Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS (FELTING) 12

irasius reikiama kieki reikia spausti apacioj perskaiciuoti ar kazkas panasaus.

as tarkim norejau vienos spalvos vilnos 2 pakuociu, bet turejo tik viena, tai atsiunte su viena nieko neispeje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2006 12 07, 13:00)
irasius reikiama kieki reikia spausti apacioj perskaiciuoti ar kazkas panasaus.

as tarkim norejau vienos spalvos vilnos 2 pakuociu, bet turejo tik viena, tai atsiunte su viena nieko neispeje  ax.gif

dėkui 4u.gif , kažkaip per skubėjimą tą savo, neapsižiūrėjau g.gif

o tai sakykite kaip dėl to, jei rašo , kad šiuo metu jie neturi tarkim vienos ar kitos spalvos, tai man užsakymą atsiųs be tų spalvų?//
Atsakyti
Nezinau kaip jums bet nelabai man ta vilna is ABC pasirode sad.gif uztai nedaug pirkau. Tokia burbuluota. Anksciau kai buvau tokios pirkus tai labai jau sunkiai velesi sad.gif
Atsakyti
tai ir parasiau - norejau 2 pakuociu, neturejo tuo metu, tai atsiunte viena smile.gif siaip jei ka, dar galesi koreguoti uzsakyma el. pastu, kai tau jau atsakys, tai ir susitarsit
Papildyta:
QUOTE(Jumi @ 2006 12 07, 14:06)
Nezinau kaip jums bet nelabai man ta vilna is ABC pasirode sad.gif uztai nedaug pirkau. Tokia burbuluota. Anksciau kai buvau tokios pirkus tai labai jau sunkiai velesi sad.gif

as dar neisbandziau normaliai, gali buti, kad su adata tik geriau velsis g.gif na, sluoksna tai gera. o karsinys gal ir ne visu spalvu geras labai. maciau, kad sviesiai ruda labai burbuluota, tai tos isvis neemiau. o su kita bandysiu terliotis
Atsakyti
QUOTE(M.Jolančiukas @ 2006 12 07, 14:04)
dėkui  4u.gif , kažkaip per skubėjimą tą savo, neapsižiūrėjau  g.gif

o tai sakykite kaip dėl to, jei rašo , kad šiuo metu jie neturi tarkim vienos ar kitos spalvos, tai man užsakymą atsiųs be tų spalvų?//

Arba parašyk prie pastabų, kad atsiųstų tik kai turės visą rinkinuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tapkute @ 2006 12 07, 13:20)
Arba parašyk prie pastabų, kad atsiųstų tik kai turės visą rinkinuką smile.gif

dėkui už įdėją thumbup.gif tuoj prirašysiu
tik bijau ,kad reikės laukti gerokai ilgiau, nei vyktų užsakymas kai turi visos spalvos vilną g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2006 12 07, 14:06)

pabandziau - ta, kur neburbuluota, pvz zydra, geltona, veliasi normaliai, tik kazko labai pukuota g.gif o nusipirkau ir as biski burbuluotos tamsiai rudos - veliasi prastokai, tai sueis tik smulkiom detalem smile.gif
Atsakyti
labas rytas:)
cha cha- vilke, tyciojiesi?smile.gif))) Argi grazu is nesciu nervuotu bobu tyciotis?smile.gif)))))))))))))
Nu pagalvojau, kad jei prieis reikalas savus aikus aprengti, tai mazuliui/ei pabandysiu tokius nuvelti. Bus mazo elfuko ar fejos baciukai. bet cia reik dar negimdyt, o sito pazadet negaliu..smile.gif)) nu bet ka nors sugalvosiu..smile.gif))

o siandien irgi bandysiu velt voka busimam leliukui..smile.gif Tai po to jau girsiuos..smile.gif)))
Atsakyti
lauksim pagyru smile.gif o as nepiktybiskai, draugiskai biggrin.gif pati zinau, kaip tokios idejos kabina ir paskui naktim veltinius sapnuoji lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2006 12 07, 14:47)
lauksim pagyru smile.gif o as nepiktybiskai, draugiskai  biggrin.gif pati zinau, kaip tokios idejos kabina ir paskui naktim veltinius sapnuoji  lotuliukas.gif

mirksiukas.gif
Taip ir sakyk, kad peliu bijai:)))))))
girsiuos girsiuos. dar ir siaip girsiuos eilinem sliopkem- kaip tik vyras fotkija.smile.gif
juodas as pagyru puodas..smile.gif
Atsakyti
mes vakar nebuvom ABC, nes vyras tik 20val grįžo...
O ir penktadienį nežinia ar nuvažiuosim...

Gaila, kad niekas negalėtų mums prigriebti...

Gal ką nors sumąstysim unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 12 07, 14:51)
mirksiukas.gif
Taip ir sakyk, kad peliu bijai:)))))))
girsiuos girsiuos. dar ir siaip girsiuos eilinem sliopkem- kaip tik vyras fotkija.smile.gif
juodas as pagyru puodas..smile.gif

ale pelytes man nepamaisytu, kaip tik katinas needes slampineja lotuliukas.gif

o kai grazu paziuret, tai ir pagyru negaila iki juodumo lotuliukas.gif
Atsakyti