioti uodegeles ir paskui jau deliojant- deti tarp sluoksniu. as dejau dar slapias, tai kelias teko paskui adatelem is naujo pribadyti ir tik tada baigti velti...
O del atsiraitymo sudrekus- gali, bet vel susukus isdziovint ir vel bus susiraiciusios. arba galima biski kaip nors prisiut, bet as nenorejau..
dar del baciuku siuliu pasireiksiu- visai ne ploinesni sluoksni dedu pakrasciams- bet gan greit nuimu nuo sablono ir pradedu trinti nuo siuliu, akd jas islyginti, nes veliau nebelabai ir lyginasi.. na dazniausiai islyginu ir ju nebelieka, arba lieka nepastebimos:)))
del uodegyciu- tai pradzioj veliamos jos, geriau isdziovinti, papesioti uodegeles ir paskui jau deliojant- deti tarp sluoksniu. as dejau dar slapias, tai kelias teko paskui adatelem is naujo pribadyti ir tik tada baigti velti...
O del atsiraitymo sudrekus- gali, bet vel susukus isdziovint ir vel bus susiraiciusios. arba galima biski kaip nors prisiut, bet as nenorejau..
dar del baciuku siuliu pasireiksiu- visai ne ploinesni sluoksni dedu pakrasciams- bet gan greit nuimu nuo sablono ir pradedu trinti nuo siuliu, akd jas islyginti, nes veliau nebelabai ir lyginasi.. na dazniausiai islyginu ir ju nebelieka, arba lieka nepastebimos:)))
aciu uz atsakymus
QUOTE(rožės arbatinyje @ 2006 12 06, 20:31)
Galima ir pries, ir po
Aciu uz atsakyma
[quote=Heiki Heiki!,2006 12 13, 10:45]
Dėkui
Čia jau dabar bus off-topic ale gal labai nesupyks merginos
Būtent tokį kaip mano puslapį sukurti yra labai labai paprasta. Jei naudojies Google paštu (tuo @gmail.com), tai jau automatiškai turi ir puslapį su tokiu pačiu vardu, ir nuotraukų albumą (PVZ ČIA). O gal ir dar ką nors Neišnagrinėjus aš ten visko... Nueini į www.googlepages.com prisiregistruoji tais pačiais duomenim, kaip ir į paštą, ir atidaro Tau ten viską. Kurti pats praktiškai nelabai ir gali, nes ten yra sukurti šablonai ir pasirenki kokį nori. Tada susikeli nuotraukytes, parašai tekstuką ir viskas Labai labai paprasta
Jei neturi gmail pašto, tai gali parašyt man AŽ savo mailą - atsiųsiu pakvietimą
Papildyta:
Ačiū tau labai, g.mail'a turiu...
Taip ir padarysiu, dėkui darkart
Dėkui
Čia jau dabar bus off-topic ale gal labai nesupyks merginos
Būtent tokį kaip mano puslapį sukurti yra labai labai paprasta. Jei naudojies Google paštu (tuo @gmail.com), tai jau automatiškai turi ir puslapį su tokiu pačiu vardu, ir nuotraukų albumą (PVZ ČIA). O gal ir dar ką nors Neišnagrinėjus aš ten visko... Nueini į www.googlepages.com prisiregistruoji tais pačiais duomenim, kaip ir į paštą, ir atidaro Tau ten viską. Kurti pats praktiškai nelabai ir gali, nes ten yra sukurti šablonai ir pasirenki kokį nori. Tada susikeli nuotraukytes, parašai tekstuką ir viskas Labai labai paprasta
Jei neturi gmail pašto, tai gali parašyt man AŽ savo mailą - atsiųsiu pakvietimą
Papildyta:
Ačiū tau labai, g.mail'a turiu...
Taip ir padarysiu, dėkui darkart
QUOTE(Sraigutė @ 2006 12 13, 13:24)
Tai prašom pasirodyti, kai jau susikursi puslapiuką
Seilė varva bežiūrint į batukus, pirštinytes, kepurytes... Žiauriai gražu
Heiki Heiki, aciu uz patarimus as irgi nusiziuresiu puslapiuko ideja
norejau paklaust, kaip verti karoliukus, jei nori, kad gautusi jie sulipe vienas salia kito ir dar virsj ir apacioj prilipe painiai as cia, bet gal susigaudysit imti dvi zilkas??? viena verti paprastai, o kita kazkaip kringaliot pas Magic maciau padaryta taip, bet det darbu nedrystu
norejau paklaust, kaip verti karoliukus, jei nori, kad gautusi jie sulipe vienas salia kito ir dar virsj ir apacioj prilipe painiai as cia, bet gal susigaudysit imti dvi zilkas??? viena verti paprastai, o kita kazkaip kringaliot pas Magic maciau padaryta taip, bet det darbu nedrystu
QUOTE(*Diva* @ 2006 12 13, 00:15)
Vita- labai faini komplektukai:)
O stai ir as giriuosi irgi:
eiliniai baciukai uzsakymui:
O cia akcijos- "apvelk savo vaika" rezultatas- kepure mano Gustui:) Jau ir mums ziema ne tokia baisi:
Tarp kitako-Ievuschka- kokio ten dydzio sliopkes gavosi galu gale? konesidemonstruoji?
Saullute- o kur tavasis antrasis batas?
koks grožis net pati tokios kepuriukės užsinorėjau vita_v tavo pirstineles tai nerealios... kiek vilnos mazdaug sunaudojai?
QUOTE(DOSETH @ 2006 12 12, 20:35)
Būtina išskalauti labai gerai. Jei taip atsitiko kad pakeitė spalvą, dažyk. Nebalink tikrai nieko gero nebus.
Skalavau, o po to isdziuvusius darsyk isploviau su skalbimo priemonem, siek tiek pagerejo situacija... Mastau, gal likuciu ant kilimelio buvo nuo pries tai veltu spalvotu karoliu . Vistiek i medi siek tiek geriasi. Reiks ant atskiro baltus sukti...
Ne, ukinio muilo nenaudoju, naudojau fairy.
QUOTE(bonbonkea @ 2006 12 13, 14:57)
koks grožis net pati tokios kepuriukės užsinorėjau vita_v tavo pirstineles tai nerealios... kiek vilnos mazdaug sunaudojai?
aciu aciu pirstinem sunaudojau apie 60-70 gr. vilnos
QUOTE(Pukė @ 2006 12 13, 14:11)
Ir gerai darai, kad nedrįsti
O sujungti detales Galima taip, kaip tik Norisi . Veri kaip tik sugalvoji, svarbu, kad laikytųsi ir viskas . Juk nėra kažkokių taisyklių su kuo , ant ko, kiek ir kokia kryptim. Svarbu gražu ir tvirta
QUOTE(Gidija @ 2006 12 13, 18:36)
Skalavau, o po to isdziuvusius darsyk isploviau su skalbimo priemonem, siek tiek pagerejo situacija... Mastau, gal likuciu ant kilimelio buvo nuo pries tai veltu spalvotu karoliu . Vistiek i medi siek tiek geriasi. Reiks ant atskiro baltus sukti...
zinai, jei velei pries tai, tai balti karoliukai prisivelia kitokiu siulu kuriu lieka ant bambuko, baltiem gaminukam atskira kilimeli turiu
minesota - super straipsnis. pazinau darbelius kaip gera kazkur kazka pamatyti ir sakyti vau.......as ja zinau, ji "koks nors keistas slapyvardis" is SM