valio, pagaliau
o is nugaros taj sita angelyte ir kasyte turi
deja ne is pajurio.... tik nuo zvajgzdeto kilimo nulipo
ir tada ir karolius jau idesiu pirma kart vien tik su adata padariau
QUOTE(vilke @ 2006 12 06, 16:41)
siandien galit abc apsilankyt yra spalvotos vilnos ir pardavejos siandien malonios, gal kad eglute pasipuose, kaledos arteja..
kaip gaila,kad aš ne kaune
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 12 06, 17:43)
kaip gaila,kad aš ne kaune
jej vilniui, tai rytoj sake naujos vilnos visokiu spalvu turi atvezt i rankdarbiu parduotuve prie menu gimnazijos
nu o as truputi ne visai i tema, bet i tema apie vaiku aprengimo akcija..
Kojinytes busimam mano mazam zmogiukui pagaliau prisiruosiau numegzti.. viskas labai miniatiuriska.. Ir netgi mazos boruzeles mini mini- namazdaug centimetro dydzio.. kad mazuciui/tei butu linksmiau:))
QUOTE(vilke @ 2006 12 06, 14:41)
siandien galit abc apsilankyt yra spalvotos vilnos ir pardavejos siandien malonios, gal kad eglute pasipuose, kaledos arteja..
o kokiu spalvyciu yra?
kaip gaila kad as ne kaune... o prie menu gimnazijos tai juk visvien daug brangiau negu perkant is abc
jaučiu kad į darbo pabaitgą jau nieklo ABC nebus...
o dabar su 2 vaikais nenuvažiuosiu be mašinos
jei kas galėtų nuipirkti bent po 200g baltos, raudonos ir gal žydros vilnelės būčiau dėkinga
o dabar su 2 vaikais nenuvažiuosiu be mašinos
jei kas galėtų nuipirkti bent po 200g baltos, raudonos ir gal žydros vilnelės būčiau dėkinga
QUOTE(uups @ 2006 12 06, 17:48)
o kokiu spalvyciu yra?
balta, sviesiai pilka, tamsiai pilka, juoda sluoksna
karsinys - zydras, geltonas, plytinis, sviesiai rudas, tamsiai rudas
dar kazkurios tamsiai melynos yra
Zanetux, raudonos nera, tik plytine. turi labai dideliu maisus tos vilnos si karta. turetu likt
QUOTE(*Diva* @ 2006 12 06, 18:47)
nu o as biski ne visai i tema, bet i tema apie vaiku aprengimo akcija..
Kojinytes busimam mano mazam zmogiukui pagaliau prisiruosiau numegzti.. viskas labai miniatiuriska.. Ir netgi mazos boruzeles mini mini- namazdaug centimetro dydzio.. kad mazuciui/tei butu linksmiau:))
O Tau vis apavą gaminti rūpi . Labai labai mielos kojinytės
Man vat parūpo, ar tu vis dar be guminių pirštinių veli? Aš pradėjau su pirštinėmis, rankų odos pagailo. Ir nieko, pripratau.
QUOTE(vilke @ 2006 12 06, 16:58)
balta, sviesiai pilka, tamsiai pilka, juoda sluoksna
Zanetux, raudonos nera, tik plytine. turi labai dideliu maisus tos vilnos si karta. turetu likt
ačiū
bandysim nuvažiuot, jei spėsim
QUOTE(Minesota @ 2006 12 06, 18:03)
O Tau vis apavą gaminti rūpi . Labai labai mielos kojinytės
Man vat parūpo, ar tu vis dar be guminių pirštinių veli? Aš pradėjau su pirštinėmis, rankų odos pagailo. Ir nieko, pripratau.
Nu va kazkaip su tuo apavu taip gaunasi...))
aha, be guminiu:) Vis geru zmoniu deka kas nors man parupindavo to zalio ringuvos muilo- tai po jo viskas normaliai su oda. tik vat jau baigesi vakar jis- tai dabar net nezinau kaip cia daryt- bandau su ukiniu velt.. ir kremu po to stengiuos nepamirst pasitept. Nu kol kas nieko.. cia anksciau buvo po kazkokio muilo blogai, net pirstiniu nusipirkau. O dabar ir vel nenaudoju..
QUOTE(*Diva* @ 2006 12 06, 18:06)
Nu va kazkaip su tuo apavu taip gaunasi...))
aha, be guminiu:) Vis geru zmoniu deka kas nors man parupindavo to zalio ringuvos muilo- tai po jo viskas normaliai su oda. tik vat jau baigesi vakar jis- tai dabar net nezinau kaip cia daryt- bandau su ukiniu velt.. ir kremu po to stengiuos nepamirst pasitept. Nu kol kas nieko.. cia anksciau buvo po kazkokio muilo blogai, net pirstiniu nusipirkau. O dabar ir vel nenaudoju..
Pasiskambink į ringuvą, Atveš į namus kiek norėsi aš užsisakiau 60lt Sakė kad ukininkai tiek sakosi Dabar žiū kad jau baisiai daug Tau užtektų 20lt