Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS (FELTING) 12

QUOTE(uups @ 2006 12 11, 23:23)
subadyk adata is pradziu, tada velk slapiai,- tikrai pavyks mirksiukas.gif

o kiek laiko taip kamuoliuką reikia badyt? ir su kokia adata? trumpiausia? blush2.gif
nes aš dar vėlimo adatėlėmis kursuose nebuvau sad.gif
Atsakyti
As ir su adata nebandzius ir nereik, slapiai kuo puikiausiai susisuka.
Seava, paimk vilnos pailgai gabaliuka ir suvyniok kaip siulu kamuoliuka vyniotum. Tada suslapink gerai karstesniu vandeniu,ir uzdejus muilo, svelniai svelniai suk suk. Pajausi kai jau kietes, tada palaipsniuj spausk.
Atsakyti
QUOTE(batelis @ 2006 12 12, 00:10)
Seava, paimk vilnos pailgai gabaliuka ir suvyniok  kaip  siulu kamuoliuka vyniotum. Tada suslapink gerai karstesniu vandeniu,ir uzdejus muilo, svelniai svelniai suk suk. Pajausi kai jau kietes, tada palaipsniuj spausk.

bet kitos sako, kad geriau pirma sausai pavelt, o pabaigt šlapiai ax.gif

nes pvz, kur anksčiau pirkau ABC juodą sluoksną, tai vos ne 10 minučių vienas rutuliukas vėlėsi doh.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
tipo ka, miegat? ar veliat hihihi.gif as baigiau, einu miegot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(batelis @ 2006 12 12, 01:10)
Seava, paimk vilnos pailgai gabaliuka ir suvyniok  kaip  siulu kamuoliuka vyniotum. Tada suslapink gerai karstesniu vandeniu,ir uzdejus muilo, svelniai svelniai suk suk. Pajausi kai jau kietes, tada palaipsniuj spausk.

aciu.
su kamuoliukais atrodo teks pasitreniruot g.gif .vakar keleta bandziau susukt,tai uh kokie sedevrai gavosi. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos darbštuolės thumbup.gif

Gal galite patarti, kur galėčiau įsigyti veltinių sagių.
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Volunge @ 2006 12 12, 09:28)
Sveikos darbštuolės  thumbup.gif

Ačiū

maciau MOLE laplandijoj.po 25 litus.
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2006 12 11, 13:22)
na man tiesą sakant parodė viena mergaitė kaip nusivelti burbuliuka ir kilimėlį - daugiau viskas neto dėka wink.gif o nuo pirmo burbuliuko iki pirštinės beveik metai praėjo hihihi.gif bet nebūtinai - va vilkė griebė jautį už ragų ir šalius velia.

Nu jo, čia visoms skirtingai rolleyes.gif Aš, pvz, dabar 0,5 metų veliu - pradėjau šią vasarą ax.gif

QUOTE(linada @ 2006 12 12, 02:09)
tipo ka, miegat? ar veliat hihihi.gif as baigiau, einu miegot biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Linada, Aurelia, Vita V, naca, prisidedu ir aš prie pagyrų jūsų darbeliams. Labai jau jie ŠAUNŪS thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Volunge @ 2006 12 12, 08:28)
Sveikos darbštuolės  thumbup.gif

Ačiū

Nugis nusivelk tongue.gif As nusiveliau tokiu paplokscius vitaminus ir isiusiu kaip sagas mergaitei i megstuka mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

Noriu jūsų paklausti...

Trumpa įžanga. Sąžiningai perskaičiau visas temas, žavėjausi jūsų darbais, daug ko išmokau be jokių kursų - vien iš jūsų gerų patarimų. Dabar gaminu kalėdines dovanėles draugams ir artimiesiems. Šiais metais visi gaus ką nors velto smile.gif Net savo kojos "iškamšą" pasidariau pagal vienos iš merginų duotus nurodymus (LABAI AČIŪ). Viskas super gavosi.

Jau pamažu einu prie savo klausimo. Tapkę gamindama vilną dėjau tiesiai ant "iškamšos", tada vilną sušlapinau, suglosčiau, apsukau marle, kad nenuslinktų, suvyniojau dar į pagalvės užvalkalą ir įmečiau į skalbiankę... Puikiai susivėlė. Bet noriu pabandyt padaryt tapkę ant polokščio šablono (tos U raidės). Pirmąją bandžiau ant šablono daryti, bet neišėjo - kai gerai pakočiojau išdėliotą vilną, man ta tapkutė gerokai padidėjo. Supykusi išmečiau... Bet dabar galvoju, gal taip ir turi būti? Gal toliau kočiojant vilna besiveldama pradeda trauktis? O kai džiūsta dar labiau susitraukia? Ar jums irgi iš pradžių tas veliamas daiktelis padidėja už šablono ribų, o paskui susitraukia?

Pažadu būtinai pasidalinti savo darbelių nuotraukomis (jie tik labai kuklūs palyginus su jūsiškiais), tik fotiką pas tėvus palikau, reikia skolintis...
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2006 12 11, 11:19)
Sveikutes,

fainai kad, susitikot ir apvelet vaikus, as per velai pamaciau apie susitikima, buciau mielai prisijungus smile.gif Parodysiu savo patobulejima nuo bumbuliuku smile.gif Rezultatu esu patenkinta nes tai pirmieji gaminiai, dukra jau i darzeli isejo su naujom pirstinem, o didziasias dovanosiu mamai smile.gif
user posted image
user posted image

MERGAITES, VIS SKAITAI IR SKAITAU KAIP NUSIVELTI PIRSTINES IR BATUKUS, O TAIP NORISI....ISSAMAUS ATSAKYMO NERANDU. GAL GALETUMETE PAAISKINTI SMULKIAI.
Atsakyti