QUOTE(Bdaske @ 2006 10 16, 14:36)
na as kokia ragana nenoriu buti, kokia mis pasaulis jau geriau, bet nzn ar tai tinka tokiai sventei
Labas
As gyvenu Jav .Tai cia si svente labai populiari
...MAno kolege tiek ispuose nama , kad man net kraupu daresi nuo vaizdo(kabanciu akiu , pakabintu pakaruokliu ir t.t.) ir kiek ji ten pinigu isleidusi.Ji net man nupirko ir padovanojo moliuga kad ji ispjaustineciau... (mat man bus pirmas moliugas)
Bet visdelto si svente grazi bent jau man kai vaikuciai ateina prasyti saldainiu apsirede ivairiausiais kostiumais...
mergaites apsiredziusios ivairiausiai nuo giltines iki grazios princeses.Berniukams labai populiaru Piratai(gal cia itaka filmo "Karibu piratai")Mano dukterecia, buvo kamane, antrais metais jis buvo feja o siais metais ji princese.Mano vyras ir as buvom Helovyno vakareli tai visi apsirenge kas kaip tik norejo...Viena pora buvo angelas ir velnias(zmona buvo velnias
o vyras angelas
)Viena pora buvo piratais.Kita pora buvo prostitute ir suteneris(zmona suteneris o vyras prostitute.)Man labai patiko vyro puseseres ir jos vyro .Jie buvo pankais.Nu labai zaviai atrode.Labai orginaliai.
Na Moralas mano pasakojimo butu tik vienas.Kaip nori taip ir renkis
Svarbu tik kad fantazijos netruktu