Labai graži kengūrytė O ji turi sterbliukę?
QUOTE(VITA_V @ 2006 12 04, 12:11)
Merginos, na baikit..
Giriuosi savo paskutiniu darbeliu
Giriuosi savo paskutiniu darbeliu
VITA_V
Meskiuku, kiskuciu, drabliuku... ko tik nebuvo o vat kenguros tik dabar pasirodo:) kenguru sezonas prasideda:) Labai kokybiskai atrodo.
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 12 04, 11:30)
Labai graži kengūrytė O ji turi sterbliukę?
nezinau kaip rusiskai bus "sterbliukę" kaip man gieda
na ir dar vienas zaisliukas - bedzionele
QUOTE(Runciuke @ 2006 12 04, 09:12)
Nu, man labai gražūs tos suomės darbai...gal išduos tų ryškių kontūrų paslaptį...
Veltinio knygose toki kontura mokina kaip ash aprashiau daryt, esu bandzius, bet man taip ryshkiai nesigavo (tiesa, ne juoda dariau). Be, itariu, cia tiesiog 'atkalt' ranka reikia o gal siel tiek pavelti kontura priesh klojant
VITA_V
QUOTE(gugile @ 2006 12 04, 10:48)
visai nebutina bartis bet paskaityk 11 tema ir suprasi, juk ne visi suomiai lietuviskai moka, manau ne piktintis reikia o dziaugtis kad ir uzsienyje populiarejame...
QUOTE(larina @ 2006 12 04, 10:56)
Tikrai be reikalo pasikarsciavai. Tik dziaukis, kad vis darom zinomesni, o ne toje pacioje stadijoje tupime.
Tiesiog šokinėju iš džiaugsmo, kad dabar visos Suomijos ir Zimbabvės vėlėjos supras, kas šitoje temoje yra rašoma. Perskaičius temoje pavadinimą "Felting", joms atsivers po trečią akį ir jos LIETUVIŠKAI perskaitys visas 11 temų apie vėlimą.
Dar galite pradėti versti visus "postus" į anglų kalbą. Kad tik išpopuliarėtume užsienyje. Kad tik netupėtume toje pačioje stadijoje.
Beje, aš nepykstu. Aš tik tyčiojuosi.
Užmėtykite mane akmenimis dėl to, kad esu lietuvė
Vita - as stebiuosi, kaip puikiai atkartoji gyvunelius : dedu galva kad jei kazka bandyciau butu baibokai su ausim
QUOTE(VITA_V @ 2006 12 04, 11:35)
nezinau kaip rusiskai bus "sterbliukę" kaip man gieda
Aš irgi nežinau... Žodyne radau мешок ... Na, kur maži kengūriukai būna pas mamą Tokia kaip kišenė ant pilvo
saulala gal lietus tau nuotaika gadina kad pasilinksimt cia sugalvojai
QUOTE(saulala @ 2006 12 04, 09:36)
Tiesiog šokinėju iš džiaugsmo, kad dabar visos Suomijos ir Zimbabvės vėlėjos supras, kas šitoje temoje yra rašoma. Perskaičius temoje pavadinimą "Felting", joms atsivers po trečią akį ir jos LIETUVIŠKAI perskaitys visas 11 temų apie vėlimą.
Dar galite pradėti versti visus "postus" į anglų kalbą. Kad tik išpopuliarėtume užsienyje. Kad tik netupėtume toje pačioje stadijoje.
PMS'as ?
as manau, kad mandagu yra vienoj temoj kalbejus su zmogum perbegant i kita tema nurodyt ja taip, kad ir tas zmogus suprastu.
Juolab kad zmogui buvo uzduotas konkretus klausimas, prashant pasidalinti patirtim ir 'ishduoti' technikos gudrybes.
Bet, aishku, visad galima buti lietuviu ir sukishus galva i smeli kaip tam struciui uzsimerkti ir nenoreti matyti nieko aplink
QUOTE(saulala @ 2006 12 04, 11:36)
gaila ant taves lietuvisku akmenu metyti, tegu guli sau spakainiai ant zemes
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 12 04, 09:43)
Aš irgi nežinau... Žodyne radau мешок ... Na, kur maži kengūriukai būna pas mamą
ash jau geriau vartociau 'karman' ( sori, rusishkuy raidziu neturiu)
Vita V labai faini tavo zaisliukai, as savo didziajai boruzele badau, tik vat del to kietumo nezinau ar gana, tai vis duodu mazajai paturet jei istempia vilna tai dar badau , po paskutinio paturejimo rankose vilnos neliko- tai gal jau uzteks?