Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS (FELTING) 12

QUOTE(*Diva* @ 2006 12 07, 15:51)
mirksiukas.gif
Taip ir sakyk, kad peliu bijai:)))))))
girsiuos girsiuos. dar ir siaip girsiuos eilinem sliopkem- kaip tik vyras fotkija.smile.gif
juodas as pagyru puodas..smile.gif

Užsipavydėjau (baltu pavydu mirksiukas.gif ), kad turi kas tau fotkija. Man kažkokios tamsios nuotraukos gaunasi paskutiniu metu, kad net girtis darbais nebesinori unsure.gif .
Atsakyti
4u.gif

nu va- eiliniai baciukai:)

user posted image

user posted image

Minesota- nugi po lempa kokia pakisk, biski fotike jautruma paredaguok ir bus nebetamsus:))
Atsakyti
gražuliai tie eiliniai.......kam eiliniai o kam ne hihihi.gif
Atsakyti
Diva, visai ne eiliniai, o labai puikūs bačiukai. O jau spalvytės kokios linksmos wub.gif

Na bandysiu po lempa pakišti ir fotkint darbelius iš naujo smile.gif .
Atsakyti
baciukai labai faini... o as tik dabar pamaciau ta filmuka kaip velti sliapkes... tai visai nesamone ten gavos doh.gif kazkaip persoko iskart nuo tik isdestytos vilnos iki jau beveik suveltos schmoll.gif nejaugi tai taip aisku ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2006 12 07, 13:24)
baciukai labai faini... o as tik dabar pamaciau ta filmuka kaip velti sliapkes... tai visai nesamone ten gavos  doh.gif  kazkaip persoko iskart nuo tik isdestytos vilnos iki jau beveik suveltos  schmoll.gif nejaugi tai taip aisku ?  g.gif

hah.gif naivuole...tai juk reklama. Kviecia eit mokytis velt, tai kokio bieso rodyt kaip vilna klot ir velt? fool.gif kas paskui eis mokytis? ir dar labai man patiko kaip ji pasakojo, apie metus laiko knygos apie velima ieshkojo lotuliukas.gif thumbup.gif , mazhdaug, "nei nebandykit patys knygu ieshkot,- geriau ishkart eikit mokytis". Amerika, ko noret irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 07 gruodžio 2006 - 16:15
QUOTE(bonbonkea @ 2006 12 07, 15:24)
baciukai labai faini... o as tik dabar pamaciau ta filmuka kaip velti sliapkes... tai visai nesamone ten gavos  doh.gif  kazkaip persoko iskart nuo tik isdestytos vilnos iki jau beveik suveltos  schmoll.gif nejaugi tai taip aisku ?  g.gif

amerika stebuklu salis wink.gif ten tik vilna sukloti reikia - ji pati susivelia, po to tik padailini ir viskas.....
o del tu knygu tai tikrai......taip ir norisi rekti - taigi inerneta reikejo isivesti, ne tik ismokus butum, bet ir knygu kalnu kalnai. na, bet su amerikonais atskira kalba biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
aš tai vat pirkau vilnos oranzinės iš rankdarbiai.com ir gavus labai nusivyliau. 100g pirkau. visa netolygiai nudažyta, kai kur net raudoni sluoksniai. ir labai daug gumulų, negražiai veliasi.
Atsakyti
o pas manne oranzine normali lyg g.gif matyt ne visada vienoda vilna pas juos
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2006 12 07, 16:49)
aš tai vat pirkau vilnos oranzinės iš rankdarbiai.com ir gavus labai nusivyliau. 100g pirkau. visa netolygiai nudažyta, kai kur net raudoni sluoksniai. ir labai daug gumulų, negražiai veliasi.

drinks_cheers.gif man irgi ta spalva labai nelygiai nudažyta ir dar net šlapia buvo maišelyje doh.gif bet veliasi tai gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2006 12 07, 16:49)

taigi issisukuok, kaip sakant issikarsk - ir velsis gerai wink.gif
Atsakyti
o man netolygi spalva kaip tik patinka..smile.gif idomiu efektu gaunasi.. kai deliojuosi kartais specialiai demem pavarau is skirtingu kuokstu..smile.gif

aciu uz komplimentus, mergaites:) varau velt, o tai taip ir neprisiruosiu jauciu..smile.gif
Atsakyti