Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS (FELTING) 12

buvau taip sumascius. tryniau tryniau, bet kazkaip liko unsure.gif o tai cia gal deliojant vilna kazka reik padaryt ar nedaryt, kad to isvengt g.gif
Atsakyti
QUOTE(zave @ 2006 12 12, 22:49)
nu sakes, kaifuoju nuo Vitos V tapkuciu su pirstinem  wub.gif . Reikia kazkaip mano sablona tobulint , kad nebutu i kaliosus panasus g.gif
noriu paklaust, kaip zinot kiek susitrauks vilna? Tikejausi, kad kokiu trecdaliu tai tikrai, o cia tik po 0,5 cm is visu sonu doh.gif

mazai trynei vadinasi, siaip buna ir vos ne per puse susitraukia wink.gif maniskes pirstines tai per puse sumazejo wink.gif

QUOTE(vilke @ 2006 12 12, 22:49)
buvau taip sumascius. tryniau tryniau, bet kazkaip liko  unsure.gif o tai cia gal deliojant vilna kazka reik padaryt ar nedaryt, kad to isvengt g.gif

jep. kur dedi jau lenkimui per puse ploniau dek - nes dvigubai vilnos siulem tenka wink.gif . ir ant formos ilgai nelaikyk - nes tada siules ryskiau susiformuoja ir jas po to uzglostyti kur kas sunkiau.
Atsakyti
4u.gif
Vita- labai faini komplektukai:)

O stai ir as giriuosi irgi:

eiliniai baciukai uzsakymui:

user posted image

O cia akcijos- "apvelk savo vaika" rezultatas- kepure mano Gustui:) Jau ir mums ziema ne tokia baisi:

user posted image

user posted image

Tarp kitako-Ievuschka- kokio ten dydzio sliopkes gavosi galu gale? konesidemonstruoji?
Saullute- o kur tavasis antrasis batas?
Atsakyti
Diva, koks stebuklas wub.gif o tos uodegytės sudrėkusios neatsiraitys?
Atsakyti
Pasakiska kepure wub.gif ir Vitos komplekteliai labai labai grazus, reikes ir man pabandyti baciukus ar pirstinytes nuvelti, tik vis baisu imtis tokio darbelio, o jei nepavyks....
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2006 12 13, 00:21)
mazai trynei vadinasi, siaip buna ir vos ne per puse susitraukia wink.gif maniskes pirstines tai per puse sumazejo wink.gif
jep. kur dedi jau lenkimui per puse ploniau dek - nes dvigubai vilnos siulem tenka wink.gif . ir ant formos ilgai nelaikyk - nes tada siules ryskiau susiformuoja ir jas po to uzglostyti kur kas sunkiau.

aciu 4u.gif is tikro ant formos labai ilgai laikiau, bijojau, kad viduj nesukibtu blush2.gif

QUOTE(*Diva* @ 2006 12 13, 01:15)
4u.gif
Vita- labai faini komplektukai:)

O stai ir as giriuosi irgi:

eiliniai baciukai uzsakymui:
user posted image

O cia akcijos- "apvelk savo vaika" rezultatas- kepure mano Gustui:) Jau ir mums ziema ne tokia baisi:

user posted image

user posted image

Tarp kitako-Ievuschka- kokio ten dydzio sliopkes gavosi galu gale? konesidemonstruoji?
Saullute- o kur tavasis antrasis batas?

labai faina kepure thumbup.gif o kaip tu tuos ragucius priveli?
Atsakyti
Uoj kaip Gustas fainai atrodo su nauja kepuryte biggrin.gif, eilinės tapkutės, eilinį kartą labai gražios smile.gif

Vita V, nuostabūs komplektukai thumbup.gif .
Atsakyti
Jetum kaip gražu bigsmile.gif O aš dar niekad nebandžiau su veltiniu žaisti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraigutė @ 2006 12 12, 22:29)
Heiki Heiki, tavo Muko taqpkutes smagios labai mirksiukas.gif
Dar klausimas: ar labai sudėtinga sukurti va tokį puslapėlį savo, kaip pačios?
Nes aš tokia "kompiuterastė", kad vajė doh.gif , o norėčiau turėti kažką panašaus... blush2.gif

Dėkui 4u.gif
Čia jau dabar bus off-topic ale gal labai nesupyks merginos blush2.gif
Būtent tokį kaip mano puslapį sukurti yra labai labai paprasta. Jei naudojies Google paštu (tuo @gmail.com), tai jau automatiškai turi ir puslapį su tokiu pačiu vardu, ir nuotraukų albumą (PVZ ČIA). O gal ir dar ką nors g.gif Neišnagrinėjus aš ten visko... Nueini į www.googlepages.com prisiregistruoji tais pačiais duomenim, kaip ir į paštą, ir atidaro Tau ten viską. Kurti pats praktiškai nelabai ir gali, nes ten yra sukurti šablonai ir pasirenki kokį nori. Tada susikeli nuotraukytes, parašai tekstuką ir viskas bigsmile.gif Labai labai paprasta thumbup.gif
Jei neturi gmail pašto, tai gali parašyt man AŽ savo mailą - atsiųsiu pakvietimą 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Diva* @ 2006 12 13, 00:15)

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heiki Heiki!: 13 gruodžio 2006 - 09:49
QUOTE(bonbonkea @ 2006 12 12, 21:36)
mna atrodo taip atsitinka jei naudoji ukiska muila...  g.gif

o tada koki muila naudoti reikia? g.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz pagyras 4u.gif

Ametiste, nebijok, pabandyk, butinai pavyks mirksiukas.gif

*Diva*, kepure nereali!!! wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2006 12 13, 01:32)
Diva, koks stebuklas wub.gif  o tos uodegytės sudrėkusios neatsiraitys?

QUOTE(vilke @ 2006 12 13, 10:05)
aciu  4u.gif is tikro ant formos labai ilgai laikiau, bijojau, kad viduj nesukibtu  blush2.gif
labai faina kepure  thumbup.gif o kaip tu tuos ragucius priveli?

aciu uz komplimentus, mergaites:)

del uodegyciu- tai pradzioj veliamos jos, geriau isdziovinti, papesioti uodegeles ir paskui jau deliojant- deti tarp sluoksniu. as dejau dar slapias, tai kelias teko paskui adatelem is naujo pribadyti ir tik tada baigti velti...
O del atsiraitymo sudrekus- gali, bet vel susukus isdziovint ir vel bus susiraiciusios. arba galima biski kaip nors prisiut, bet as nenorejau..

dar del baciuku siuliu pasireiksiu- visai ne ploinesni sluoksni dedu pakrasciams- bet gan greit nuimu nuo sablono ir pradedu trinti nuo siuliu, akd jas islyginti, nes veliau nebelabai ir lyginasi.. na dazniausiai islyginu ir ju nebelieka, arba lieka nepastebimos:)))
Atsakyti