Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS (FELTING) 12

Minesota, labai jau gražios tavo sagės. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2006 12 07, 20:39)
labutis
prisižiūrėjau jūsų darbelių ir neatsilaikiau - bandau ir aš. tik kur jūs nusipirkot ar gavot to bumbuluoto polietileno?

o tu pirk bambukinį padėkliuką mirksiukas.gif jų irgi senukuose pilna mirksiukas.gif
Atsakyti
labutis
prisižiūrėjau jūsų darbelių ir neatsilaikiau - bandau ir aš. tik kur jūs nusipirkot ar gavot to bumbuluoto polietileno?

Būtum Vilniuj, parduočiau kokį metrą smile.gif, nusipirkau visą ruloną doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rooma @ 2006 12 07, 22:06)
Naca, burbuliuoto polietileno buna Senuku parduotuvese (bent jau Vilniuje, jo yra).
Mergaites padekite!!!
Ir as labai noriu paziureti kaip veliamos elfu batukai, bet man kazkodel neleidzia, leidzia klausytis tik pasakojimo, o jau kai prieina prie reikalo, taip ir sustoja. Gal zinot ka reikia daryti.

as tai ten uzsistaciau pauze ir palikau krautis koki pusvalandi- ten rodo raudonu- kiek jau uzsikrove- o jau paskui galima ranka stumdyt ir perziuret idomiausias vietas..smile.gif) nu ir visa filma be stabdziu ziuret:)

Minesota- fainos sages:))
Atsakyti
labas.gal kas zinot kokios darbo valandos ABC?kaip ten reikalai,ar liks vilnos iki sestadienio? smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2006 12 07, 21:35)

Įdedu jums porą darbelių, tiesa, jie ne mano, bet labai įdomi jūsų nuomonė ax.gif
user posted image
Papildyta:
Apstulbę, ania lotuliukas.gif, vis tiek parašykit ax.gif

tai nekomentuojat, ania? hihihi.gif Šituos veltinukus darė mano vaikiai , vienam 5 metai, kitam 3,5 rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2006 12 07, 23:01)
tai nekomentuojat, ania? hihihi.gif Šituos veltinukus darė  mano vaikiai , vienam 5 metai, kitam 3,5  rolleyes.gif  wub.gif

spalvos grazios.as ir itariau,kad cia vaikuciu menas. smile.gif grazu!svarbiausia,kad ir smagu labai.
Atsakyti
Labai aciu Diva, uzstatysiu krautis ir eisiu velti. Itariau, kad esu labai nekantri, bet kol kitas nepasako, to pats sau nepripazisti.
Atsakyti
Na ką - noriu ir aš prisijungti prie giriančiųjų 4u.gif (retai rašau tokius komentarus, nes vis jūs visos tiek prigiriat,kad man nebesinori kartotis blush2.gif )
Man pati pačiausia Minesotos pirmutinė gėlytė, labai gražus spalvų derinys wub.gif
Vaaa...
O Neglaitės vaikiukų darbeliai labai kruopštūs.
Nugi gražu ir viskas biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Neglaite @ 2006 12 07, 21:35)
Apstulbę, ania lotuliukas.gif, vis tiek parašykit ax.gif

lotuliukas.gif ania.... šaunuoliai vaikiukai wink.gif ir mama - kad adatu nebijo duoti wink.gif
Atsakyti
Mano kailiniuotieji tongue.gif
user posted image

user posted image

Na cia ne visai veltinis bet pakeitimui visai linksma buvo pabandyti wink.gif
user posted image

Atsakyti
labutis

bandyk pasižiūrėt senukuose, lygiai taip pat kaip ir bambukinių padėkliukų 4u.gif
Atsakyti