Įkraunama...
Įkraunama...

VELTINIS (FELTING) 12

valio, pagaliau smile.gif

o is nugaros taj sita angelyte ir kasyte turi smile.gif user posted image
deja ne is pajurio.... tik nuo zvajgzdeto kilimo nulipo smile.gif

ir tada ir karolius jau idesiu smile.gif pirma kart vien tik su adata padariau smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2006 12 06, 16:41)
siandien galit abc apsilankyt wink.gif yra spalvotos vilnos smile.gif ir pardavejos siandien malonios, gal kad eglute pasipuose, kaledos arteja..  ax.gif

doh.gif doh.gif kaip gaila,kad aš ne kaune verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 12 06, 17:43)
doh.gif  doh.gif kaip gaila,kad aš ne kaune verysad.gif

jej vilniui, tai rytoj sake naujos vilnos visokiu spalvu turi atvezt i rankdarbiu parduotuve prie menu gimnazijos smile.gif
Atsakyti
4u.gif
nu o as truputi ne visai i tema, bet i tema apie vaiku aprengimo akcija..
Kojinytes busimam mano mazam zmogiukui pagaliau prisiruosiau numegzti.. viskas labai miniatiuriska.. Ir netgi mazos boruzeles mini mini- namazdaug centimetro dydzio.. kad mazuciui/tei butu linksmiau:))

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 06 gruodžio 2006 - 17:00
QUOTE(vilke @ 2006 12 06, 14:41)
siandien galit abc apsilankyt wink.gif yra spalvotos vilnos smile.gif ir pardavejos siandien malonios, gal kad eglute pasipuose, kaledos arteja..  ax.gif

o kokiu spalvyciu yra? bigsmile.gif
Atsakyti
kaip gaila kad as ne kaune... angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif o prie menu gimnazijos tai juk visvien daug brangiau negu perkant is abc verysad.gif
Atsakyti
jaučiu kad į darbo pabaitgą jau nieklo ABC nebus...
o dabar su 2 vaikais nenuvažiuosiu be mašinos verysad.gif

jei kas galėtų nuipirkti bent po 200g baltos, raudonos ir gal žydros vilnelės būčiau dėkinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 12 06, 17:48)
o kokiu spalvyciu yra? bigsmile.gif

balta, sviesiai pilka, tamsiai pilka, juoda sluoksna
karsinys - zydras, geltonas, plytinis, sviesiai rudas, tamsiai rudas

dar kazkurios tamsiai melynos yra

Zanetux, raudonos nera, tik plytine. turi labai dideliu maisus tos vilnos si karta. turetu likt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilke: 06 gruodžio 2006 - 16:57
QUOTE(*Diva* @ 2006 12 06, 18:47)
4u.gif
nu o as biski ne visai i tema, bet i tema apie vaiku aprengimo akcija..
Kojinytes busimam mano mazam zmogiukui pagaliau prisiruosiau numegzti.. viskas labai miniatiuriska.. Ir netgi mazos boruzeles mini mini- namazdaug centimetro dydzio.. kad mazuciui/tei butu linksmiau:))

user posted image

O Tau vis apavą gaminti rūpi mirksiukas.gif . Labai labai mielos kojinytės smile.gif

Man vat parūpo, ar tu vis dar be guminių pirštinių veli? Aš pradėjau su pirštinėmis, rankų odos pagailo. Ir nieko, pripratau.
Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2006 12 06, 16:58)
balta, sviesiai pilka, tamsiai pilka, juoda  sluoksna
karsinys - zydras, geltonas, plytinis, sviesiai rudas, tamsiai rudas

dar kazkurios tamsiai melynos yra

Zanetux, raudonos nera, tik plytine. turi labai dideliu maisus tos vilnos si karta. turetu likt  ax.gif

ačiū 4u.gif
bandysim nuvažiuot, jei spėsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2006 12 06, 18:03)
O Tau vis apavą gaminti rūpi  mirksiukas.gif  .  Labai labai mielos kojinytės smile.gif

Man vat parūpo, ar tu vis dar be guminių pirštinių veli?  Aš pradėjau su pirštinėmis, rankų odos pagailo.  Ir nieko, pripratau.

Nu va kazkaip su tuo apavu taip gaunasi...smile.gif))
aha, be guminiu:) Vis geru zmoniu deka kas nors man parupindavo to zalio ringuvos muilo- tai po jo viskas normaliai su oda. tik vat jau baigesi vakar jis- tai dabar net nezinau kaip cia daryt- bandau su ukiniu velt.. ir kremu po to stengiuos nepamirst pasitept. Nu kol kas nieko.. cia anksciau buvo po kazkokio muilo blogai, net pirstiniu nusipirkau. O dabar ir vel nenaudoju..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 12 06, 18:06)
Nu va kazkaip su tuo apavu taip gaunasi...smile.gif))
aha, be guminiu:) Vis geru zmoniu deka kas nors man parupindavo to zalio ringuvos muilo- tai po jo viskas normaliai su oda. tik vat jau baigesi vakar jis- tai dabar net nezinau kaip cia daryt- bandau su ukiniu velt.. ir kremu po to stengiuos nepamirst pasitept. Nu kol kas nieko.. cia anksciau buvo po kazkokio muilo blogai, net pirstiniu nusipirkau. O dabar ir vel nenaudoju..smile.gif

Pasiskambink į ringuvą, Atveš į namus kiek norėsi mirksiukas.gif aš užsisakiau 60lt blink.gif Sakė kad ukininkai tiek sakosi biggrin.gif Dabar žiū kad jau baisiai daug doh.gif Tau užtektų 20lt biggrin.gif
Atsakyti