Įkraunama...
Įkraunama...

Halloween'as

QUOTE(Sorceress @ 2012 10 24, 17:47)
Kvietimus darykit pagal savo sugalvotą tematiką, jeigu vienos temos nėr, imkit tradicinius šventės motyvus: moliūgus, raganų siluetus, šikšnosparnius ir t.t. Kvietimo tekstą taipogi rašyčiau pagal temą, jeigu tema raganos, rašykit, kad kviečiat į raganų sąskrydį, jeigu vampyrai, rašykit, kad vyksta vidurnakčio puota ir pan. Kitaip tariant, įjunkit fantaziją ir pirmyn! smile.gif

Aš kankinuosi su šikšnosparniais puošti sienai, taip man ten per daug tuščia buvo, tai prisikarpiau siluetų, nublizginau, dabar belieka priklijuoti. Visas kilimas blizga doh.gif hihihi.gif

Na reikes kaip nors susikaupt ir sugalvot ka nors smile.gif siaip minciu niekad nepritrukstu bet tai musu piroji tokia svente niekad nesventem smile.gif sekmes su tais siksnosparniais smile.gif) ax.gif
Atsakyti
Mes jau irgi pasiruosem Helloweenui blush2.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Bet jūsų sienos kaip specialiai Halloween'ui dažytos biggrin.gif
Atsakyti
Jau šventusios, ar dar švęsiančios helovyną, gal galite pasidalinti vakarėlio scenarijais/žaidimais/užduotimis (suaugusiesiems)? Visą internetą išnaršiau, nieko nerandu schmoll.gif Taip norisi kažko įdomesnio, kad tai nebūtų eilinis draugų pasisėdėjimas. Visiškai nieko nesugalvoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maddison @ 2012 10 26, 19:16)
Jau šventusios, ar dar švęsiančios helovyną, gal galite pasidalinti vakarėlio scenarijais/žaidimais/užduotimis (suaugusiesiems)? Visą internetą išnaršiau, nieko nerandu  schmoll.gif  Taip norisi kažko įdomesnio, kad tai nebūtų eilinis draugų pasisėdėjimas. Visiškai nieko nesugalvoju  doh.gif

Šiais metais aš esu atsakinga už žaidimus vaikiškam Hellowynui. Ieškodama radau suaugusiems tinkamus ir mano manymu labai smagius scenarius, kai kelios grupelės gauna užduotį/detektyvą ir galvoja savo versijas kaip tai galėjo atsitikti:

http://www.bajeriuka...ai-ir-uzduotys/

Priklausomai kokia kompanija, bet linksmų žaidimų, užduočių tikrai galima pasiskolinti iš vestuvinių žaidimų lobyno (internete jų daugybė). Netgi vaikams šį tą pritaikysiu.

Dar vaikams (galima gal ir suaugusiems kažką panašaus padaryti) sugalvojau atprintinti žmogaus/ lėlės kontūrus ir kiekvienas vaikas gaus užduotėlę sukurti kuo baisesnį personažą (duosiu lipdukų, pieštukų, gal plunksnų ar siulų priklijuoti ir pan). Na čia kai jau jie bus nusilakstę, tai ramesnė užduotėlė.
Žinoma nepamiršau ir prizų už užduotėles Helloweenino tema mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O cheri cheri: 27 spalio 2012 - 09:59
QUOTE(Maddison @ 2012 10 26, 17:16)
Jau šventusios, ar dar švęsiančios helovyną, gal galite pasidalinti vakarėlio scenarijais/žaidimais/užduotimis (suaugusiesiems)? Visą internetą išnaršiau, nieko nerandu  schmoll.gif  Taip norisi kažko įdomesnio, kad tai nebūtų eilinis draugų pasisėdėjimas. Visiškai nieko nesugalvoju  doh.gif

Bandykit pagal progą žaidimų susigalvot, man visada patinka lobio ieškojimas, viskas vyksta komandomis, tik kad reikia pastangų įdėti, kad surimuoti užuominas, beigi, jeigu namuose labai mažai vietos, nelabai gausis gal.

Kas dar, vėl komandinis/porinis žaidimas, klausimai iš klasikinių siaubo filmų ar šiaip Halloween'inių. Mes, pvz. su savo brangiausiuoju, siaubo filmų apie rankų ir kojų pjaustymą su elektriniais pjūklais per Halloween'ą nepripažįstam, daug įdomiau visokie filmai apie vaiduoklius, vampyrus ir t.t. (Drakula, Frankenšteinas, Van Helsingas, Košmaras prieš Kalėdas ir pan.).

Galų gale, paskirstę svečius poromis, paprašykit išskobti moliūg1 viena ar kita tema, visi nuspręskit, kuris geriausias. Šarados labai čiki sueitų pasirinkus Halloween'o temą (tiks filmai, personažai, gal net muzika ir t.t.).

Beje, visi mano pasiųlymai suaugusiųjų vakarėliui, su vaikais daug viskas paprasčiau ir primityviau, eikit kaulyt saldainių kaip priklauso! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sorceress: 27 spalio 2012 - 21:00
Pasidalinsiu ir savo idejomis, gal kam pravers ax.gif
yra intike vienas zaidimas, deje pavadinimo nepamenu, ten zmogus nakti eina per miska ir turi surasti popieriaus lapus, staiga atsiranda vilkolakis(raudonom akim) arba zmogus be veido(baltas veidas) ir ima rekti, arba pabegi nuo jo arba suvalgo (game over). Taigi, su sese sumastem tai perkelt i realybe lotuliukas.gif turim kauke, lauke prisegsim lapus ant medziu ar namo, bus nemazai vaiku(grupele) ir "zmogus be veido" eis i medziokle ax.gif labai tikiuosi pavyks mums sita ideja ir bus tikrai baisu ir smagu lotuliukas.gif
Smagaus helowyno thumbup.gif
Atsakyti
Smagiai skamba thumbup.gif Vėliau būtų faina išgirsti pasakojimą kaip sekėsi biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Aš va tokių sausainiukų iškepiau, iš čia pirmų puslapių receptą paėmiau.
http://i45.tinypic.com/zir6u9.jpg

O pati būsiu raudonkepuraitė smile.gif

Rytoj nustebinsiu draugus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhmogeliukas: 30 spalio 2012 - 22:59
Aš praeitais metais Raudonkepuraite buvau, visai smagu biggrin.gif O jūs kokią nors vakarušką rengsit ar kitaip draugus užpulsit? smile.gif
Atsakyti
Linksmo Halloween'o! drinks_cheers.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti