Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS (FELTING) 12

QUOTE(vilke @ 2006 12 08, 19:56)
va, gero upo vedeja siandien su veltinio auskarais ir karoliais kaip graziai atrodo  ax.gif

ax.gif aha... dar apyranke is to komplektuko laukia...
Atsakyti
Tai ka, Gudra, tavo darbai jau TV puikuojasi? Saunuole!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kazyte @ 2006 12 08, 21:49)
Tai ka, Gudra, tavo darbai jau TV puikuojasi? Saunuole!!! 4u.gif

Jau antri metai tai vieni, tai kiti puikuojasi... blush2.gif
Atsakyti
Saunuole Tu, kad taip visur suspeji!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rubberneck @ 2006 12 08, 13:01)
Merginos, kaunietes, gal pasakysit kuri kiek kainuoja kg baltos sluoksnos parduotuveje ABC?
Labai prasau pasidalinti info  rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(Rubberneck @ 2006 12 08, 15:01)
Dabar jau 30 lt karšinys ir 40 lt sluoksna. Įtariu, greitu laiku ir ten kainos bus besikandžiojančios  aggressive.gif  aggressive.gif

Siandien pirkau, tai is tu svelniu 30 Lt, o kitos siurkscios 35 Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo batelis: 09 gruodžio 2006 - 00:56
tiek karsinys kainuoja - 30, 35 lt. sluoksna kainuoja 40 lt jau. irgi siandien buvau ir maciau kainas ant pavyzduku uzrasytas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilke: 09 gruodžio 2006 - 00:55
Vilke, tai as gal nesusigaudau kuris ten karsinys, kuris sluoksna. doh.gif Tokie dideli maisia padeti buvo juodos, baltos, pilkos, violetines, tai sita po 30 Lt. O ant stalo daug spalvotu pavyzdeliu raudona, geltona, ruda...(as zalia ir salotine pirkau) , tokia siurksti, tai sita po 35 Lt. Tai kuri cia kuri? blush2.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif negana, kad kam nori, tam parduoda vilnele, bet dar ir kainos kiekvienam kitokios lotuliukas.gif arba batelis buvo anksciau nei rubberneck ir vilke...kol dar kainu nepakele tongue.gif
Atsakyti
nu kad ne smile.gif bent jau kaip as siandien apie 15 val buvau, tai kainos buvo tokios - ta svelni susukta - juoda, balta ir t.t. yra sluoksna, ji kainavo 40 lt. o siurkstus pavyzdukai ant stalo spalvoti - 30 lt.
ir kazkuri dar forumiete tokias pat kainas sake ax.gif
cia siandien kainas tik pakeitei, uzvakar karsinys dar kainavo 20 lt, o sluoksna 25 lt ax.gif
Atsakyti
O as siandien 16 val. pirkau g.gif Ir dar specialiai kainu paklausiau unsure.gif Sakau: sitie siurkstus spalvoti pavyzdziai atn stalo tai turbut tik sausam velimui? O ji sako, kad ne, tinka bet kokiam , jie dar geriau velias ir brangesni po 35 Lt., o anie maisuos po 30 Lt. Nu suprask, kad nori lotuliukas.gif Buvo ta vyresne pardaveja tamsi.Ai koks skirtumas, svarbu turim vilnos tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo batelis: 09 gruodžio 2006 - 01:49
QUOTE(ritutele @ 2006 12 08, 21:59)
O su  kokiais  dazais  dazei? Man ir  reik pamegint  dazyt ,dar  baltos turiu. As meginau velti  is maheros is pradziu lig  ir  gerai  paskui tie  siulai eme ir isiarde.Gal  siulai blogi,nezinau. O del Kelmes  tai ir man idomu.Reiktu pasiskambint. O beje ar toli ji nuo musu krastu yra, neisivaizduoju katroj ana pusej yra. wub.gif Na kai nuvelsi  salikeli parasyk  kaip  sekesi

Aš jau esu pati dažiusi su aniliniais dažais vilnai,kaip dažyti parašyta ant pakelio,Nusidažė labai gerai, vanduo liko beveik skaidrus ir vėlėm karolius su dukra tai kaip ir nesidažė ta vilna veliant.Okiek procentų mocheros buvo tavo vilnoj.Ašturiu 80 procenų.Į Kelmę reikia važiuoti pro Kryžkalnį pasisukus į Šiaulius.Nuo ten kokie dar 25 km. yra.
Atsakyti
QUOTE(batelis @ 2006 12 09, 02:41)
O as siandien 16 val. pirkau  g.gif  Ir dar specialiai kainu paklausiau  unsure.gif Sakau: sitie siurkstus spalvoti pavyzdziai atn stalo tai turbut tik sausam velimui? O ji sako, kad ne, tinka bet kokiam , jie dar geriau velias ir brangesni po 35 Lt., o anie maisuos po 30 Lt. Nu suprask, kad nori  lotuliukas.gif  Buvo ta vyresne pardaveja tamsi.Ai koks skirtumas, svarbu turim vilnos  tongue.gif

nu tai net nezinau, ka pasakyt lotuliukas.gif o ant tu siurksciu pavyzduku tai tusinuku net uzrasyta 30 lt - karsinys doh.gif
beje, labai prastas karsinys. vakar veliau sali - puse abc vilnos, puse rankdarbiai com. tai rankdarbiai com vilna susivele puikiai, o abc ne unsure.gif dabar puse salio normalus, puse nedasiveles kazkoks. siandien dar bandysiu, gal iseis kas.
o sluoksna is abc labai gerai veliasi thumbup.gif grynas malonumas dirbt, ir tokie svelnuciai, minktuciai saliai gaunasi ax.gif
Atsakyti