Įkraunama...
Įkraunama...

Halloween'as

QUOTE(Sorceress @ 2011 10 26, 13:43)
1. Nei smirda, nei vizualiai išorėje labai pūva pirmom dienom.
2. Ką bendro puvėsiai ir smarvė turi bendro su šia švente? blink.gif

Supuvusį požiūrį į šventę ir šventumą
Atsakyti
QUOTE(Sunute @ 2011 10 27, 14:07)
Supuvusį požiūrį į šventę ir šventumą

O kodėl tu savo religją visiems prikišti nori? blink.gif Aš nelakioju po bažnyčias per Kalėdas ir neaiškinu kaip visi Jėzuliai Kristuliai man juoką kelia, tai kodėl tu prie Pagonybės kabinėjies?
Atsakyti
Ir rudeniška ir šventiška
Atsakyti
As ir galvoju, kodel niekur nerandu atributikos, bet pasirodo ne as viena, apejau visur...jysk'e nieko, buvau radusi tik senukuose ir tai vienuose ir daugiau ten vaikam. Visur Kalediniai papuosimai jau.
Gal turite ideju kaip turi atrodyti juodas, nuodemingas angelas?
Net ir sparnu nerandu pirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Melisa 87 @ 2011 10 28, 18:05)
As ir galvoju, kodel niekur nerandu atributikos, bet pasirodo ne as viena, apejau visur...jysk'e nieko, buvau radusi tik senukuose ir tai vienuose ir daugiau ten vaikam. Visur Kalediniai papuosimai jau.
Gal turite ideju kaip turi atrodyti juodas, nuodemingas angelas?
Net ir sparnu nerandu pirkti  doh.gif

Vėlai susigriebei, būtum spėjus sparnus internetu parsisiųst, nėra jie brangūs smile.gif O kaip turi atrodyt nuodėmingas angelas, tai jau tamystai pačiai reikėtų spręst, kiekvienas skirtingai juos įsivaizduoja. Gali pabandyt pagooglint, va ką meta spaudžiam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2011 10 28, 20:22)
Vėlai susigriebei, būtum spėjus sparnus internetu parsisiųst, nėra jie brangūs smile.gif O kaip turi atrodyt nuodėmingas angelas, tai jau tamystai pačiai reikėtų spręst, kiekvienas skirtingai juos įsivaizduoja. Gali pabandyt pagooglint, va ką meta spaudžiam smile.gif

Jei butume anksciau sugalvoje svesti, tai problemu nebutu... g.gif Bet va paskutinem minutem, na bet neprazusiu smile.gif Tik pasakiau pastebejima, kad tikrai tos atributikos labai mazai... blink.gif
Aciu uz linka, pravers drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tai ką, geros šventės visoms šiandien smile.gif Nepamirškit pasidalinti įspūdžiais ir nuotraukom! smile.gif
Atsakyti
O pas mane kieme sivakara Helovynas biggrin.gif Pasipuosiau:
user posted image
user posted image
Atsakyti
keletas akimirkų iš mūsų šventės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaida L: 01 lapkričio 2011 - 07:38
Mūsų šventės dekoracijos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaida L: 01 lapkričio 2011 - 08:01
Rutele S, katiniauskas koks fainas, labai patiko smile.gif

Vaida L, kaip smagu matyt tokius išpuoštus namus, matyti, kad pastangų netrūko smile.gif Gėrimai su kirmėliukais labai šarmingi smile.gif

O mes vakar pasifotografuot į parką, kaip kasmet, taip ir neišėjom, nes vyras per lietų paslydo ir susižeidė nugarą sad.gif Tai tik namie baubinomės, bet vistiek labai smagu buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2011 10 27, 19:39)
O kodėl tu savo religją visiems prikišti nori? blink.gif Aš nelakioju po bažnyčias per Kalėdas ir neaiškinu kaip visi Jėzuliai Kristuliai man juoką kelia, tai kodėl tu prie Pagonybės kabinėjies?

Čia nėra jokios pagonybės. Tiesiog viduramžiais katalikai rudenį, nurinkę derlių, tamsėjant vakarams aukodavo bažnyčiai dalį derliaus ir rengdavo procesijas mirusių dvasioms atbaidyti su triukšmu, šokiais, persirengėliais. Laabai bijojo mirusių. Vėliau krikščionybė griežtai tuos papročius paneigė, jie išliko tik protestantiškuose kraštuose kaip liaudiška, religijos taip pat smerkiama šventė. Šios šventės liekanos yra Latvijoje - Martyno diena. Vat katalikams iki šiol nepavyksta išnaikinti tikrųjų senųjų ikikrikščioniįškų Vėlinių, tikros tylios šventės ir pabuvimo su savias mirusiaisiais. Norėtų jie, kad visus šventus tik matytume, bet nepavyksta... o jūs su savo Moliūginėmis bandot iš kito šono griauti. Būkit sau pagonimis (t.y provincialėmis - vert. iš lotynų), bet gerbkit save ir kraštą kuriame gyvenat.

O "Jėzuliai Krtistuliai", manyčiau, normaliai mąstantiems siaubą turėtų kelti. Normaliu protu, manyčiau, reiktų viešą sadomazochizmo propagandą draust
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunute: 03 lapkričio 2011 - 10:03