Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS (FELTING) 12

QUOTE(zbara @ 2006 12 07, 18:49)
aš tai vat pirkau vilnos oranzinės iš rankdarbiai.com ir gavus labai nusivyliau. 100g pirkau. visa netolygiai nudažyta, kai kur net raudoni sluoksniai. ir labai daug gumulų, negražiai veliasi.

Mano tai šviesi oranžinė pereinamų spalvų ir dažų ar ko lbirių grūdelių buvo.Pirma mintis buvo tikriausiai jos pačios dažo vilną.Bet man irgi patinka pereinamos spalvos aš tai tik pradedanti velti ,bet gėlė gerai susivėlė.
Papildyta:
susidėsi viską
QUOTE(M.Jolančiukas @ 2006 12 07, 14:42)
help.gif merginos užsakinėju dabar vilnos iš rankdarbiai .com , ( darau tai pirmą kartą  ax.gif ) ir labai skubiai reikia informacijos  mirksiukas.gif
susidariau prekių krepšelį, tačiau kai kurių spalvų man reikia po kelis vienetus, tačiau rašau, kad parašau po 2 vnt, tačiau bendra suma vistiek nesikeičia, nes juk užsakant po kelis vnt, turėtų ir bendra pirkinio kaina keistis, tačiau ji lieka tookia pati lyg pirkčiau po viena vnt  doh.gif negi man tokiu atveju ir atsiųs po vieną vnt

ir dar, jei rašoma, kad šiuo metu nėra  prekės tos, tačiau aš ją įtraukiau į krepšelį,  man užsakymą atsiųs be tų prekių ?? ar užsakymo vykdymas užtruks ilgiua, kol nebus gauta reikalingų prekių?/

Kai susidėsi viską į prekių krepšelį kur yra vnt. ištrink skaičių 1 ir įrašyk norimą kiekį ir apačioj yra užrašas 'perskaičiuoti' paspausk jį ir viska perskaičiuos automatiškai.
Atsakyti
QUOTE(111dalia @ 2006 12 07, 18:04)
susidėsi viską
Kai susidėsi viską į prekių krepšelį kur yra vnt. ištrink skaičių 1 ir įrašyk norimą kiekį ir apačioj yra užrašas 'perskaičiuoti' paspausk jį ir viska perskaičiuos automatiškai.

jau viskas čiki mirksiukas.gif , kadangi aš pirmą kartą bandžiau pirkti ir nebuvau prisiregistravusi, tai man ir neperskiačiuodavo kainos, kai užsiregistravau - viskas tvarkoje smile.gif))
dėkui už rūpestėlį thumbup.gif
Atsakyti
Na, baigiau fotosesiją. Rodau naują savo sagių kolekciją smile.gif .

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
wub.gif
Atsakyti
oho.......kad pasidarbavusi Minesota.Paskutinė labai graži sagė.
Atsakyti
labutis
prisižiūrėjau jūsų darbelių ir neatsilaikiau - bandau ir aš. tik kur jūs nusipirkot ar gavot to bumbuluoto polietileno?
Atsakyti
minesota... kaip grazu wub.gif
o man niekaip nedasunta kaip jus tas gelytes darot... schmoll.gif nju visiska gluse esu
Atsakyti
Naca, burbuliuoto polietileno buna Senuku parduotuvese (bent jau Vilniuje, jo yra).

Mergaites padekite!!!
Ir as labai noriu paziureti kaip veliamos elfu batukai, bet man kazkodel neleidzia, leidzia klausytis tik pasakojimo, o jau kai prieina prie reikalo, taip ir sustoja. Gal zinot ka reikia daryti.
Atsakyti
nebijok en visvien nerodo kaip velia... parodo kad issidescius vilna yra o paskui ISKARTO persoka i jau suveltus batus... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2006 12 07, 22:07)
nebijok en visvien nerodo kaip velia... parodo kad issidescius vilna yra o paskui ISKARTO persoka i jau suveltus batus...  blink.gif

Vis tiek norisi paziureti, bent jau galutini rezultata. Visos apie kazka sneka, o as nezinau apie ka, graudu ax.gif
Atsakyti
Minesota, visos sages grazios, bet paskutine tai visai pasaka!
Atsakyti
Labai gražu thumbup.gif, aš jau irgi sergu šita liga, tik dar nieko nespėjau realaus padaryti lotuliukas.gif, tik bumbuliukų privėliau

Įdedu jums porą darbelių, tiesa, jie ne mano, bet labai įdomi jūsų nuomonė ax.gif
user posted image
Papildyta:
Apstulbę, ania lotuliukas.gif, vis tiek parašykit ax.gif
Atsakyti