Minesota, labai jau gražios tavo sagės.
QUOTE(naca @ 2006 12 07, 20:39)
labutis
prisižiūrėjau jūsų darbelių ir neatsilaikiau - bandau ir aš. tik kur jūs nusipirkot ar gavot to bumbuluoto polietileno?
prisižiūrėjau jūsų darbelių ir neatsilaikiau - bandau ir aš. tik kur jūs nusipirkot ar gavot to bumbuluoto polietileno?
o tu pirk bambukinį padėkliuką jų irgi senukuose pilna
labutis
Būtum Vilniuj, parduočiau kokį metrą , nusipirkau visą ruloną
QUOTE(rooma @ 2006 12 07, 22:06)
Naca, burbuliuoto polietileno buna Senuku parduotuvese (bent jau Vilniuje, jo yra).
Mergaites padekite!!!
Ir as labai noriu paziureti kaip veliamos elfu batukai, bet man kazkodel neleidzia, leidzia klausytis tik pasakojimo, o jau kai prieina prie reikalo, taip ir sustoja. Gal zinot ka reikia daryti.
Mergaites padekite!!!
Ir as labai noriu paziureti kaip veliamos elfu batukai, bet man kazkodel neleidzia, leidzia klausytis tik pasakojimo, o jau kai prieina prie reikalo, taip ir sustoja. Gal zinot ka reikia daryti.
as tai ten uzsistaciau pauze ir palikau krautis koki pusvalandi- ten rodo raudonu- kiek jau uzsikrove- o jau paskui galima ranka stumdyt ir perziuret idomiausias vietas..) nu ir visa filma be stabdziu ziuret:)
Minesota- fainos sages:))
labas.gal kas zinot kokios darbo valandos ABC?kaip ten reikalai,ar liks vilnos iki sestadienio?
QUOTE(Neglaite @ 2006 12 07, 21:35)
Įdedu jums porą darbelių, tiesa, jie ne mano, bet labai įdomi jūsų nuomonė
Papildyta:
Apstulbę, ania , vis tiek parašykit
tai nekomentuojat, ania? Šituos veltinukus darė mano vaikiai , vienam 5 metai, kitam 3,5
QUOTE(Neglaite @ 2006 12 07, 23:01)
tai nekomentuojat, ania? Šituos veltinukus darė mano vaikiai , vienam 5 metai, kitam 3,5
spalvos grazios.as ir itariau,kad cia vaikuciu menas. grazu!svarbiausia,kad ir smagu labai.
Labai aciu Diva, uzstatysiu krautis ir eisiu velti. Itariau, kad esu labai nekantri, bet kol kitas nepasako, to pats sau nepripazisti.
Na ką - noriu ir aš prisijungti prie giriančiųjų (retai rašau tokius komentarus, nes vis jūs visos tiek prigiriat,kad man nebesinori kartotis )
Man pati pačiausia Minesotos pirmutinė gėlytė, labai gražus spalvų derinys
Vaaa...
O Neglaitės vaikiukų darbeliai labai kruopštūs.
Nugi gražu ir viskas
Man pati pačiausia Minesotos pirmutinė gėlytė, labai gražus spalvų derinys
Vaaa...
O Neglaitės vaikiukų darbeliai labai kruopštūs.
Nugi gražu ir viskas
QUOTE(Neglaite @ 2006 12 07, 21:35)
Apstulbę, ania , vis tiek parašykit
ania.... šaunuoliai vaikiukai ir mama - kad adatu nebijo duoti
Mano kailiniuotieji
Na cia ne visai veltinis bet pakeitimui visai linksma buvo pabandyti
Na cia ne visai veltinis bet pakeitimui visai linksma buvo pabandyti
labutis
bandyk pasižiūrėt senukuose, lygiai taip pat kaip ir bambukinių padėkliukų