Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS (FELTING) 12

QUOTE(naca @ 2006 12 10, 22:36)
nejaugi niekas nepadės verysad.gif  unsure.gif

Neleidai pradžioj įkibti į medžiagą.
Gali pabandyti išmuilavus šlapią pamėtyt į orą arba į vonios dugną.
Bet viskas kartu dar trauksis.
Atsakyti
ačiū, DOSETH. bigsmile.gif bet geriau tada paliksiu taip - nedaug ten neprikibę rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tapkute @ 2006 12 10, 19:44)
Radau man patikusią įdėją, kurią, jei užteks laiko, galvoju įgyvendinti savo draugėms smile.gif
Nuvelti kaledinę "kojinę" ir
Į kojinę įdėti:
1 pakelį karšto šokolado miltelių
3 saldainius Harshey Kisses (gal ir pas mus ko nors panašaus rasti įmanoma)
user posted image
1 saują mažų zefyrų (marshmallows) (yra pas mus pirkti irgi tokių biggrin.gif)
1 pailgą saldainiuką.

Taip pat pridėti tokius žodžius:
Was told you've been real good this year
Always glad to hear it
With freezing weather drawing near
You'll need to warm the spirit
So here's a little Snowman Soup
Complete with stirring stick
Add hot water, sip it slow
It's sure to do the trick!

Na ir dar prie viso šito galvoju padaryti ir po kokį papuošaliuką smile.gif

Kodel angliskai?Juk yra nuostabiu lietuvisku palinkejimu:)smile.gifsmile.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(_agnute_ @ 2006 12 10, 20:51)
tai va šiandien ir vakar bandžiau velt kepures.... ir iškilo tokie klausimai :
ant ko veliate?? nes bambukas kaip ir per mažas gaunasi... gal galite paaiškinti??

Tai ant sablono (as darau is siltnamines pleveles) issikerpi koki reikia dydi ir veli sau su didesne bambukine zaliuze ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraigutė @ 2006 12 11, 02:03)
Kodel angliskai?Juk yra nuostabiu lietuvisku palinkejimu:)smile.gifsmile.gif mirksiukas.gif

Baikit jūs kabinėtis prie tos anglų kalbos. doh.gif Lietuvių kalbą gerbiu ir myliu. lithuania.gif Bet nereikia taip vienareikšmiškai nacionalistiškai jos kelti į nežinia kur. Jei sugebėsiu perrimuosiu į lietuvių kalbą šį palinkėjimą, jei ne, paliksiu kaip yra. Tiesiog šis palinkėjimas atskleidžia maišelio turinio prasmę ir tuom yra gražus.
Atsakyti
QUOTE(tapkute @ 2006 12 11, 02:06)
Baikit jūs kabinėtis prie tos anglų kalbos.  doh.gif Lietuvių kalbą gerbiu ir myliu. lithuania.gif Bet nereikia taip vienareikšmiškai nacionalistiškai jos kelti į nežinia kur. Jei sugebėsiu perrimuosiu į lietuvių kalbą šį palinkėjimą, jei ne, paliksiu kaip yra. Tiesiog šis palinkėjimas atskleidžia maišelio turinio prasmę ir tuom yra gražus.

Na, man tas Kaledu sukomercialejimas ir amerikoniskos kulturos propogavimas su coca-cola'niais Kaledu seniais-baisu....
Nesikabineju, tiesiog...
Lietuviu kalba linkejimai silciau skamba, bent jau man mirksiukas.gif
Siaip ne mano reikalas:)
Geros kurybos ax.gif
Atsakyti
vakar bandziau suvelt salikeli.sioks toks gavos.bet noriu paklaust kas tokius turit,ar jie jums patogus?man kazkaip atrodo,kad numegstas ar nunertas tikrai smagiau devisi ir daug svelnesnis,kad ir kaip stengiausi sudeliot vilna kuo retesniais sluoksniais,jis vistiek gavosi ganetinai tvirtas,jei dar paploninus iseitu naturalus kiaurarastis.nee,velti saliai ne man..

