QUOTE(seava @ 2006 12 11, 23:02)
gal velei ant silko?jei yra pagrindas tai vilnos tikriausiai ne tiek daug reikia?nes mano salikeli prie didelio noro ir pastatyt galetum,nepanasus i gerai priglundanti.
ne, as ant silko neveliau. manau, kad svarbu tai, kaip tu issidelioji karsini. siaip man veltini idomu padaryti kuo plonesni be naturaliu skyliu, tai as ant sitos technikos bandau prasimusti
gal del to mano tokio deliojimo man ir gaunasi minksti saliai
QUOTE(seava @ 2006 12 12, 00:14)
pasirodo kas kitom lengviausia nu man visiskai mistika.
veliant slapiu budu,kaip is karsinio sudeti sluoksnius?(horizontaliai,vertikaliai)jei is jo tik kupsteliai iseina?
aciu uz kantrybe ir atsakymus
susidet lygiai ir tiek. as pvz salikam isvis tik viena sluoksni dedu karsinio, bet taip dedu, kad nesigautu skyles naturaliai. tai gaunasi minksti saliai.
QUOTE(Zanetux @ 2006 12 12, 00:23)
tiesa, buvau šiandien ABC parduotuvėj, tai karšinio yra daug spalvų, nors oranžinio tai ne
O sluoksna balta, pilka, juoda ir tamsiai mėlyna.
Tai pasiėmiau šiek tiek baltos sluoksnos (40lt/kg) ir raudono ir melsvo karšinio...
Bet raudonas tai nežinau toks
vilke, o tau tas raudonas karšinys sausai ar šlapiai nesivėlė?
taip, labai sunkiai veliasi slapiai tas karsinys is abc. ir raudonas, ir melsvas, ir visi manau. o kur dar tie kiti bumbuluoti labai 0 pvz tamsiai rudas, tai isvis tragedija. as ji grazinau.
QUOTE(Zanetux @ 2006 12 12, 01:33)
bet kitos sako, kad geriau pirma sausai pavelt, o pabaigt šlapiai
nes pvz, kur anksčiau pirkau ABC juodą sluoksną, tai vos ne 10 minučių vienas rutuliukas vėlėsi
o juoda sluoksna man tai normaliai - labai greit rutuliukai susivelia man is bet kokios abc sluoksnos