Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS (FELTING) 12

QUOTE(linada @ 2006 12 07, 00:12)
aiskei apsidziaugs wink.gif ar panasiai trini? tik kaip suprantu moteriskei pusvalandzio uztemnka batam padaryti hihihi.gif
o su muilu, mantyt kaip su visokiais saldainiais nesciosioms - nepasitarus su gydytoju - nevartoti biggrin.gif maza ka....paskui sakyt gali - rasem gi wink.gif

nu as daugiau kaip skalbimo judesius darau. o ten isvis kaip supratau reklaminis filmukas-puses etapu nerodo - tipo uzsirasykit pas mus i kursus..smile.gif)) nu bet batus uztt grazius parodo..smile.gif)

Atsakyti
taip ir isivaizdavau, tik man kazkodel paranoja - atrodo kad susiburbuluos, taip negraziai apsivels pavirsius biggrin.gif nu fantazija as nesiskundziu hihihi.gif
va man tas irgi nebaisia patiko, ir su ta tase panasiai....reikia datempineti kai kuriuos etapus paciam, kad suprastum kas prie ko - ypac man su ta tase. gerai, kad daug kas issiaiskinta is anksciau doh.gif
Atsakyti
Idomus filmukai, tik kol jusu komentaru nepaskaiciau tai masciau kad kazko nesuprantu biggrin.gif biggrin.gif
Diva velk elfu batus wink.gif Jei kam nepatiks mus su Linda prisimink pasidarysim aukciona tongue.gif
Leksiu vilnos i abc ziuret ar liko dra kas biggrin.gif biggrin.gif Man taip balto karsinio reik sad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 12 06, 23:48)
nu va- as irgi sakau- svarbiausia jo negerti, o pagal paskirti naudoti..smile.gif)))

vilke- musiu tuoj... as gi nakti nemiegosiu- svajosiu apie elfu batus..smile.gif)))))))))))

jauciu kokiam uzsakymui reiks nuvelt.. kazi- apsidziaugs klientas?smile.gif))))))))))

lotuliukas.gif na tai kaip, Diva, svajojai visa nakti apie elfu batukus? tongue.gif 4u.gif

QUOTE(linada @ 2006 12 07, 00:50)
taip ir isivaizdavau, tik man kazkodel paranoja - atrodo kad susiburbuluos, taip negraziai apsivels pavirsius biggrin.gif nu fantazija as nesiskundziu hihihi.gif
va man tas irgi nebaisia patiko, ir su ta tase panasiai....reikia datempineti kai kuriuos etapus paciam, kad suprastum kas prie ko - ypac man su ta tase. gerai, kad daug kas issiaiskinta is anksciau doh.gif

as tai tam video su tase nesupratau stai ko. na, dejo viena sluoksni vilnos, dejo sifona, dejo vel vilna, celofana, o kam dejo vel medziaga su vilna ir kaip ji susijunge i viena gabala, jei ji paskui siuvo tase tik is sonu, kaip sulenkta medziaga doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2006 12 07, 12:05)
lotuliukas.gif na tai kaip, Diva, svajojai visa nakti apie elfu batukus?  tongue.gif  4u.gif
as tai tam video su tase nesupratau stai ko. na, dejo viena sluoksni vilnos, dejo sifona, dejo vel vilna, celofana, o kam dejo vel medziaga su vilna ir kaip ji susijunge i viena gabala, jei ji paskui siuvo tase tik is sonu, kaip sulenkta medziaga  doh.gif  g.gif

Nu va man irgi tas gabalas su taše neaiškus.Okam tas celofanas il vilnos tik dėl kvapo.Šiaip mano akiai bendras vaizdas tašytės įdomus.
Atsakyti
bigsmile.gif I Kauno ABC penktadieni zadejo raudonos vilnos gaut, sake jei ne penktadieni tai pirmadieni. Tai jau kam reik tai pasidomekit. As ir laukiu isiziojus raudonos, nes girdejau snekas kad per naujuosius reik prisisegt raudona daikta-sirdute,zvaigzdute,kvietkeli- bet jis butinai turi but is vilnos.Tai jau visi praso o as neturiu is ko daryt. g.gif
Atsakyti
raudonos tikrai nera, yra tik plytine, gan negrazi tokia. raudonos gal ir buvo, nes kur ant stalo pavyzdukai gulejo, tai buvo ir raudonos, bet matyt pries mane jau kazkas buvo spejes visa nupirkti smile.gif nors sunku isivaizduoti, nes berods visu spalvu po daug kilogramu turejo
Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2006 12 07, 11:42)
raudonos tikrai nera, yra tik plytine, gan negrazi tokia. raudonos gal ir buvo, nes kur ant stalo pavyzdukai gulejo, tai buvo ir raudonos, bet matyt pries mane jau kazkas buvo spejes visa nupirkti smile.gif nors sunku isivaizduoti, nes berods visu spalvu po daug kilogramu turejo

Jo dabar raudonos ner. Rasau kad zada PENKTADIENI ar PIRMADIENI atvezt. As matai kaip ne kauniete tai pas jas vis klausiu kada kokia atveza. Dabar tai pasiemiau sv. pilka sluoksna o is karsiniu tai paemiau zydra ir geltona. Kitos kazkaip nelipo mano akiai. bigsmile.gif
Atsakyti
sorry, as kazkaip savaites dienose pasimeciau lotuliukas.gif pagalvojau, kad apie praeita sneki blush2.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Nieko , visko buna. Ziuresim, tikiuos kad tikrai atves, nes jau baisiai rankos niezti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritutele @ 2006 12 07, 12:39)
bigsmile.gif I Kauno  ABC penktadieni  zadejo raudonos  vilnos gaut, sake jei  ne  penktadieni tai  pirmadieni.  Tai  jau  kam  reik  tai  pasidomekit. As  ir  laukiu  isiziojus  raudonos, nes  girdejau  snekas  kad  per  naujuosius  reik  prisisegt raudona daikta-sirdute,zvaigzdute,kvietkeli- bet  jis  butinai  turi  but  is  vilnos.Tai jau  visi  praso  o  as  neturiu  is  ko  daryt.  g.gif

Jei taip sakai tai reiks raudonų k vietkų velt,raudoni karoliai manau irgi tiks.Okaip tenKlaipėdoj su tais pažengusiųjų kursais ar yra kokios naudos ar ne?Negirdėjai kokių atsiliepimų.?
Atsakyti
help.gif merginos užsakinėju dabar vilnos iš rankdarbiai .com , ( darau tai pirmą kartą ax.gif ) ir labai skubiai reikia informacijos mirksiukas.gif
susidariau prekių krepšelį, tačiau kai kurių spalvų man reikia po kelis vienetus, tačiau rašau, kad parašau po 2 vnt, tačiau bendra suma vistiek nesikeičia, nes juk užsakant po kelis vnt, turėtų ir bendra pirkinio kaina keistis, tačiau ji lieka tookia pati lyg pirkčiau po viena vnt doh.gif negi man tokiu atveju ir atsiųs po vieną vnt

ir dar, jei rašoma, kad šiuo metu nėra prekės tos, tačiau aš ją įtraukiau į krepšelį, man užsakymą atsiųs be tų prekių ?? ar užsakymo vykdymas užtruks ilgiua, kol nebus gauta reikalingų prekių?/
Atsakyti