Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS (FELTING) 12

QUOTE(111dalia @ 2006 12 07, 18:04)
Mano tai šviesi oranžinė pereinamų spalvų ir dažų ar ko lbirių grūdelių buvo.Pirma mintis buvo tikriausiai jos pačios dažo vilną.

jos tikrai dazo pacios. nezinau, gal cia kazkoks laikinas nesklandumas su ta kokybe, gal nebespeja susisukti padidejus klijenturai. betgi tai, kad dazo pacios tai toks labai didelis pliusas, mat galima didziausia spalvu ivairove, tai, kas paordyta internete - tik mazoji dalis. 4u.gif
Atsakyti
pavyko šilkinį šalikėlį apvelt thumbup.gif thumbup.gif .net nespėjau susirast plėvelės - taip nekantravau. nemaniau, kad visgi taip paprasta ax.gif
Atsakyti
abcsiandien gavo vilnos daugiau spalvu. yra ir raudonos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2006 12 08, 16:38)
diva, nu tu tai saunuole  mirksiukas.gif veleja juoda, ziuriu. o kodel visu sventuju vienuolyne? ten dirbus esi ar kazka pazysti?  g.gif galim ir pilaites parapijoj, jei patogiau  mirksiukas.gif as irgi noreciau atlekinet, bet ne kiekviena sestadieni galesiu. o jus cia pastoviai organizuojat? juk tau tuoj gimdyt, diva rolleyes.gif

Na vienuolyna mums Gudra suorganizavo:) aciu jai labai:)

O del gimdymo- na tikiuosi, kad dar ne ryt:))) Organizuojam kol kas pirma karta, bet jei patiks- o ka gali zinot:) gal ir iPilaite galim- nugi kad ir karta menesy pasidaryt koki tradicini silta pasisedejima su vilna butu labai smagu:))))
O tai ka- daugiau visu mamku vaikai nesala?smile.gif))
Tai koreguojam laika- rytoj, 17 val.
Dalyvauja:
1.Diva
2.Vita V
3.Gudra (?)
4.Saullute (?)

nagi- kas dar?
Linada?
Ievuschka?
JulieTa??
kas dar?? 4u.gif
Atsakyti
Mamytes, pazvelkit, koki saunu zaisliuka galite nuvelti savo leliukams smile.gif user posted image
Atsakyti
labai grazu smile.gif as panasu dalyka buvau sugalvoju, bet kad mano vaikis jau per didelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 12 08, 17:51)
Na vienuolyna mums Gudra suorganizavo:) aciu jai labai:)

O del gimdymo- na tikiuosi, kad dar ne ryt:))) Organizuojam kol kas pirma karta, bet jei patiks- o ka gali zinot:) gal ir iPilaite galim- nugi kad ir karta menesy pasidaryt koki tradicini silta pasisedejima su vilna butu labai smagu:))))
O tai ka- daugiau visu mamku vaikai nesala?smile.gif))
Tai koreguojam laika- rytoj, 17 val.
Dalyvauja:
1.Diva
2.Vita V
3.Gudra (?)
4.Saullute (?)

nagi- kas dar?
Linada?
Ievuschka?
JulieTa??
kas dar?? 4u.gif

Oi kaip smagu, gerai,kad įlindau žvilgtert į veltinio temą thumbup.gif Žiūriu-ir mane priskaičiavo po klaustuku.
Sutinku drinks_cheers.gif Valio!!!!!!!Jei neužkris ant galvos kas nors netikėto, atvažiuosiu su savo vyresniąja.
Kiek supratau, patalpos tos pačios,kur Gudra kursus veda, ane? g.gif
Klausimėlis-mes velsim ar tik šiaip pasisėdėsim, apie veltinio subtilybes pakalbėsim? Ar reikia vilnos ir visų priemonių atsinešt?
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2006 12 08, 09:51)
Labukas. paskaitinėju jau seniai, tik nepasisakau  blush2.gif
radau internete skelbimą http://www.skelbiu.lt/1572380.html
tik nepamačiau kurioj skiltyje jis yra, tai parašiau e-mailą tai moteriai. tai jie ieško kontaktų su firmom, per kurias galėtų platint savo vilną. privatūs asmenys matyt nedomina,per daug vargo. jie platina australiska merino vilna,kuri puikiai tinka ir slapiam ir sausam velimui.Siuo metu turi apie trisdesimt spalvu.Vieno kilogramo kaina-21lt.
nors imk ir atsidaryk pardyotuvę  doh.gif
sakau, gal ką sudomins ir mus pasieks pigesnė vilnelė  mirksiukas.gif

joa...a s irgi pamaciau sita tai labai jau idomu pasidare.... na bet jei kas nors vazineja i kelme galetume susitart kad atvezu wub.gif
Atsakyti
kaip is senu megztiniu pasidaryt veltinio antklode biggrin.gif http://www.jejune.ne...ves/001532.html
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2006 12 08, 20:12)
Oi kaip smagu, gerai,kad įlindau žvilgtert į veltinio temą  thumbup.gif Žiūriu-ir mane priskaičiavo po klaustuku.
Sutinku  drinks_cheers.gif Valio!!!!!!!Jei neužkris ant galvos kas nors netikėto, atvažiuosiu su savo vyresniąja.
Kiek supratau, patalpos tos pačios,kur Gudra kursus veda, ane? g.gif 
Klausimėlis-mes velsim ar tik šiaip pasisėdėsim, apie veltinio subtilybes pakalbėsim? Ar reikia vilnos ir visų priemonių atsinešt?

aha, patalpos tos pacios:) o del vilnos ir priemoniu- tai TAIP!!!! aisku atsinest ir sugalvot ka savo vaikui velsi ir nuvelt:) O tarpuose ir procese plepet ir arbata gert:) ir apie veltini ir ne tik kalbet:)
cia pagrindine ideja- nuvelt ka nors ne tik uzsakymams, o ir savo vaikui:)
Taigi sarasiukas:

Ryt 17 val. visu sventuju vienuolyne savus vaikus apvelt bandys:

1.Diva
2.Vita V
3.Ievuschka
3.Gudra (?)
4.Saullute (?)

nagi- kas dar?
Linada?
JulieTa??
kas dar?? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(111dalia @ 2006 12 08, 17:27)
Man irgi atrodo, kad aš mokysiuos namie veldama.Oraudonos vilnos nesisiunčiau.Dabar gailiuosi,bet nieko tokio nusidažysiu naminę vilną raudonai.Oaš nusipirkau mocheros siūlų ir kai būsiu namie viena velsiu šaliką.Beje sudomino mane skelbimas apie vilną Kelmėj.nors imk ir važiuok pažiūrėt.

O su kokiais dazais dazei? Man ir reik pamegint dazyt ,dar baltos turiu. As meginau velti is maheros is pradziu lig ir gerai paskui tie siulai eme ir isiarde.Gal siulai blogi,nezinau. O del Kelmes tai ir man idomu.Reiktu pasiskambint. O beje ar toli ji nuo musu krastu yra, neisivaizduoju katroj ana pusej yra. wub.gif Na kai nuvelsi salikeli parasyk kaip sekesi
Atsakyti
va, gero upo vedeja siandien su veltinio auskarais ir karoliais kaip graziai atrodo ax.gif
Atsakyti