QUOTE(zbara @ 2006 12 07, 18:49)
aš tai vat pirkau vilnos oranzinės iš rankdarbiai.com ir gavus labai nusivyliau. 100g pirkau. visa netolygiai nudažyta, kai kur net raudoni sluoksniai. ir labai daug gumulų, negražiai veliasi.
Mano tai šviesi oranžinė pereinamų spalvų ir dažų ar ko lbirių grūdelių buvo.Pirma mintis buvo tikriausiai jos pačios dažo vilną.Bet man irgi patinka pereinamos spalvos aš tai tik pradedanti velti ,bet gėlė gerai susivėlė.
Papildyta:
susidėsi viską
QUOTE(M.Jolančiukas @ 2006 12 07, 14:42)
merginos užsakinėju dabar vilnos iš rankdarbiai .com , ( darau tai pirmą kartą ) ir labai skubiai reikia informacijos
susidariau prekių krepšelį, tačiau kai kurių spalvų man reikia po kelis vienetus, tačiau rašau, kad parašau po 2 vnt, tačiau bendra suma vistiek nesikeičia, nes juk užsakant po kelis vnt, turėtų ir bendra pirkinio kaina keistis, tačiau ji lieka tookia pati lyg pirkčiau po viena vnt negi man tokiu atveju ir atsiųs po vieną vnt
ir dar, jei rašoma, kad šiuo metu nėra prekės tos, tačiau aš ją įtraukiau į krepšelį, man užsakymą atsiųs be tų prekių ?? ar užsakymo vykdymas užtruks ilgiua, kol nebus gauta reikalingų prekių?/
susidariau prekių krepšelį, tačiau kai kurių spalvų man reikia po kelis vienetus, tačiau rašau, kad parašau po 2 vnt, tačiau bendra suma vistiek nesikeičia, nes juk užsakant po kelis vnt, turėtų ir bendra pirkinio kaina keistis, tačiau ji lieka tookia pati lyg pirkčiau po viena vnt negi man tokiu atveju ir atsiųs po vieną vnt
ir dar, jei rašoma, kad šiuo metu nėra prekės tos, tačiau aš ją įtraukiau į krepšelį, man užsakymą atsiųs be tų prekių ?? ar užsakymo vykdymas užtruks ilgiua, kol nebus gauta reikalingų prekių?/
Kai susidėsi viską į prekių krepšelį kur yra vnt. ištrink skaičių 1 ir įrašyk norimą kiekį ir apačioj yra užrašas 'perskaičiuoti' paspausk jį ir viska perskaičiuos automatiškai.