Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS (FELTING) 12

QUOTE(gugile @ 2006 12 04, 11:41)
saulala gal lietus tau nuotaika gadina kad pasilinksimt cia sugalvojai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O kur lyja? unsure.gif Man tai saulė taip į akis šviečia, kad jaučiu teks užuolaidas užsitraukt....
Atsakyti
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 12 04, 11:43)
Aš irgi nežinau... Žodyne radau  мешок ... Na, kur maži kengūriukai būna pas mamą  mirksiukas.gif Tokia kaip kišenė ant pilvo  rolleyes.gif

aaa, supratau drinks_cheers.gif taip, yra sterbliukę, ant jos ir uzrasyta "UGNYTE" mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip pas jus faina saule sviecia o pas mus (kelmej) nuo pat ryto apsiniaukus lietus pliaupia su veiku net i lauka iseit neduoda tai ir sedziu...
Atsakyti
Klaipedoj irgi oras ne koks. tai lyja, tai tiesiog taip apsiniauke kad niekur is namu nesinori eiti verysad.gif bet bent jau ruko pagaliau nebera unsure.gif
Atsakyti
nu ir graziu darbeliu prisiziurejau ax.gif

siandien parsisiunciau is rankdarbiai.com vilnos kalediniams suvenyrams, bet, kaip cia kazkas sake apie dovaneles, tai as tai nieko negavau, ne vieno karoliuko papildomo unsure.gif pirkau uz virs 70 lt, kiba per maza suma dovanoms g.gif lotuliukas.gif ir dar vienos vilneles ritinuko truksta, nors nieko neispejo, kad neturi dabar tos spalvos ar ka unsure.gif
nu, kaip yra, taip yra ax.gif

gal kas gali pasakyti, kiek mazdaug gramu vilnos reiktu ant salio neperdidziausio, bet ir ne sniurelio biggrin.gif
Atsakyti
man tai nors is Zimbabves, bet jei is zmogaus yra ko pasimokyti, tai as ir afrikietiskai parasyciau..smile.gif Bunant lietuviu visai nemaiso mokytis ir svetimu kalbu.ir man visai negeda, kad moku ne vien tik lietuviu kalba. Nors vis dar laikau save lietuve. ar jau nebelaikyti?smile.gif)))))
O tarp kita ko- ziurint i suomes darbus tik seile varvint lieka- ir jei ji kokia gudrybe pasidalins, tai tikrai dziaugsiuos:))
Atsakyti
Pas mus tai ir lyje ir net smarkiai.

Saulala, man tai tavo poziuris tik juoka kelia. Neina net pykti ar susinervinti.

As tai ir labai dziaugiuosi, kai atsiranda musu tarpe vis naujas zmogutis is kurio galima daug ko pasimokyti.

O gal tu cia pasitycioti norejai, nes pati nieko nesupranti ka ten ta suome raso bigsmile.gif

VITA- tavo kengura superine. Kaip ir visi darbelai. wub.gif
DIVA- o tu man suteiki daugiau optimizmo ir tavo darbeliai mane uzveda thumbup.gif
HEIKI HEIKI- tavo rinkinukas labai mielas. Man tai kepure labai patiko. blush2.gif
Atsakyti
nurimkit pavyduoles - ir pas mus apsiniauke pagaliau laugh.gif

o as tokia super paprasta ideja pasidalinsiu wink.gif turiu uzsienyje giminaiciu.... siuntiniu neprisiuntinesiu, o mielus senukus kazkuo pradziuginti norisi. velykom ir kaledom siunciu sveikinimus ir vis kazka sumasciusi idedu, anksciau nunerdavau kiausinuka, ar angeliuka, snaigute. pernai per velykas nuveliau kilimeli spalvinga - prikarpiau kiausinuku, virveles uzkabinau ir issiunciau. kaledom zvaigzdeles padariau wink.gif man paciai visada labai smagu ka nors laiske rasti daugiau. tik kad siais laikais reikia tenkintis emailais doh.gif nors pasto dezute tikrinu kasdien, ir po kelis kartus biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 04 gruodžio 2006 - 12:41
QUOTE(larina @ 2006 12 04, 12:39)
HEIKI HEIKI- tavo rinkinukas labai mielas. Man tai kepure labai patiko. blush2.gif

Dėkui blush2.gif
Aš dar ir šaliką nusivėliau į komplektą ax.gif
user posted image
Atsakyti
HEIKI HEIKI, salikas thumbup.gif
As bandziau salika velti, bet gavosi vietomis storas, plonas ir kai kur persisviecia.
Gaunasi visada lygus salikas ir be tokiu atributu kaip as aprasiau?
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2006 12 04, 13:42)
nurimkit pavyduoles - ir pas mus apsiniauke pagaliau laugh.gif

o as tokia super paprasta ideja pasidalinsiu wink.gif turiu uzsienyje giminaiciu.... siuntiniu neprisiuntinesiu, o mielus senukus kazkuo pradziuginti norisi. velykom ir kaledom siunciu sveikinimus ir vis kazka sumasciusi idedu, anksciau nunerdavau kiausinuka, ar angeliuka, snaigute. pernai per velykas nuveliau kilimeli spalvinga - prikarpiau kiausinuku, virveles uzkabinau ir issiunciau. kaledom zvaigzdeles padariau wink.gif man paciai visada labai smagu ka nors laiske rasti daugiau. tik kad siais laikais reikia tenkintis emailais doh.gif nors pasto dezute tikrinu kasdien, ir po kelis kartus biggrin.gif

nu grazi kaledine ideja:) tik kokios tai penkiakampes zvaigzdutes gavosi- gerai, akd nors silko ideta, o tai as irgi suabejociau, ar tamsta ne homo sovieticus..smile.gif))

nu viskas,ciaupiuosi. ech kaip gaila, kad saulute pradingo,o pasivaiksciot taip ir nespejau iseiti.. teks velti turbut, ar ka..smile.gif))

heiki-fainas komplektukas:) cia sau?

Larina- malonu, kad darbaiikvepia velimui:)

tai kaip ten tas projektas- nuvelk ka nors savo vaikui- uzgeso, ar ka nors planuojam. tik jei del manes tai planuojam kuo greiciau, bo kai pagimdysiu tai jau vargiai kur issikrapstysiu, ar svecius priiminesiu..smile.gif a? ieno dar vaikai basi-nuogi?

smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 04 gruodžio 2006 - 12:49
QUOTE(larina @ 2006 12 04, 12:44)
HEIKI HEIKI, salikas thumbup.gif
As bandziau salika velti, bet gavosi vietomis storas, plonas ir kai kur persisviecia.
Gaunasi visada lygus salikas ir be tokiu atributu kaip as aprasiau?

Nea, ne visada smile.gif Bet šitas gavosi pakankamai lygus - vėliau ant medžiagos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*Diva* @ 2006 12 04, 12:47)
heiki-fainas komplektukas:) cia sau?

Dėkui, Diva ax.gif
Jo, čia sau rolleyes.gif Pagaliau prisiruošiau mirksiukas.gif
Atsakyti