Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS (FELTING) 12

QUOTE(VITA_V @ 2006 12 04, 13:35)
nezinau kaip rusiskai bus "sterbliukę"  blush2.gif  blush2.gif  kaip man gieda blush2.gif blush2.gif  blush2.gif

na ir dar vienas zaisliukas - bedzionele ax.gif

user posted image

Labai grazu ir as taipuser posted image noreciau mokt. Bet moku velti tik burbuliukus sunglasses2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyvytė: 09 gruodžio 2006 - 21:03
nagi- pargrizau is mamu akcijos:) labai smagu buvo..smile.gif kepures nepabaigiau, bet didesne darbo dali padariau- pabaigsiu-pasigirsiu:) O siaip labai jaukiai pasibuvom, paplepejom, pavelem, arbatos pagerem:) labai smagu buvo susipazinti su Ievuschka, JulieTa:) Su kitom jau buvau pazistama- irgi buvo smagu pabendrauti..smile.gif O zinotumet kokios grazios Ievuschkos gelytes gyvai...smile.gif))O angelas...Daugiau niekas nesigyre...na- as dar..smile.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 09 gruodžio 2006 - 21:47
Atsiprasau,kad nuotrauka toke didele. Nemoku sumazint fear.gif
Atsakyti
Na linksma girdėti kad kažkas gerai praleido laiką - pavydžiu jums merginos geru pavydu - taip norėtusi ir man su kuo pabendrauti - na nieko - gal kada nors smile.gif
Tikiuosi kad rytoj forumas bus pilnas naujų gražių darbelių smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif Saunuoles vilnietes kada gi kaunietes sukrus ? sad.gif Ar teks kaunietems prie vilnieciu jungtis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 12 09, 21:29)
nagi- pargrizau is mamu akcijos:) labai smagu buvo..smile.gif kepures nepabaigiau, bet didesne darbo dali padariau- pabaigsiu-pasigirsiu:) O siaip labai jaukiai pasibuvom, paplepejom, pavelem, arbatos pagerem:) labai smagu buvo susipazinti su Ievuschka, JulieTa:) Su kitom jau buvau pazistama- irgi buvo smagu pabendrauti..smile.gif O zinotumet  kokios grazios Ievuschkos gelytes gyvai...smile.gif))O angelas...Daugiau niekas nesigyre...na- as dar..smile.gif))

Ai, Diva, ką jau ką jau ... ax.gif
Tavo bačiukai,kuriuos buvai atsinešusi - nuostabūs, o apipavidalinimas - nėra žodžių rolleyes.gif Padirbėta thumbup.gif
Smagu buvo išties, džiaugiuosi,kad ištrūkau iš namų, susipažinau su jumis:Diva,Julie Ta, Vita_V, Na saullute ir Gudra pažinojau...Vienu žodžiu-kompanija super.Kaip sveika kartais pakeisti aplinką lotuliukas.gif
Kelias nuotraukas padariau, dar neperžiūrėjau,ar ten išvis kas išėjo, ryt jei bus kas padabnesnio-įkelsiu bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas (nors kaip čia pasakius...greit ir sutems lotuliukas.gif )
Sukėliau pagaliau nuotraukytes iš vakarykščio vilniečių mamų-vėlėjų pasibuvimo:

Akcija "Apvelkime savo vaiką"
Atsakyti
thumbup.gif tikrai šauniai pasismaginot wink.gif
Atsakyti
Labai šauniai pasibuvot thumbup.gif

Diva, nors čia ir ne tam skirta tema, bet ko laukiat? Žinot? ax.gif wub.gif
Atsakyti
Fainai vakar pasibuvot thumbup.gif
Aš prie jūsų akcijos irgi prisidėjau, tik ne vaiką apvėliau, bet save rolleyes.gif Pagaliau ir aš turėsiu šlepetes thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
oi kaip fainai pasibuvojot thumbup.gif o kokx vitos_y pirstinaiciu grozis wub.gif heiki heiki kokie elfo batukai fainuciai lotuliukas.gif nu sakes kaip uzpavydejau visu jusu groziu .... blush2.gif
Atsakyti
Šaunuolės akcijos dalyvės thumbup.gif
Atsakyti