QUOTE(zave @ 2006 12 12, 22:49)
nu sakes, kaifuoju nuo Vitos V tapkuciu su pirstinem . Reikia kazkaip mano sablona tobulint , kad nebutu i kaliosus panasus
noriu paklaust, kaip zinot kiek susitrauks vilna? Tikejausi, kad kokiu trecdaliu tai tikrai, o cia tik po 0,5 cm is visu sonu
noriu paklaust, kaip zinot kiek susitrauks vilna? Tikejausi, kad kokiu trecdaliu tai tikrai, o cia tik po 0,5 cm is visu sonu
mazai trynei vadinasi, siaip buna ir vos ne per puse susitraukia maniskes pirstines tai per puse sumazejo
QUOTE(vilke @ 2006 12 12, 22:49)
buvau taip sumascius. tryniau tryniau, bet kazkaip liko o tai cia gal deliojant vilna kazka reik padaryt ar nedaryt, kad to isvengt
jep. kur dedi jau lenkimui per puse ploniau dek - nes dvigubai vilnos siulem tenka . ir ant formos ilgai nelaikyk - nes tada siules ryskiau susiformuoja ir jas po to uzglostyti kur kas sunkiau.
Vita- labai faini komplektukai:)
O stai ir as giriuosi irgi:
eiliniai baciukai uzsakymui:
O cia akcijos- "apvelk savo vaika" rezultatas- kepure mano Gustui:) Jau ir mums ziema ne tokia baisi:
Tarp kitako-Ievuschka- kokio ten dydzio sliopkes gavosi galu gale? konesidemonstruoji?
Saullute- o kur tavasis antrasis batas?
Diva, koks stebuklas o tos uodegytės sudrėkusios neatsiraitys?
Pasakiska kepure ir Vitos komplekteliai labai labai grazus, reikes ir man pabandyti baciukus ar pirstinytes nuvelti, tik vis baisu imtis tokio darbelio, o jei nepavyks....
QUOTE(linada @ 2006 12 13, 00:21)
mazai trynei vadinasi, siaip buna ir vos ne per puse susitraukia maniskes pirstines tai per puse sumazejo
jep. kur dedi jau lenkimui per puse ploniau dek - nes dvigubai vilnos siulem tenka . ir ant formos ilgai nelaikyk - nes tada siules ryskiau susiformuoja ir jas po to uzglostyti kur kas sunkiau.
aciu is tikro ant formos labai ilgai laikiau, bijojau, kad viduj nesukibtu
QUOTE(*Diva* @ 2006 12 13, 01:15)
Vita- labai faini komplektukai:)
O stai ir as giriuosi irgi:
eiliniai baciukai uzsakymui:
O cia akcijos- "apvelk savo vaika" rezultatas- kepure mano Gustui:) Jau ir mums ziema ne tokia baisi:
Tarp kitako-Ievuschka- kokio ten dydzio sliopkes gavosi galu gale? konesidemonstruoji?
Saullute- o kur tavasis antrasis batas?
labai faina kepure o kaip tu tuos ragucius priveli?
Uoj kaip Gustas fainai atrodo su nauja kepuryte , eilinės tapkutės, eilinį kartą labai gražios
Vita V, nuostabūs komplektukai .
Vita V, nuostabūs komplektukai .
Jetum kaip gražu O aš dar niekad nebandžiau su veltiniu žaisti
QUOTE(Sraigutė @ 2006 12 12, 22:29)
Heiki Heiki, tavo Muko taqpkutes smagios labai
Dar klausimas: ar labai sudėtinga sukurti va tokį puslapėlį savo, kaip pačios?
Nes aš tokia "kompiuterastė", kad vajė , o norėčiau turėti kažką panašaus...
Dar klausimas: ar labai sudėtinga sukurti va tokį puslapėlį savo, kaip pačios?
Nes aš tokia "kompiuterastė", kad vajė , o norėčiau turėti kažką panašaus...
Dėkui
Čia jau dabar bus off-topic ale gal labai nesupyks merginos
Būtent tokį kaip mano puslapį sukurti yra labai labai paprasta. Jei naudojies Google paštu (tuo @gmail.com), tai jau automatiškai turi ir puslapį su tokiu pačiu vardu, ir nuotraukų albumą (PVZ ČIA). O gal ir dar ką nors Neišnagrinėjus aš ten visko... Nueini į www.googlepages.com prisiregistruoji tais pačiais duomenim, kaip ir į paštą, ir atidaro Tau ten viską. Kurti pats praktiškai nelabai ir gali, nes ten yra sukurti šablonai ir pasirenki kokį nori. Tada susikeli nuotraukytes, parašai tekstuką ir viskas Labai labai paprasta
Jei neturi gmail pašto, tai gali parašyt man AŽ savo mailą - atsiųsiu pakvietimą
Papildyta:
QUOTE(*Diva* @ 2006 12 13, 00:15)
QUOTE(bonbonkea @ 2006 12 12, 21:36)
mna atrodo taip atsitinka jei naudoji ukiska muila...
o tada koki muila naudoti reikia?
Aciu mergaites uz pagyras
Ametiste, nebijok, pabandyk, butinai pavyks
*Diva*, kepure nereali!!!
Ametiste, nebijok, pabandyk, butinai pavyks
*Diva*, kepure nereali!!!
QUOTE(naca @ 2006 12 13, 01:32)
Diva, koks stebuklas o tos uodegytės sudrėkusios neatsiraitys?
QUOTE(vilke @ 2006 12 13, 10:05)
aciu is tikro ant formos labai ilgai laikiau, bijojau, kad viduj nesukibtu
aciu uz komplimentus, mergaites:)
del uodegyciu- tai pradzioj veliamos jos, geriau isdziovinti, papesioti uodegeles ir paskui jau deliojant- deti tarp sluoksniu. as dejau dar slapias, tai kelias teko paskui adatelem is naujo pribadyti ir tik tada baigti velti...
O del atsiraitymo sudrekus- gali, bet vel susukus isdziovint ir vel bus susiraiciusios. arba galima biski kaip nors prisiut, bet as nenorejau..
dar del baciuku siuliu pasireiksiu- visai ne ploinesni sluoksni dedu pakrasciams- bet gan greit nuimu nuo sablono ir pradedu trinti nuo siuliu, akd jas islyginti, nes veliau nebelabai ir lyginasi.. na dazniausiai islyginu ir ju nebelieka, arba lieka nepastebimos:)))