Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS (FELTING) 12

QUOTE(vilke @ 2006 12 11, 10:00)
na, man raudonas salis gavosi minkstas, plonas, nuo megzto neitin skiriasi. o vaikui veliau is sluoksnos, tai labai lengvutis, svelnutis, minkstutis, gerai priglunda.

gal velei ant silko?jei yra pagrindas tai vilnos tikriausiai ne tiek daug reikia?nes mano salikeli prie didelio noro ir pastatyt galetum,nepanasus i gerai priglundanti.

rankinuka nuvelt vienas juokas,nu bet burbuliuko grazaus nesusuku niekaip,arba jis i kiausini panasus,arba isvis neaisku kas gaunas blink.gif
kaip pradet velt burbuliuka,paimt vilnos gabaleli ir sukt tarp delnu?ar dar reikia kazkaip sudeliot vilna? atsiprasau labai,kad uzduodu gal but kai kam labai kvaila klausima...
Atsakyti
Prieš veldama pačią vilną susuk į rutulėlį. Geriau net kuo standesni - lygesnis gausis. Dar galima į vidų vilnonio siūlo rutulėlį įdėti. Ir vilnos susitaupo mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va, giriuosi ir as smile.gif pirstines dukrytei, nuveltos per meet'uka smile.gif
Dar dzusta batukai dukrytei, pirstines ir batukai suneliui tongue.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=VITA_V,2006 12 11, 23:27]
Na va, giriuosi ir as smile.gif pirstines dukrytei, nuveltos per meet'uka smile.gif
Dar dzusta batukai dukrytei, pirstines ir batukai suneliui tongue.gif biggrin.gif

VITA V, labai gražu thumbup.gif . O lėlytė ar jau turi kelnytes ( čia iš kitos temos), megztukas labai vykęs? Va iš čia:
http://www.supermama...?...15560&st=24
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo citybird: 11 gruodžio 2006 - 22:31
[quote=citybird,2006 12 11, 22:29]
[quote=VITA_V,2006 12 11, 23:27]
VITA V, labai gražu thumbup.gif . O lėlytė ar jau turi kelnytes ( čia iš kitos temos), megztukas labai vykęs? Va iš čia:
http://www.supermama...?...15560&st=24
[/quote]
neturi blush2.gif blush2.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif labai gražios pirštinaitės, man tokie gražūs ornamentai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DoRenata @ 2006 12 11, 21:52)
Labas visoms cia esancioms  ax.gif  as naujai prisijungusi, tad truputi nejauku.
labai domiuosi veltiniu nes pati darau, t.y. bandau kai ka daryti, ideciau savo darbu nuotraukas bet dar nesuprantu kaip jas pridet  blink.gif . ocia parodyti darbai labai grazus.

Sveika prisijungusi!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chuliganka @ 2006 12 11, 23:08)
Prieš veldama pačią vilną susuk į rutulėlį. Geriau net kuo standesni - lygesnis gausis. Dar galima į vidų vilnonio siūlo rutulėlį įdėti. Ir vilnos susitaupo mirksiukas.gif

aciu labai uz atsakyma,bet vistiek man nesigauna kazkas.ten veltiniautoju puslapy skaiciau,kad reikia is pradziu labai svelniai sausa vilna sukt,veliau spustelt ir tik tada su muilu.bandziau ir taip ir kuo standesni susukt is kart,bet vistiek gaunas daug rauksliu..
pasirodo kas kitom lengviausia nu man visiskai mistika.

veliant slapiu budu,kaip is karsinio sudeti sluoksnius?(horizontaliai,vertikaliai)jei is jo tik kupsteliai iseina?

aciu uz kantrybe ir atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2006 12 11, 23:14)

veliant slapiu budu,kaip is karsinio sudeti sluoksnius?(horizontaliai,vertikaliai)jei is jo  tik kupsteliai iseina?

Tai aš pati dėliodama karšinį svarbiausia stengiuosi sudėlioti lygų sluoksnį. O ta kryptis tai karšiniui manau nesvarbi, nes karšinyje vilna įvairiomis kryptimis orientuota . Sluoksnoje , tai tas pluoštas visas viena kryptimi, tai ir reikia kryžiuoti.
Atsakyti
mergaitės, o veliant vaikui pirštinytes (3 metukų, bet tokiam didesniam smile.gif) tiktų tokio dydžio šablonas, kaip prie plaukų dažų pridedamos pirštinės? unsure.gif

tiesa, buvau šiandien ABC parduotuvėj, tai karšinio yra daug spalvų, nors oranžinio tai ne schmoll.gif O sluoksna balta, pilka, juoda ir tamsiai mėlyna.

Tai pasiėmiau šiek tiek baltos sluoksnos (40lt/kg) ir raudono ir melsvo karšinio...
Bet raudonas tai nežinau toks g.gif

vilke, o tau tas raudonas karšinys sausai ar šlapiai nesivėlė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zanetux: 11 gruodžio 2006 - 23:25
QUOTE(seava @ 2006 12 11, 21:14)
aciu labai uz atsakyma,bet vistiek man nesigauna kazkas.ten veltiniautoju puslapy skaiciau,kad reikia is pradziu labai svelniai sausa vilna sukt,veliau spustelt ir tik tada su muilu.bandziau ir taip ir kuo standesni susukt is kart,bet vistiek gaunas daug rauksliu..

subadyk adata is pradziu, tada velk slapiai,- tikrai pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti