faini komplektukai, Jumi o ten organza apvelei? o is ko ten tos gelytes?
beje, ar pasidave abc vilna? as kazkaip dabar dideli plota veliau, tai pasijuto, kad sunkiau kimba ir dar taip ciuopiasi idomiai lyg ne gryna vilna butu
QUOTE(vilke @ 2006 12 07, 23:33)
faini komplektukai, Jumi o ten organza apvelei? o is ko ten tos gelytes?
beje, ar pasidave abc vilna? as kazkaip dabar dideli plota veliau, tai pasijuto, kad sunkiau kimba ir dar taip ciuopiasi idomiai lyg ne gryna vilna butu
Aciu,neapveliau organzos tiesiog seip pasigirt norejau kad ismokau geliukes daryti is organzos ,anksciau buvau bandzius bet tiek daug nebuvau darius
Neveliau dar tos vilnos bet ji man tokia atrodo...Ryt gal bandysiu ar yra naudos is jos.
Jumi labai gražūs papuošalai
O kaip ta kailiuką prie suktinuko pritvirtini?
Aš tai vis dar kankinuosi su juoda ABC vilna... O dar daug nusipirkau... Nuo 8 valandos tapkes zulinu zulinu... Viena jau pabaigiau, dabar kita...
O kaip ta kailiuką prie suktinuko pritvirtini?
Aš tai vis dar kankinuosi su juoda ABC vilna... O dar daug nusipirkau... Nuo 8 valandos tapkes zulinu zulinu... Viena jau pabaigiau, dabar kita...
ačiū kad taip gausiai atsakėt
o ar bambukiniai padėkliukai pakeičia tą plėvelę , nes jų tai turiu. bet bijau kad nebūtų per grubūs, nes velsiu į šilką
o ar bambukiniai padėkliukai pakeičia tą plėvelę , nes jų tai turiu. bet bijau kad nebūtų per grubūs, nes velsiu į šilką
QUOTE(naca @ 2006 12 07, 23:52)
ačiū kad taip gausiai atsakėt
a dėl to tai nežinau,nes aš tik kamuoliukus ir suktinukus veliu
Sveikos, noriu ir aš parodyti savo sages, taip man patiko velti , kad dabar darau beveik vien tik veltas. Na po to dar pasiuvinėju
Beje, Jumi man labai patinka tavo kailiniuotieji darbeliai ir tos gėlės
Beje, Jumi man labai patinka tavo kailiniuotieji darbeliai ir tos gėlės
Merginos ačiū už pagyras labai labai .
Bonbonke, aš karpau žiedlapius iš jau nuvelto kilimuko ir adatomis jungiu į žiedą.
Bonbonke, aš karpau žiedlapius iš jau nuvelto kilimuko ir adatomis jungiu į žiedą.
Minesota, labai grazios tavo geles
Jumi, komplektukai liuksiski
Jumi, komplektukai liuksiski
Labukas. paskaitinėju jau seniai, tik nepasisakau
radau internete skelbimą http://www.skelbiu.lt/1572380.html
tik nepamačiau kurioj skiltyje jis yra, tai parašiau e-mailą tai moteriai. tai jie ieško kontaktų su firmom, per kurias galėtų platint savo vilną. privatūs asmenys matyt nedomina,per daug vargo. jie platina australiska merino vilna,kuri puikiai tinka ir slapiam ir sausam velimui.Siuo metu turi apie trisdesimt spalvu.Vieno kilogramo kaina-21lt.
nors imk ir atsidaryk pardyotuvę
sakau, gal ką sudomins ir mus pasieks pigesnė vilnelė
radau internete skelbimą http://www.skelbiu.lt/1572380.html
tik nepamačiau kurioj skiltyje jis yra, tai parašiau e-mailą tai moteriai. tai jie ieško kontaktų su firmom, per kurias galėtų platint savo vilną. privatūs asmenys matyt nedomina,per daug vargo. jie platina australiska merino vilna,kuri puikiai tinka ir slapiam ir sausam velimui.Siuo metu turi apie trisdesimt spalvu.Vieno kilogramo kaina-21lt.
nors imk ir atsidaryk pardyotuvę
sakau, gal ką sudomins ir mus pasieks pigesnė vilnelė
labas rytas ankstyvosios bites darbininkes
parodysiu ir as savo kompekteli
prisiziuri jusu darbeliu...ir sarasas igyvendinti norimu ideju pilneja
parodysiu ir as savo kompekteli
prisiziuri jusu darbeliu...ir sarasas igyvendinti norimu ideju pilneja
Linada, labai fainas komplektukas