Kad moliugai dar nepjaustyti, ner ka rodytis
QUOTE(Hedra:) @ 2013 10 23, 11:12)
kas nori pasirodyti, kaip namus isipuoset helloweenui???
as tai tik ta pacia diena moliuga ceskavosiu
QUOTE(Dereša @ 2013 10 23, 16:38)
as tai tik ta pacia diena moliuga ceskavosiu
As treciadieni pjaustysiu diena, nes vakare ir isvaziuosim jau su visa atributika pas draugus keliom dienom, reikia pradeti siksnosparnius karpyti, bet vis juoda popieriu pamirstu nusipirkti
Aš kaip tik vakar šikšnosparniais sieną nuklijavau, vistiek dažysim po Halloween'o, tai dzin, klijavau drąsiai. O su moliūgais jo, vienais metais per anksti išskabtavom, tai teko pakartotinius pirkti, daugiau taip nedarom, pjaustom arčiau šventės.
Vakar žiūrėjom Adamsų šeimynėlę, taip smagiai vakaras praėjo Šiandien laukia Van Helsingas. Halloween'as įsibėgėja!
Vakar žiūrėjom Adamsų šeimynėlę, taip smagiai vakaras praėjo Šiandien laukia Van Helsingas. Halloween'as įsibėgėja!
QUOTE(Hedra:) @ 2013 10 23, 15:42)
As treciadieni pjaustysiu diena, nes vakare ir isvaziuosim jau su visa atributika pas draugus keliom dienom, reikia pradeti siksnosparnius karpyti, bet vis juoda popieriu pamirstu nusipirkti
pas mane nuo pernai dar like siksnosparniu
QUOTE(Dereša @ 2013 10 23, 17:04)
pas mane nuo pernai dar like siksnosparniu
Jums gerai as tai ruosiuosi koki 50 iskarpyti
Aš tai greit su Vaikais pjaustinėsiu moliugus. Galvoju, gal kokius savo gamybos kostiumus ir kaukes padaryt. Buvau sutikusi drauge, klausiau ar šves helovina, ji tik pasijuokė iš manes. . Manau kaip ir visus metu vėl švesiu su savo kaimyne ir vaikais. Mama pyksta kad aš linksmai švenciu, nes ji visada važiuoja į kapines, vaikus ragina taip pat nesidžiaukti, o važiuoti į kapines . .
Tai kur jus panaudojate moliugus po helovino? Gal tiesiog išmetate? Kažkaip liudnai atrodo prie konteineriu surikuoti moliugai .
Tai kur jus panaudojate moliugus po helovino? Gal tiesiog išmetate? Kažkaip liudnai atrodo prie konteineriu surikuoti moliugai .
QUOTE(Delionė Kilimėlis @ 2013 10 24, 14:58)
Aš tai greit su Vaikais pjaustinėsiu moliugus. Galvoju, gal kokius savo gamybos kostiumus ir kaukes padaryt. Buvau sutikusi drauge, klausiau ar šves helovina, ji tik pasijuokė iš manes. . Manau kaip ir visus metu vėl švesiu su savo kaimyne ir vaikais. Mama pyksta kad aš linksmai švenciu, nes ji visada važiuoja į kapines, vaikus ragina taip pat nesidžiaukti, o važiuoti į kapines . .
Manau, vaikus reikia pratinti į kapines važiuoti ne kartą per metus, o reguliariai. Bet juk senų tradicijų nenugalėsi taip lengvai
Manau vaikams smagu švęsti helovyną, nes mažieji mėgsta visokius siaubus, o be to tai psichologiškai geras dalykas išsikrauti - pabūt pabaisa, šiek tiek pasigąsdinti ir pan.
QUOTE(Delionė Kilimėlis @ 2013 10 24, 13:58)
ant kapu reikia 1 vaziuot
Papildyta:
QUOTE(Irijana @ 2013 10 24, 09:46)
Aš tai ant draugo grimuoti treniruojuosi Nemoku čia nuotraukų įkelti, tai negaliu parodyti koks voratinklis gavosi
tai, kad sita tema net specialiai sukurta su nuotrauku prisegimu, apacioj po veidukais yra skiltis "pasirinkti faila", tai ten ir pasirinkit ka norit ikelt, tada spaudziat ikelti si prieda, o paskui atsakyti
Aš švenčiu, man faina šventė. Darysim vakarėlį namie, prisirinks visokių siaubų baubų. O ir vaikams labai smagu nereikia būt senamadžiais ir mėgautis visom šventėm
ir as visada svenciu. faina svente!