Įkraunama...
Įkraunama...

Halloween'as

Hedra, tik dabar Pinterest'ą atradai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2013 10 15, 16:27)
Hedra, tik dabar Pinterest'ą atradai? smile.gif

Teip g.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 10 15, 18:10)
Teip g.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Geriau būtum neradus, nes dabar įklimpsi ir niekad iš ten nebeišeisi biggrin.gif iš patirties sakau biggrin.gif

O kad į Halloween'o temą pokalbis būtų, nusipirkau šiandien žalių vorų, turbūt jau vienas iš paskutinių moliūginių pirkinių šiemet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2013 10 15, 21:23)
Geriau būtum neradus, nes dabar įklimpsi ir niekad iš ten nebeišeisi biggrin.gif iš patirties sakau biggrin.gif

O kad į Halloween'o temą pokalbis būtų, nusipirkau šiandien žalių vorų, turbūt jau vienas iš paskutinių moliūginių pirkinių šiemet smile.gif

As tai siandien visa helloweeno vakarelio vaizda apibreziau, susideliojau plana, ryt sumesiu foto...tiesa planai pasikeite, tai dabar svesim, nebe namie, o vaziuosim pas draugus, tai gausiu viska vestis doh.gif bet gerai, ten kiemas tai isnaudosim ji thumbup.gif
Atsakyti
Kaip fainai, lauksim nuotraukų! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2013 10 15, 23:11)
Kaip fainai, lauksim nuotraukų! smile.gif

gal neaiskiai truputi parasiau, nuotraukos skolintos is interneto, tiesiog imesiu jas, kad zinotumet ka darysiu, o po heloweeno idesiu savasias kas gavosi rolleyes.gif

kiema isnaudosim ir padarysim taip:)
user posted image
user posted image
uzsakiau dekoracijas langui ir kabari ant sienos.
user posted image
user posted image
vaikams:
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image
vyrams:
user posted image

Papildyta:
karpysiu siksnosparnius ir ziurkes:
user posted image
user posted image
bandysiu tokias zvakes, jei rasiu kur pirkti tokiu moliugiuku g.gif
user posted image
na va ir dar keletas ideju, kurias panaudosiu rolleyes.gif
user posted image
user posted image
user posted image

na va pasirodziau, ka manot?
Atsakyti
Nu moliūgiškai, ką čia ir bepasakysi biggrin.gif Ne pagal mano skonį, bet kas gi būtų, jei visų skoniai vienodi pasidarytų, visas įdomumas dingtų. O kostiumai kokie jūsų bus? smile.gif

Aš šiandien namuose generalinę tvarką dariau, tai jau ištempiau visas baubelklymines dekoracijas, jaučiu kad savaitgalio nebelauksiu ir imsiuos namus puošti šįvakar arba ryt. Ot be kantrybės boba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2013 10 16, 19:20)
Nu moliūgiškai, ką čia ir bepasakysi biggrin.gif Ne pagal mano skonį, bet kas gi būtų, jei visų skoniai vienodi pasidarytų, visas įdomumas dingtų. O kostiumai kokie jūsų bus? smile.gif

Aš šiandien namuose generalinę tvarką dariau, tai jau ištempiau visas baubelklymines dekoracijas, jaučiu kad savaitgalio nebelauksiu ir imsiuos namus puošti šįvakar arba ryt. Ot be kantrybės boba biggrin.gif

Nagi nagi apie ta skoni dabar g.gif pasirodykit savaji bigsmile.gif
Papildyta:
Kostiumai: dvimetis mano turi iglio piglio kostiuma, bet pries kelias dienas nupirkau voro kostiuma, ne zmogaus voro, bet voro, mano didysis nori zombis buti, tai reikia is ebay uzsakyti. Vyrui nupirkau ta is pats baisiausias filmas, o as nuspirkau ilga violetine suknele su vorais, ir pustomis rankovemis...uzsisakysiu dar violetini peruka, uzsiklijuosiu kelis randus ant veido ir busiu violetine baisi poniute biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 10 16, 17:28)
Nagi nagi apie ta skoni dabar g.gif  pasirodykit savaji bigsmile.gif

Man subtiliau visko norisi, neblogas tas tamstos skonis, viskas čiki, tik, žinai, kaip būna, pažiūrėt smagu, bet pati taip nedaryčiau biggrin.gif

Dėl savo skonio parodymo, prašom belstis į mano FB, jeigu turi smile.gif

Kostiumai: dvimetis mano turi iglio piglio kostiuma, bet pries kelias dienas nupirkau voro kostiuma, ne zmogaus voro, bet voro, mano didysis nori zombis buti, tai reikia is ebay uzsakyti. Vyrui nupirkau ta is pats baisiausias filmas, o as nuspirkau ilga violetine suknele su vorais, ir pustomis rankovemis...uzsisakysiu dar violetini peruka, uzsiklijuosiu kelis randus ant veido ir busiu violetine baisi poniute biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Iglio piglio nepažįstu, bet čia turbūt dėl to, kad vaikių neturiu, o kiti visi labai fainai skamba, bus smagu pamatyt nuotraukas smile.gif
Atsakyti
Noriu noriu pasibelsti ir pasnipineti, tik nezinau kur rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 10 16, 18:05)
Noriu noriu pasibelsti ir pasnipineti, tik nezinau kur rolleyes.gif

Parasysiu az tuoj, baigiu tik kasas dazyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2013 10 16, 20:09)
Parasysiu az tuoj, baigiu tik kasas dazyt smile.gif

Aciu bigsmile.gif paziurejau, fainai labai thumbup.gif labai mistiskai ir helovyniskai bigsmile.gif skoniai tikrai skirias cool.gif ka siems metams planuojat rengtis rolleyes.gif
Atsakyti