Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS (FELTING) 12

QUOTE(Volunge @ 2006 12 12, 08:28)
Sveikos darbštuolės  thumbup.gif

Gal galite patarti, kur galėčiau įsigyti veltinių sagių.
Ačiū

o skelbimu lentoj nerandi?
QUOTE(jura_jurate @ 2006 12 12, 11:57)
MERGAITES, VIS SKAITAI IR SKAITAU KAIP NUSIVELTI PIRSTINES IR BATUKUS, O TAIP NORISI....ISSAMAUS ATSAKYMO NERANDU. GAL GALETUMETE PAAISKINTI SMULKIAI.

uzeik ir pabandyk paieskoti cia:veltinio forumas
Atsakyti
Vataitau, manau,kad tas "padidėjimas" susijęs su tuo, kad dar nesukibusią vilnos "išklotinę" pernelyg intensyviai ir stipriai trini , kočioji. Tada tie sluoksniai tiesiog nesukimba, o "iščiaužo" į šonus. Pradžioj reiktų švelniau velti, atsargiau. Tokia mano asmeninė nuomonė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MAGIC*: 12 gruodžio 2006 - 12:22
Magic, ačiū, reikės pabandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2006 12 12, 02:09)
tipo ka, miegat? ar veliat hihihi.gif as baigiau, einu miegot biggrin.gif

Tai ką jau ten naktimis veli? Anuka pasidalini tuo grožiu su visais! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Volunge @ 2006 12 12, 08:28)
Sveikos darbštuolės  thumbup.gif

Gal galite patarti, kur galėčiau įsigyti veltinių sagių.
Ačiū

Kaip supratau - sagių reikia? Taigi tikrai-pilna skelbimų lenta prie rankdarbių skyrelio, daug kas velia gražiai ir originaliai. Tik pasidairyk biggrin.gif

QUOTE(Vataitau @ 2006 12 12, 11:56)
Sveikos, merginos,

Noriu jūsų paklausti...

Trumpa įžanga. Sąžiningai perskaičiau visas temas, žavėjausi jūsų darbais, daug ko išmokau be jokių kursų  - vien iš jūsų gerų patarimų. Dabar gaminu kalėdines dovanėles draugams ir artimiesiems. Šiais metais visi gaus ką nors velto smile.gif Net savo kojos "iškamšą" pasidariau pagal vienos iš merginų duotus nurodymus (LABAI AČIŪ). Viskas super gavosi.

Pažadu būtinai pasidalinti savo darbelių nuotraukomis (jie tik labai kuklūs palyginus su jūsiškiais), tik fotiką pas tėvus palikau, reikia skolintis...

Pagarba už kantrybę skaitant visas temas hi.gif hi.gif hi.gif
Va čia tai noras išmokti, va čia tai užsispyrimas!!! Sveikinu drinks_cheers.gif
Laukiam nuotraukyčių!

QUOTE(jura_jurate @ 2006 12 12, 11:57)
MERGAITES, VIS SKAITAI IR SKAITAU KAIP NUSIVELTI PIRSTINES IR BATUKUS, O TAIP NORISI....ISSAMAUS ATSAKYMO NERANDU. GAL GALETUMETE PAAISKINTI SMULKIAI.

Na buvo tų paaiškinimų kažkur, net ir su šablonų pavyzdžiais, aš jau pati nebeprisimenu,kurioj temoj.Tiesiog bandyk, iš bandymų suprasi,ką ne taip darai, ko trūksta ir pan. Aišku,geriausia pradėti nuo mažų pirštinyčių ar tapkiukų, nesėkmės atveju mažiau bus gaila sugadintos vilnos.
Sėkmės!!!

Atsakyti
QUOTE(seava @ 2006 12 11, 23:02)
gal velei ant silko?jei yra pagrindas tai vilnos tikriausiai ne tiek daug reikia?nes mano salikeli prie didelio noro ir pastatyt galetum,nepanasus i gerai priglundanti.

ne, as ant silko neveliau. manau, kad svarbu tai, kaip tu issidelioji karsini. siaip man veltini idomu padaryti kuo plonesni be naturaliu skyliu, tai as ant sitos technikos bandau prasimusti biggrin.gif gal del to mano tokio deliojimo man ir gaunasi minksti saliai ax.gif

QUOTE(seava @ 2006 12 12, 00:14)
pasirodo kas kitom lengviausia  nu man visiskai mistika.
veliant slapiu budu,kaip is karsinio sudeti sluoksnius?(horizontaliai,vertikaliai)jei is jo  tik kupsteliai iseina?

aciu uz kantrybe ir atsakymus 4u.gif

susidet lygiai ir tiek. as pvz salikam isvis tik viena sluoksni dedu karsinio, bet taip dedu, kad nesigautu skyles naturaliai. tai gaunasi minksti saliai.

QUOTE(Zanetux @ 2006 12 12, 00:23)

tiesa, buvau šiandien ABC parduotuvėj, tai karšinio yra daug spalvų, nors oranžinio tai ne schmoll.gif O sluoksna balta, pilka, juoda ir tamsiai mėlyna.

