as tai siandiena siksnosparnius karpau
QUOTE(Irijana @ 2013 10 28, 07:12)
Kur matei už centus? Aš pigiausius sužiūrėjusi esu (kur kelios spalvos), tai tik už 15 Lt. O prekybos centruose, tai jie ten apie 20 Lt kainuoja. Jeigu tik vieną kartą pasinaudot, tai nelabai ir centai.
Aš ne Lietuvoje gyvenu, tai pas mus po 4lt, gerai paieškojus, tų dažų rasti galima. O dėl vieno karto, kodėl vieną? Taigi pasiterliosit ir kitiems metams pasidėsit, nebent jūs viską lauk metat Dėl 20lt, nežinau, man brangu neatrodo, bet gal priklauso nuo kiekvieno biudžeto, skiriamo šiai šventei. Mes iki £100 skiriam, daugiau negalim sau leist. Į tą sumą turi sutilpti kostiumai, dekoracijos, saldumynai ir t.t.
QUOTE(Hedra:) @ 2013 10 28, 13:47)
Koks progresas?
Mane bacilos bando pult, bet kovoju visaip kaip įmanoma, nenoriu sirgt per šventę! Šiandien mano planuose - tešla sausainiams, moliūgų skabtavimas beigi Sleepy Hollow arba Corpse Bride filmas
As moliugus planuoju ryt arba poryt, o del filmu, tai siandien irgi butinai reikes koki butinai paziureti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 10 28, 14:47)
ar jau iskarpei?
QUOTE(Hedra:) @ 2013 10 28, 15:30)
As moliugus planuoju ryt arba poryt, o del filmu, tai siandien irgi butinai reikes koki butinai paziureti
as irgi ryt arba po ryt, tikiuosi ryt vyras moliuga parves
QUOTE(Dereša @ 2013 10 28, 20:08)
Aha jau baigiau ziauriai mandrai jauciuosi dabar as karpiau, o sunus akis su iltim piese
nesenai issiskabtavau moliugiuka
Tai pasirodom, pasirodom Pas mus didysis pleškinimasis bus rytoj, tai savus menus įkelsiu jau po visko
QUOTE(Sorceress @ 2013 10 30, 19:18)
Tai pasirodom, pasirodom Pas mus didysis pleškinimasis bus rytoj, tai savus menus įkelsiu jau po visko
nieko ipatingo
Moliugiukas
Tai ką, laukimas baigėsi, šventė jau čia! Geros dienos ir vakaro visoms ir lauksim nuotraukų bei įspūdžių!
Va ir praėjo tiek laukta šventė, net gaila, bet labai smagiai vakar laiką praleidom Įkeliu kelias nuotraukas iš mūsų vakaruškos.