Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS (FELTING) 12

Linada, kol as dejau savasias ir tavuju nepamaciau smile.gif labai fainos, tokios tvirtos tavo atrodo labai malonus akiai spalviniai smile.gif Mano labai plonos ir minkstos na is sluoksnos veliau, o kaip su karsiniu, bijau kad nesigaus ar skirtumo nera? O i ta vilna kur paciai plaut ir kedent reikia net ziuret nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
nugi ir aš vėliau is sluoksnos biggrin.gif biggrin.gif tik gal daugiau vėliau, nes susitraukė nuo šablono man jos gerai, todėl ir standesnės atrodo. beje Diva - be bambuko beveik vėliau - va pirštinėminem bambukas man nelabai kaip ir panaudojamas. tai supratau kokius ten stebuklus pati darai wink.gif
Papildyta:
karšinio kedenti irgi nereikia, o skirtumas, kad mano supratimu jis greičiau sukimba, tvirtesnis, bet iš kitos puses grubesnis ir "kanda" wink.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2006 12 11, 10:31)
aš iš sluoksnos ir vėliau, nors karšinį labiau mėgstu - bet jis man duria, o sluoksna ne.
o modeliukas - stengiamės, auginam biggrin.gif
Aurelia, matau ir tu per atstumą prie akcijos prisidejai  mirksiukas.gif  thumbup.gif

hm, man tai is sluoksnos niekaip storai ir kietai nesigauna smile.gif bet as dar prasta veleja, o pirstiniu tai isvis nesu bandziusi biggrin.gif

nu man tai karsinys kaip tik ilgiau veliasi nei sluoksna lotuliukas.gif man su sluoksna malonumas dirbt, o su karsiniu terliones blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilke: 11 gruodžio 2006 - 09:48
QUOTE(vilke @ 2006 12 11, 09:47)
hm, man tai is sluoksnos niekaip storai ir kietai nesigauna smile.gif bet as dar prasta veleja, o pirstiniu tai isvis nesu bandziusi  biggrin.gif

nu man tai karsinys kaip tik ilgiau veliasi nei sluoksna  lotuliukas.gif man su sluoksna malonumas dirbt, o su karsiniu terliones  blush2.gif

tai čia matai kas su kuo susidraugauja wink.gif tas geriau ir veliasi wink.gif
na matai šalis, tai plotas didelis tai tas storumas gal visai ne toks, o kai mažytė pirštinytė....na, nemoku paaiškinti wink.gif nei jos man kietos, nei storos labai jau, bet norėtūsi plonesnių. o ką až žinau, gal čia jos pas mane visai normalios wink.gif bet pastatytos tai stovi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2006 12 11, 09:47)
hm, man tai is sluoksnos niekaip storai ir kietai nesigauna smile.gif bet as dar prasta veleja, o pirstiniu tai isvis nesu bandziusi  biggrin.gif

nu man tai karsinys kaip tik ilgiau veliasi nei sluoksna  lotuliukas.gif man su sluoksna malonumas dirbt, o su karsiniu terliones  blush2.gif

Tai va su karsiniu man ne kas... bandziau is to savo iskedento karsinio daryt tai man guzais susoko na nelygiai isklojau muset, bet erzino mane visa tai ne realiai schmoll.gif ir kanda, tas tiesa... Mano broske kandanciu pirstiniu nesidetu ne uz ka! Sakau bandyt reikia batukus is to karsinio.... bet jau tiek prigadinau jo blush2.gif
Atsakyti
Čia tapukai bendradarbės anūkėliui. Padukas 8 cm

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2006 12 11, 08:42)

gal kas issiaiskinot kaip ten su ta Kelmes vilna?maciau kazkas klause kiek kilometru,tai galiu pasakyt,kad nuo Kauno mazdaug 125km.i zemaitijos puse.
ar tikrai ten jos yra?  tevai mano netoli Kelmes gyvena paprasyciau,kad nupirktu,bet kurioj parduotuvej yra vilnos, nezinau.plyyz pasidalinkit informacija. aciu is anksto.

KELME, DARIAUS IR GIRENO 9, ten ne parduotuve o nuosavas namas, eini ie klausi karsykla ukinio pastate smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2006 12 11, 10:41)
KELME, DARIAUS IR GIRENO 9, ten ne parduotuve o nuosavas namas, eini ie klausi karsykla ukinio pastate smile.gif

O jie parduoda karšinį ar sluoksną?
Atsakyti
Dėl tos Kelmės – o ten bet kokią dieną galima?

Leira – vilnelės praeitą savaitę Šiauliuose pirkau Dvaro g. siūlų parduotuvėj. Importinių yra įvairesnių spalvų, lietuviška buvo juoda, pilka ir beveik balta. Man tiek užteko, kadangi per išeigines tik pradėjau bandyti velti. Rutuliukai iš lietuviškos gražiai gavosi, o lygų gabaliuką padariau kaip ir pirmą blyną..

Pavydas baltas ima – vilnietės, kaunietės tik kursus organizuoja, tik tobulinasi. O Šiauliuose ar nėra savanorių, kurios tuo užsiimtų ir pamokytų tokias žioples kai aš. Patirties jokios neturiu, tik norą begalinį... rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=linada,2006 12 11, 10:06]
man iš dalies labai juokingos tos kalbos apie lietuvių kalbą - reta kuri
forume lietuviškai rašot tongue.gif lotuliukas.gif neišnaudojat savo kalbos savitumo ir pilat angliškais rašmenimis tongue.gif bet ne to juk mes čia susirinkom wink.gif
doh.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
piliete - begalinio noro pilnai užtenka wink.gif pilna nete info. pabandysi ir pamatysi kaip viskas pavyks, tik ne iš karto - nusiteik wink.gif
Atsakyti
Linada, tai va pabanžiau prisiskaičiusi, bet praktiškai iš kitų patirties pasimokyti yra įdomiau ir smagiau. Beje, pabandžiusi nenusivyliau, maniau, kad bus daug sunkiau. Kol kas aš nekalbu apie sudėtingų dalykų vėlimą (pirštinių, rankinių, šalių ir pan.), o rutuliukus nuvelti buvo visai smagu ir nesunku. Pats procesas labai mielas ir raminantis. bigsmile.gif
Beje, gal kuri turite patirties, kaip velti iš moherio siūlų (nemezgant ir neneriant), turiu daug likučių nuo megztinių? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pilietė: 11 gruodžio 2006 - 13:23