Tai pasiėmiau šiek tiek baltos sluoksnos (40lt/kg) ir raudono ir melsvo karšinio...
Bet raudonas tai nežinau toks  g.gif

vilke, o tau tas raudonas karšinys sausai ar šlapiai nesivėlė?

taip, labai sunkiai veliasi slapiai tas karsinys is abc. ir raudonas, ir melsvas, ir visi manau. o kur dar tie kiti bumbuluoti labai 0 pvz tamsiai rudas, tai isvis tragedija. as ji grazinau.

QUOTE(Zanetux @ 2006 12 12, 01:33)
bet kitos sako, kad geriau pirma sausai pavelt, o pabaigt šlapiai ax.gif

nes pvz, kur anksčiau pirkau ABC juodą sluoksną, tai vos ne 10 minučių vienas rutuliukas vėlėsi doh.gif  lotuliukas.gif

o juoda sluoksna man tai normaliai - labai greit rutuliukai susivelia man is bet kokios abc sluoksnos g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2006 12 12, 13:17)
1. taip, labai sunkiai veliasi slapiai tas karsinys is abc. ir raudonas, ir melsvas, ir visi manau.

2. o juoda sluoksna man tai normaliai - labai greit rutuliukai susivelia man is bet kokios abc sluoksnos g.gif

1. o sausai bandei?
kiek maždaug velti, kad išeitų vidutinio kietumo burbuliukas? ir kaip susidėti tą karšinį burbuliukui?
nes kursuose burbuliukus mes vėlėm iš sluoksnos ax.gif

2.gal čia patirties daugiau reikia ax.gif
gaila, kad raudonos sluoksnos nėra verysad.gif labai norėčiau...

o jei tą baltą pirktinę nudažyt? nebus nesąmonė? g.gif
Atsakyti
as su adatelem dar niekad neveliau, nes ju neturiu biggrin.gif

su karsiniu veliant, man bumbulas vidutinio kietumo per mazdaug 10-15 min tik susivele.. tai viena vakar veliau 6 tokius, tai paskui rankos buvo kaip vandeny valandos mirkusios, susirauksleje galiukai pirstu, o kita diena tai pristu galiukai kaip svitrinis popierius ciuopesi lotuliukas.gif
as tai ta karsini mazdaug taip susuku i bumbuliuka, ar paformuoju is jo bumbuliuka ir tada slapinu.

as tai patirties neturiu, bet man kazkaip prilipo ta sluoksna, gal del to iseina taip greitai su ja dirbti. man irgi gaila, kad sluoksnos daugiau spalvu nera, tik tas karsinys. uztat dabar dairausi is kur pesti jos biggrin.gif

o del dazymo tai nezinau, gal ir galima, bet as tai nemoku ir turbut tingeciau, ir mazius neleistu man tiek terliotis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jura_jurate @ 2006 12 12, 12:57)

jei rusiskai supranti- va cia rasiau pakankamai smulkiai:

http://daivoska.live...779.html#cutid1

4u.gif
Atsakyti
DIVA, pagal tavo instrukcijas vėliau pirštines, tai liuks išėjo.
Dėkui, kad daliniesi info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraigutė @ 2006 12 12, 14:53)
DIVA, pagal tavo instrukcijas vėliau pirštines, tai liuks išėjo.
Dėkui, kad daliniesi info 4u.gif

smagu, kad padejau:)

wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2006 12 12, 13:38)
as su adatelem dar niekad neveliau, nes ju neturiu  biggrin.gif

su karsiniu veliant, man bumbulas vidutinio kietumo per mazdaug 10-15 min tik susivele.. tai viena vakar veliau 6 tokius, tai paskui rankos buvo kaip vandeny valandos mirkusios, susirauksleje galiukai pirstu, o kita diena tai pristu galiukai kaip svitrinis popierius ciuopesi  lotuliukas.gif
as tai ta karsini mazdaug taip susuku i bumbuliuka, ar paformuoju is jo bumbuliuka ir tada slapinu.

as tai patirties neturiu, bet man kazkaip prilipo ta sluoksna, gal del to iseina taip greitai su ja dirbti. man irgi gaila, kad sluoksnos daugiau spalvu nera, tik tas karsinys. uztat dabar dairausi is kur pesti jos  biggrin.gif

o del dazymo tai nezinau, gal ir galima, bet as tai nemoku ir turbut tingeciau, ir mazius neleistu man tiek terliotis  doh.gif

ačiū už atsakymus 4u.gif

o mano 2 vaikai (šiuo metu ir dičkis namuose su sloga) doh.gif Didysis leistų, bet va mažiukas tai schmoll.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2006 12 12, 13:38)
o del dazymo tai nezinau, gal ir galima, bet as tai nemoku ir turbut tingeciau

O man tai visai patinka dažyti (aišku, jei tik viskas sklandžiai einasi mirksiukas.gif , o tai va šiom dienom dažiau juoda spalva, tai buvo tokia "nelaimė" - kai į karštą vandenį jau su dažais pili actą, tai man visada suputoja tas visas tirpalas, ir šį kartą gal pilnesnį puodą buvau pripylus, tai tos putos visos taip gerokai per kraštus išbėgo, pribėgo visa viryklė, per visą orkaitės priekį ir ant žemės bala dar. Tai valiau valiau tą juodulį doh.gif )
Atsakyti