na man tiesą sakant parodė viena mergaitė kaip nusivelti burbuliuka ir kilimėlį - daugiau viskas neto dėka o nuo pirmo burbuliuko iki pirštinės beveik metai praėjo bet nebūtinai - va vilkė griebė jautį už ragų ir šalius velia.
QUOTE(saulala @ 2006 12 11, 11:09)
O jie parduoda karšinį ar sluoksną?
Na tiek as Ismanau man atrodo karsini.... Tel 8427 60129 Skambinti ir pasiklausti reikia
oi kiek fainu perstineliu privelet... bet ar jos patogios?
patogesnes nei pirktines, nes forma islaiko ir tik slyst ir islysta vaiko rankyte o medziaginem, kol as ta pirsta randu ir ikisu o nepatogios tiek, kiek aplamai mano vaikas pirstiniu nemegsta, nes visos jos trukdo
Linada, Aurelija, labai grazios pirstines
mano pirmasis veltinio darbelis (išskyrus kelis bumbulus).
dovanosiu draugei su kalėdom. gal ir nepatiks, bet iš širdies
dovanosiu draugei su kalėdom. gal ir nepatiks, bet iš širdies
Ojei kaip grazu Ant kokio materiolo cia nuvelei?
ačiū ant šilko
Labas,mergaites:)
saunuole, Linada!!!! Fainos pirstinytes:) Aurelija- irgi jega!!!Ir siaip- jau nepamenu ka girti- nugi faini visu darbeliai:) O as irgi siandien pabaigiau kepure Gustui,kuria pradejau akcijoje- va dziusta, dar uzsegima reiks sugalvoti ir gal ryt irgi pademonstruosiu. Tures ir mano vaikas kepure:)
saunuole, Linada!!!! Fainos pirstinytes:) Aurelija- irgi jega!!!Ir siaip- jau nepamenu ka girti- nugi faini visu darbeliai:) O as irgi siandien pabaigiau kepure Gustui,kuria pradejau akcijoje- va dziusta, dar uzsegima reiks sugalvoti ir gal ryt irgi pademonstruosiu. Tures ir mano vaikas kepure:)
nu bet ir fainai jus merginos pasibuvom nuotraukas perziurejau tai net supavydejau kaip smagu kartu visom velt, gaila kad tas Vilnius nuo manes taip toli, bet gal kada nors vasara koki subegima darom gamtoj?
Papildyta:
nu bet ir fainai jus merginos pasibuvot nuotraukas perziurejau tai net supavydejau kaip smagu kartu visom velt, gaila kad tas Vilnius nuo manes taip toli, bet gal kada nors vasara koki subegima darom gamtoj?
Papildyta:
nu bet ir fainai jus merginos pasibuvot nuotraukas perziurejau tai net supavydejau kaip smagu kartu visom velt, gaila kad tas Vilnius nuo manes taip toli, bet gal kada nors vasara koki subegima darom gamtoj?