Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS (FELTING) 12

Labai graži kengūrytė wub.gif O ji turi sterbliukę? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VITA_V @ 2006 12 04, 12:11)
Merginos, na baikit.. doh.gif

Giriuosi savo paskutiniu darbeliu smile.gif

thumbup.gif VITA_V smile.gif
Meskiuku, kiskuciu, drabliuku... ko tik nebuvo smile.gif o vat kenguros tik dabar pasirodo:) kenguru sezonas prasideda:) Labai kokybiskai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 12 04, 11:30)
Labai graži kengūrytė  wub.gif O ji turi sterbliukę?  mirksiukas.gif

nezinau kaip rusiskai bus "sterbliukę" blush2.gif blush2.gif kaip man gieda blush2.gif blush2.gif blush2.gif

na ir dar vienas zaisliukas - bedzionele ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VITA_V: 04 gruodžio 2006 - 11:37
QUOTE(Runciuke @ 2006 12 04, 09:12)
Nu, man labai gražūs tos suomės darbai...gal išduos tų ryškių kontūrų paslaptį...

Veltinio knygose toki kontura mokina kaip ash aprashiau daryt, esu bandzius, bet man taip ryshkiai nesigavo (tiesa, ne juoda dariau). Be, itariu, cia tiesiog 'atkalt' ranka reikia rolleyes.gif o gal siel tiek pavelti kontura priesh klojant unsure.gif
VITA_V thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2006 12 04, 10:48)
visai nebutina bartis bet paskaityk 11 tema ir suprasi, juk ne visi suomiai lietuviskai moka, manau ne piktintis reikia o dziaugtis kad ir uzsienyje populiarejame...

QUOTE(larina @ 2006 12 04, 10:56)
Tikrai be reikalo pasikarsciavai. Tik dziaukis, kad vis darom zinomesni, o ne toje pacioje stadijoje tupime.

Tiesiog šokinėju iš džiaugsmo, kad dabar visos Suomijos ir Zimbabvės vėlėjos supras, kas šitoje temoje yra rašoma. Perskaičius temoje pavadinimą "Felting", joms atsivers po trečią akį ir jos LIETUVIŠKAI perskaitys visas 11 temų apie vėlimą.

Dar galite pradėti versti visus "postus" į anglų kalbą. Kad tik išpopuliarėtume užsienyje. Kad tik netupėtume toje pačioje stadijoje.

Beje, aš nepykstu. Aš tik tyčiojuosi.

Užmėtykite mane akmenimis dėl to, kad esu lietuvė beee.gif
Atsakyti
Vita - as stebiuosi, kaip puikiai atkartoji gyvunelius thumbup.gif: dedu galva kad jei kazka bandyciau butu baibokai su ausim hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(VITA_V @ 2006 12 04, 11:35)
nezinau kaip rusiskai bus "sterbliukę"  blush2.gif  blush2.gif  kaip man gieda blush2.gif blush2.gif  blush2.gif

Aš irgi nežinau... Žodyne radau мешок ... Na, kur maži kengūriukai būna pas mamą mirksiukas.gif Tokia kaip kišenė ant pilvo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heiki Heiki!: 04 gruodžio 2006 - 11:44
saulala gal lietus tau nuotaika gadina kad pasilinksimt cia sugalvojai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulala @ 2006 12 04, 09:36)
Tiesiog šokinėju iš džiaugsmo, kad dabar visos Suomijos ir Zimbabvės vėlėjos supras, kas šitoje temoje yra rašoma. Perskaičius temoje pavadinimą "Felting", joms atsivers po trečią akį ir jos LIETUVIŠKAI perskaitys visas 11 temų apie vėlimą.

Dar galite pradėti versti visus "postus" į anglų kalbą. Kad tik išpopuliarėtume užsienyje. Kad tik netupėtume toje pačioje stadijoje.

Beje, aš nepykstu. Aš tik tyčiojuosi.

Užmėtykite mane akmenimis dėl to, kad esu lietuvė  beee.gif

blink.gif blink.gif PMS'as ? bigsmile.gif
as manau, kad mandagu yra vienoj temoj kalbejus su zmogum perbegant i kita tema nurodyt ja taip, kad ir tas zmogus suprastu.
Juolab kad zmogui buvo uzduotas konkretus klausimas, prashant pasidalinti patirtim ir 'ishduoti' technikos gudrybes.
Bet, aishku, visad galima buti lietuviu ir sukishus galva i smeli kaip tam struciui uzsimerkti ir nenoreti matyti nieko aplink ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(saulala @ 2006 12 04, 11:36)
Užmėtykite mane akmenimis dėl to, kad esu lietuvė  beee.gif

gaila ant taves lietuvisku akmenu metyti, tegu guli sau spakainiai ant zemes liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 12 04, 09:43)
Aš irgi nežinau... Žodyne radau  мешок ... Na, kur maži kengūriukai būna pas mamą smile.gif

ash jau geriau vartociau 'karman' ( sori, rusishkuy raidziu neturiu)
Atsakyti
Vita V labai faini tavo zaisliukai, as savo didziajai boruzele badau, tik vat del to kietumo nezinau ar gana, tai vis duodu mazajai paturet jei istempia vilna tai dar badau , po paskutinio paturejimo rankose vilnos neliko- g.gif tai gal jau uzteks? g.gif biggrin.gif
Atsakyti