gal kas issiaiskinot kaip ten su ta Kelmes vilna?maciau kazkas klause kiek kilometru,tai galiu pasakyt,kad nuo Kauno mazdaug 125km.i zemaitijos puse.
ar tikrai ten jos yra? tevai mano netoli Kelmes gyvena paprasyciau,kad nupirktu,bet kurioj parduotuvej yra vilnos, nezinau.plyyz pasidalinkit informacija. aciu is anksto.
Atsakyti
na, man raudonas salis gavosi minkstas, plonas, nuo megzto neitin skiriasi. o vaikui veliau is sluoksnos, tai labai lengvutis, svelnutis, minkstutis, gerai priglunda.
Atsakyti
QUOTE(Sraigutė @ 2006 12 11, 01:27)
Lietuviu kalba linkejimai silciau skamba, bent jau man mirksiukas.gif

man iš dalies labai juokingos tos kalbos apie lietuvių kalbą - reta kuri
forume lietuviškai rašot tongue.gif lotuliukas.gif neišnaudojat savo kalbos savitumo ir pilat angliškais rašmenimis tongue.gif bet ne to juk mes čia susirinkom wink.gif
parodysiu vakarykštį rezultatą, kuriuo džiaugiuosi kaip mažas vaikas rolleyes.gif tik va mano pastebėjimai. ir antrosios storos gavosi, nes nors ir plonai stengiausi kloti, besitraukdama vilna sustorėjo. per 2 valandas trynimo, mano pirštai vos ne kruvini. nes jautri oda doh.gif turėjau tokios nekokybiškos dažančios vilnos, sunaudojau ją, maniau atsiplaus - esu kaip po metų bulvių kasimo hihihi.gif
veliau atskirai kiekviena pirštinę, nes neturėjau kur išsidelioti tokio didelio šablono. tai visai gerai gavosi, tik aišku išlieka rizika, kad užmirši kokiu sluoksniu pirmąsias klojai. man atrodo taip ir nutiko biggrin.gif
user posted image
user posted image
o cia pirmoji
user posted image
Atsakyti
fainos pirstinytes smile.gif tokios siltutes (del isvaizdos, ne storumo ar vilnos wink.gif ) kazkaip iskart kyla asociacija su balta balta ziema, pilna sniego ir vaikutis siltai siltai apsikutojes smile.gif
o del plonumo, tai gal is sluoksnos geriau velt, bent jau man tokie veltiniai daug malonesni ax.gif
bet jau koks modeliukas grazus uzauges wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,

fainai kad, susitikot ir apvelet vaikus, as per velai pamaciau apie susitikima, buciau mielai prisijungus smile.gif Parodysiu savo patobulejima nuo bumbuliuku smile.gif Rezultatu esu patenkinta nes tai pirmieji gaminiai, dukra jau i darzeli isejo su naujom pirstinem, o didziasias dovanosiu mamai smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2006 12 11, 09:18)
fainos pirstinytes smile.gif tokios siltutes (del isvaizdos, ne storumo ar vilnos wink.gif ) kazkaip iskart kyla asociacija su balta balta ziema, pilna sniego ir vaikutis siltai siltai apsikutojes  smile.gif
o del plonumo, tai gal is sluoksnos geriau velt, bent jau man tokie veltiniai daug malonesni  ax.gif
bet jau koks modeliukas grazus uzauges  wub.gif

aš iš sluoksnos ir vėliau, nors karšinį labiau mėgstu - bet jis man duria, o sluoksna ne.
o modeliukas - stengiamės, auginam biggrin.gif
Aurelia, matau ir tu per atstumą prie akcijos prisidejai mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 11 gruodžio 2006 - 09:32
LIUKS PIRŠTINYTĖS wub.gif wub.gif thumbup.gif

aš prie jūsų meetuko ir prisijungiau neakivaizdžiai blush2.gif blush2.gif (Vilnius labai jau nepakely doh.gif būčiau ir mielai prisijungusi) didžiajai nuvėliau tapkytes juodas, o mažiukei subadžiau katinėlį wub.gif wub.gif
Atsakyti