Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS (FELTING) 12

QUOTE(vilke @ 2006 12 06, 17:41)
siandien galit abc apsilankyt wink.gif yra spalvotos vilnos smile.gif ir pardavejos siandien malonios, gal kad eglute pasipuose, kaledos arteja..  ax.gif

apsiverkt galima fool.gif siandien kaip tik masciau vaziuot ar ne i ABC,bet nusprendziau,kad vistiek ten kieko negausiu ir nenuvaziavau,o dabar dvi dienas dirbsiu,sakes!teks vel laukt kol kada bus kitokiu spalvu ne tik juoda..
Atsakyti
Tai ka niekas atsakyti negali? bigsmile.gif Ar suveltus baltus rutuliukus galima dazyt,ar pries tai reikejo nudazyt? bis.gif
Atsakyti
QUOTE(vyvytė @ 2006 12 06, 18:29)
Tai ka niekas atsakyti negali? bigsmile.gif Ar suveltus baltus rutuliukus galima dazyt,ar pries tai reikejo nudazyt? bis.gif

Galima ir pries, ir po smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rožės arbatinyje: 06 gruodžio 2006 - 18:33
QUOTE(vyvytė @ 2006 12 06, 19:29)

o siaip tai sveika pasiskaityt pries tai buvusias temas...labai sveika..

Aciu, Doseth:) Turbut reiks taip ir padaryt.
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 06 gruodžio 2006 - 18:40
gal kam bus idomu video nunofelt technika velta rankine wink.gif
http://www.youtube.c...h?v=wBtpamYG0Lo
Atsakyti
o cia lietuve - pamatysit, kaip batukus tik su rankytem trina biggrin.gif http://www.youtube.c...h?v=bANrfe-MdSk
tik pradzioj sneka 4 minutes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2006 12 06, 17:03)
Man vat parūpo, ar tu vis dar be guminių pirštinių veli?  Aš pradėjau su pirštinėmis, rankų odos pagailo.  Ir nieko, pripratau.

as veliau su guminem doh.gif , dabar atpratau biggrin.gif neslysta su guma man per vilna rankos normaliai. viena alergiska ranka saugau-su pirstine kita be pirstines doh.gif doh.gif doh.gif
ei tai cia kalbejot kad tas zalias muilas kenkia rankom...dabar jau nebekenkia mastau.gif nieko nebesuprantu unsure.gif

Diva si karta ne koinytes - o boruzytes nerealios thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2006 12 06, 22:57)
as veliau su guminem  doh.gif , dabar atpratau biggrin.gif neslysta su guma man per vilna rankos normaliai. viena alergiska ranka saugau-su pirstine kita be pirstines doh.gif doh.gif doh.gif
ei tai cia kalbejot kad tas zalias muilas kenkia rankom...dabar jau nebekenkia mastau.gif nieko nebesuprantu  unsure.gif

Diva si karta ne koinytes - o boruzytes nerealios  thumbup.gif  thumbup.gif

aciu aciu- tusinausi visa valanda su tom mazutem mazutem boruzytem, tai negalejau neparodyti:))))))))))))

o del muilo- neisgeres nesuprasi:))) mirksiukas.gif
ta prasme- muilo gert kaip tik ir nereikia:))))))))))
o jei rimtai- tai jei prie visu muilu rasytu anotacijas - tai butu dar baisiau. tas zalias bent jau be priedu, o gamintojas raso visokius gasdinimus apsidrausdamas, kas teoriskai galetu buti..
smile.gif
na bet koiu atveju bent jau mano odai geriau nesu bandzius- net po intymiai higienai skirto muilo oda labiau reaguoja..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 06 gruodžio 2006 - 22:23
O čia mano eglutė.....suėjo visi karoliukų likučiai

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 12 06, 20:22)
o jei rimtai- tai jei prie visu muilu rasytu anotacijas - tai butu dar baisiau. tas zalias bent jau be priedu, o gamintojas raso visokius gasdinimus apsidrausdamas, kas teoriskai galetu buti..

shiaip jau tas zhalias darzhininkams skirtas,- purshkia gi juo...tai normalu kad anotacijos tokios. Bet kokio muilo prisikvepavus nekas butu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 12 06, 23:35)
shiaip jau tas zhalias darzhininkams skirtas,- purshkia gi juo...tai normalu kad anotacijos tokios. Bet kokio muilo prisikvepavus nekas butu unsure.gif

nu va- as irgi sakau- svarbiausia jo negerti, o pagal paskirti naudoti..smile.gif)))

vilke- musiu tuoj... as gi nakti nemiegosiu- svajosiu apie elfu batus..smile.gif)))))))))))

jauciu kokiam uzsakymui reiks nuvelt.. kazi- apsidziaugs klientas?smile.gif))))))))))
Atsakyti
aiskei apsidziaugs wink.gif ar panasiai trini? tik kaip suprantu moteriskei pusvalandzio uztemnka batam padaryti hihihi.gif
o su muilu, mantyt kaip su visokiais saldainiais nesciosioms - nepasitarus su gydytoju - nevartoti biggrin.gif maza ka....paskui sakyt gali - rasem gi wink.gif
Atsakyti