Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS (FELTING) 12

QUOTE(*Diva* @ 2006 12 12, 13:44)
jei rusiskai supranti- va cia rasiau pakankamai smulkiai:

http://daivoska.live...779.html#cutid1

4u.gif

Aciu, Diva, ir as pagal sita tavo instrukcija veliau thumbup.gif ja radau veltiniautoju forume smile.gif Jega, vel draugauju su vilna, o tai kelis menesius taip susipykus buvau.... blink.gif
Atsakyti
Nesupratau, pagal šią vėlimo pamoką kas per audinys įvardintas „сеточька“, kur dedasi ant ruošinio, toks permatomas kaip celofanas? g.gif
Atsakyti
Piliete, aš tokiam tikslui naudoju paprastą marlę. Skaičiau, kad merginos dar naudoja užuolaidas dienines...
Atsakyti
O vilnos pūkeliai „neprilimpa“ prie marlės?
Atsakyti
piliete, prilimpa visur daugiau maziau, tai reik reguliariai nuplesti ta marle ir vel is naujo veli.
Atsakyti
Man biški prilimpa, bet visia gerai nusiplėšia (net tada kai skalbiankėj veliasi veltinukas). Tapkė išėjo labiau "plaukuota", nes kai plėšiau marlę, suvelta vilna biški pasišiaušė.
Atsakyti
pasirodau ir savo pirmus darbus. nieko navarotno, netgi sakyciau nevyke- tapkutes gavosi kalioso formos ir keliais dydziais per dideles mano vaikui- neapskaiciavau susitraukimo.
user posted image
karoliai kolkas, apyranke ir auskarai dar nebaigti
user posted image
o cia pabandziau apvelti muila:
user posted image

Visu kitu darbai, kuriuos cia maciau- superiniai thumbup.gif . Saunuoles mergaites
Atsakyti
man karoliai zali faini - ypac del tu seseliniu juosteliu. skoninga, neperkrauta, paprasta, bet atrodo su mintim wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zave @ 2006 12 12, 17:27)
pasirodau ir savo pirmus darbus. nieko navarotno, netgi sakyciau nevyke- tapkutes gavosi kalioso formos ir keliais dydziais per dideles mano vaikui- neapskaiciavau susitraukimo.

Man tai labai gražūs kalošaiciai wub.gif O kad dideli tai juk nebaisu - išaugs dar mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2006 12 11, 19:17)
mano pirmasis veltinio darbelis (išskyrus kelis bumbulus).

user posted image
dovanosiu draugei su kalėdom. gal ir nepatiks, bet iš širdies rolleyes.gif

Labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
blush2.gif nepykit už foto,nes po lempom,bet man reik žinoti ką manot ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 12 12, 19:39)
blush2.gif nepykit už foto,nes po lempom,bet man reik žinoti ką manot ax.gif
user posted image

Labai faina eglute thumbup.gif tiktu alikacijai kur nors.... g.gif
Atsakyti