Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS (FELTING) 12

na man tiesą sakant parodė viena mergaitė kaip nusivelti burbuliuka ir kilimėlį - daugiau viskas neto dėka wink.gif o nuo pirmo burbuliuko iki pirštinės beveik metai praėjo hihihi.gif bet nebūtinai - va vilkė griebė jautį už ragų ir šalius velia.
Atsakyti
Aš iki pirštinių vėlimo nesitikiu pažengti. Manau, kad tam reikia daug patirties ir sugadintos vilnos. Na, nebent po kokių trejų metų...
Atsakyti
QUOTE(saulala @ 2006 12 11, 11:09)
O jie parduoda karšinį ar sluoksną?

Na tiek as Ismanau man atrodo karsini.... Tel 8427 60129 Skambinti ir pasiklausti reikia
Atsakyti
oi kiek fainu perstineliu privelet... bet ar jos patogios? rolleyes.gif
Atsakyti
patogesnes nei pirktines, nes forma islaiko ir tik slyst ir islysta vaiko rankyte wink.gif o medziaginem, kol as ta pirsta randu ir ikisu doh.gif o nepatogios tiek, kiek aplamai mano vaikas pirstiniu nemegsta, nes visos jos trukdo wink.gif
Atsakyti
Linada, Aurelija, labai grazios pirstines thumbup.gif
Atsakyti
mano pirmasis veltinio darbelis (išskyrus kelis bumbulus).

user posted image
dovanosiu draugei su kalėdom. gal ir nepatiks, bet iš širdies rolleyes.gif
Atsakyti
Ojei kaip grazu blink.gif Ant kokio materiolo cia nuvelei? blush2.gif
Atsakyti
ačiū ax.gif ant šilko
Atsakyti
Labas,mergaites:)

saunuole, Linada!!!! Fainos pirstinytes:) Aurelija- irgi jega!!!Ir siaip- jau nepamenu ka girti- nugi faini visu darbeliai:) O as irgi siandien pabaigiau kepure Gustui,kuria pradejau akcijoje- va dziusta, dar uzsegima reiks sugalvoti ir gal ryt irgi pademonstruosiu.smile.gif Tures ir mano vaikas kepure:)

Atsakyti
nu bet ir fainai jus merginos pasibuvom nuotraukas perziurejau tai net supavydejau kaip smagu kartu visom velt, gaila kad tas Vilnius nuo manes taip toli, bet gal kada nors vasara koki subegima darom gamtoj? blush2.gif
Papildyta:
nu bet ir fainai jus merginos pasibuvot nuotraukas perziurejau tai net supavydejau kaip smagu kartu visom velt, gaila kad tas Vilnius nuo manes taip toli, bet gal kada nors vasara koki subegima darom gamtoj? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gugile: 11 gruodžio 2006 - 21:45
Labas visoms cia esancioms ax.gif as naujai prisijungusi, tad truputi nejauku.
labai domiuosi veltiniu nes pati darau, t.y. bandau kai ka daryti, ideciau savo darbu nuotraukas bet dar nesuprantu kaip jas pridet blink.gif . ocia parodyti darbai labai grazus.
Atsakyti