Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS (FELTING) 12

QUOTE(gugile @ 2006 12 12, 19:52)
Labai faina eglute  thumbup.gif tiktu alikacijai kur nors.... g.gif

ax.gif nors kažkam patiko ax.gif čia kaip atvirutė turėtų būti,kitoj pusėj sveikinumas bus ax.gif
Atsakyti
sos sos help.gif
kodel paruduoja balta sluoksna veliant rutuliuka slapiuoju budu??? Kai isdziusta kai kur rusva spalva nusikolioravusi g.gif , kas nera itin elegantiska baltiems karoliams schmoll.gif
ar gali buti nuo bambukinio kilimelio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gidija: 12 gruodžio 2006 - 20:29
QUOTE(Gidija @ 2006 12 12, 21:28)
sos sos  help.gif
kodel paruduoja balta sluoksna veliant rutuliuka slapiuoju budu??? Kai isdziusta kai kur rusva spalva nusikolioravusi  g.gif , kas nera itin elegantiska baltiems karoliams  schmoll.gif

Būtina išskalauti labai gerai. Jei taip atsitiko kad pakeitė spalvą, dažyk. Nebalink tikrai nieko gero nebus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gidija @ 2006 12 12, 20:28)
sos sos  help.gif
kodel paruduoja balta sluoksna veliant rutuliuka slapiuoju budu??? Kai isdziusta kai kur rusva spalva nusikolioravusi  g.gif , kas nera itin elegantiska baltiems karoliams  schmoll.gif

mna atrodo taip atsitinka jei naudoji ukiska muila... g.gif
Atsakyti
as tai siandien bandziau tapkes velt vaikui. turiu klausima - veliau ant plokscio sablono, bet..vietomis matosi abieju pusiu sujungimo siules, vienoj vietoj prasiskyre, labai kruopscoai uzlenkinejau issikisusia vilna, kai apverciau sablona, bet vis tiek taip nevisai graziai gavos. kame paslaptis? smile.gif
Atsakyti
Zave, faini baciukai thumbup.gif
*MONAMI*, grazi eilute wub.gif o kaip ja prie poperiaus pritvirtinai? bigsmile.gif

O as giriusi toliau ax.gif

komplektukas dukrytei
user posted image

komplektukas suneliui
user posted image
Atsakyti
Labai gražu wub.gif
Atsakyti
liuuuux. as batu nevelsiu - nepripazista mano bicas - o tai man pasiseke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VITA_V @ 2006 12 12, 22:33)
Zave, faini baciukai thumbup.gif
*MONAMI*, grazi eilute wub.gif o kaip ja prie poperiaus pritvirtinai? bigsmile.gif

O as giriusi toliau ax.gif

komplektukas dukrytei
user posted image

komplektukas suneliui
user posted image

Labai gražu.... biggrin.gif
Heiki Heiki, tavo Muko taqpkutes smagios labai mirksiukas.gif
Dar klausimas: ar labai sudėtinga sukurti va tokį puslapėlį savo, kaip pačios?
Nes aš tokia "kompiuterastė", kad vajė doh.gif , o norėčiau turėti kažką panašaus... blush2.gif
Atsakyti
nu maniskis irgi basa laksto, bet kartais kai salciau buna, nori uzdet bent kojinytes, o jis visas nusiima lotuliukas.gif tai padariau dabar tapkes su raisciukais, nenusiims pats neatsirises, laikysis ant kojytes. tik man tos siules vietom nelabai patinka, nors ziuriu ir ant situ a la kareivisku, kur foto idejo, irgi matosi sujungimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2006 12 12, 23:30)
nu maniskis irgi basa laksto, bet kartais kai salciau buna, nori uzdet bent kojinytes, o jis visas nusiima  lotuliukas.gif tai padariau dabar tapkes su raisciukais, nenusiims pats neatsirises, laikysis ant kojytes. tik man tos siules vietom nelabai patinka, nors ziuriu ir ant situ a la kareivisku, kur foto idejo, irgi matosi sujungimas g.gif

O tu tas siules pabandyk labiau patrinti ant bambukinio kilimelio, jos issilygina
Atsakyti
nu sakes, kaifuoju nuo Vitos V tapkuciu su pirstinem wub.gif . Reikia kazkaip mano sablona tobulint , kad nebutu i kaliosus panasus g.gif
noriu paklaust, kaip zinot kiek susitrauks vilna? Tikejausi, kad kokiu trecdaliu tai tikrai, o cia tik po 0,5 cm is visu sonu doh.gif
Atsakyti