Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS (FELTING) 12

labas rytas:)

Nagi- kas dar i mamu susiejima uzsiregistruos?
as tai isvaziuoju i miesta iki pietu uz valandos, tai prie kompo nebusiu. taigi- rasykites:) jei ka- mano tel 868115891.

siandien 17 val. visu sventuju vienuolyne savus vaikus apvelt bandys:

1.Diva
2.Vita V
3.Ievuschka
4.Gudra (?)
5.Saullute (?)

nagi- kas dar?
Linada?
JulieTa??
kas dar?? 4u.gif

Atsakyti
diva, o tu be gusto busi? o su vaikais galima butu atvykti? g.gif
Atsakyti

siandien 17 val. visu sventuju vienuolyne savus vaikus apvelt bandys:

1.Diva
2.Vita V
3.Ievuschka
4.Gudra
5.Saullute

nagi- kas dar?
Linada?
JulieTa??
kas dar?? 4u.gif
[/quote]
Atsakyti
ash irgi prisidesiu prie akcijos,- bandysiu savishki apvelt, tik ne vienuolyne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2006 12 09, 11:30)
diva, o tu be gusto busi? o su vaikais galima butu atvykti?  g.gif

su vaikais galima, aisku:) o del Gusto- nezinau- mes va einam i mano darbo kaledine eglute vaikams- tai ziuresiu, ar ne per daug jam renginiu vienai dienai bus. Gal ir atsivesiu- o jei miegos- gal vyrui paliksiu- na- pagal situacija..smile.gif

Saunuoles Saullute ir Gudra:)
Atsakyti
Dėl akcijos:
Ar reikia atsinešt klijuotę stalui uždengt, dubenį ar ten netyčia bus jau tokie dalykai?
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2006 12 09, 11:45)
Dėl akcijos:
Ar reikia atsinešt klijuotę stalui uždengt, dubenį ar ten netyčia bus jau tokie dalykai?

man rodos stalui uzdengt tai nedengem kazkada,o bliuduku geriau paimti:) jei netiesa- gal Gudra mane pataisys:)

Ir dar- gal atsinesam kokiu darbeliu gyvai apziureti- pasigirti:) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 12 09, 10:52)
man rodos stalui uzdengt tai nedengem kazkada,o bliuduku geriau paimti:) jei netiesa- gal Gudra mane pataisys:)

Ir dar- gal atsinesam kokiu darbeliu gyvai apziureti- pasigirti:)  4u.gif

Diva-būtinai prigriebk jei turi kokias šlepses ir dar ką, ai-viską,ką turi dar klientams neatidavus lotuliukas.gif
Pas mane šiuo metu-tik gėlės gėlės gėlės,kažkaip visa kita-išporceliuota jau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2006 12 09, 12:05)
Diva-būtinai prigriebk jei turi kokias šlepses ir dar ką, ai-viską,ką turi dar klientams neatidavus lotuliukas.gif
Pas mane šiuo metu-tik gėlės gėlės gėlės,kažkaip visa kita-išporceliuota jau  bigsmile.gif

1.Diva
2.Vita V
3.Ievuschka
4.Gudra
5.Saullute
6.JulieTa

nagi- kas dar?
Linada?
kas dar?? 4u.gif

Linada Linada- kuku? negi nepasirodysi?smile.gif))

aha, gal ka paimsiu..yra paskutines sliopkes dar neatiduotos..smile.gif

smile.gif
viskas-pabegu-jei ka-mane telefonu pagausit:)
Atsakyti
Bet būtinai padarykit nuotraukų a? blush2.gif Būtų labai įdomu pažiūrėti wub.gif
Čia aš apie tą susirinkimą mamų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2006 12 09, 10:02)

beje, labai prastas karsinys.

As ir siandien kamuoliukus ridenau is jo, tai labai jau ilgai teko pavargt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2006 12 09, 02:05)
nu kad ne smile.gif bent jau kaip as siandien apie 15 val buvau, tai kainos buvo tokios - ta svelni susukta - juoda, balta ir t.t. yra sluoksna, ji kainavo 40 lt. o siurkstus pavyzdukai ant stalo spalvoti - 30 lt.
ir kazkuri dar forumiete tokias pat kainas sake  ax.gif
cia siandien kainas tik pakeitei, uzvakar karsinys dar kainavo 20 lt, o sluoksna 25 lt  ax.gif

Jo ,jo .Man tai geriau buvo. Is vakaro pirkom senom kainom.Per nakti sugalvojau kad juodos sluoksnos dar reik pasimt.Nuejau ryte o kaina jau kita. Tai maniskiai juokes, sake ,kad ilgai galvojau. verysad.gif
Atsakyti