Įkraunama...
Įkraunama...

Halloween'as

QUOTE(agle @ 2006 10 16, 14:19)
Ne mes irgi niekada nešvenčiam tos šventės tačiau vaikai tai švenčia mokykloje .Rengiasi raganomis , giltinėmis , baisiomis tokiomis kaukėmis puošiasi. O kaip reikia iš tiesų , tai net nežinau. ax.gif

na as kokia ragana nenoriu buti, kokia mis pasaulis jau geriau, bet nzn ar tai tinka tokiai sventei g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bdaske @ 2006 10 16, 13:00)
vis dazniau populiareja tokia svente kaip Helouvynas, as niekada jo nesvenciau, bet kazkaip manau kad pas mus labai mazai tu linksmu svenciu, tai siais metais reiks svesti. darysim vakareli. tai pagalvojau apie kostiumus,nejaugi visos mergaites ateis apsirengusios raganomis??? ar reikia rengtis tik baisiais personazais, ar pvz galima ir princesemis??? pasidalinkite savo patyrimais ir ziniomis  smile.gif

Na aš manau, kad buna ir žavių raganų, bet tiktai manau ,kad nėra būtina būti ragana smile.gif
pasižiurėk čia gal ir tu persigalvosi mirksiukas.gif
www.burte.lt
Atsakyti
Energingai nesvenciam, bet moliugeli koki ar zvakele idomesne ta vakara padeginam smile.gif Ta proga pasikvieciam draugus (bele proga tongue.gif thumbup.gif susitikt) - sudauziam vynelio taurele, suvalgom kokiu juokingai ipakuotu saldainiu (buna ta tema pikt parduotuvese)...
Siemet ta proga papuosiu savo mazy ragiukais smile.gif Bus mazas velniukas namie thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kas paaiskintu kaip reikia pasidaryti ta moliugeli, nes turiu labai dideli moliuga ir noreciau per Helovyna papuosti kiema,mastau nuo ko pradeti reikia mastau.gif
Atsakyti
mes tos sventes nesvenciam, kazkaip nesureiksminam mastau.gif
Atsakyti
ai zinokit as ir niekada nesvenciau, bet juk esu lietuve, gyvenu lietaus pasventintam krasta, tai kodel dar vienos sventes nesugalvojus ir nepasventus kad praskaidrinti rudenine nuotaika drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(damute31 @ 2006 10 20, 14:19)
Gal kas paaiskintu kaip reikia pasidaryti ta moliugeli, nes turiu labai dideli moliuga ir noreciau per Helovyna papuosti kiema,mastau nuo ko pradeti reikia  mastau.gif

Aš tai darau taip: nupjaunu moliūgo apatinę dalį (tik nedaug), išskaptuoju visą minkštimą, po to nusipiešiu akis (du trikampiukus) ir burną (tris - keturis trikampiukus), po to aštriu peiliu visus trikampiukus išpjaustau. Į vidų įstatau degančią žvakute, štai ir viskas...
Atsakyti
Karts nuo karto svenciame, idesiu viena nuotraukele, laaaaabai sena, bet tai buvo halloween'as. Kaukes daremes pacios, ir tuo metu, kai dar beveik niekas nesvente, nebuvo populiarus kostiumai, tikrai atrode ispudingai, nuotrauka to neparodo ax.gif
http://public.fotki....uukai/nagiukai/
Atsakyti
QUOTE(Bdaske @ 2006 10 16, 14:36)
na as kokia ragana nenoriu buti, kokia mis pasaulis jau geriau, bet nzn ar tai tinka tokiai sventei  g.gif

Labas 4u.gif

As gyvenu Jav .Tai cia si svente labai populiari wub.gif ...MAno kolege tiek ispuose nama , kad man net kraupu daresi nuo vaizdo(kabanciu akiu , pakabintu pakaruokliu ir t.t.) ir kiek ji ten pinigu isleidusi.Ji net man nupirko ir padovanojo moliuga kad ji ispjaustineciau... (mat man bus pirmas moliugas)
Bet visdelto si svente grazi bent jau man kai vaikuciai ateina prasyti saldainiu apsirede ivairiausiais kostiumais... thumbup.gif mergaites apsiredziusios ivairiausiai nuo giltines iki grazios princeses.Berniukams labai populiaru Piratai(gal cia itaka filmo "Karibu piratai")Mano dukterecia, buvo kamane, antrais metais jis buvo feja o siais metais ji princese.Mano vyras ir as buvom Helovyno vakareli tai visi apsirenge kas kaip tik norejo...Viena pora buvo angelas ir velnias(zmona buvo velnias ax.gif o vyras angelas biggrin.gif )Viena pora buvo piratais.Kita pora buvo prostitute ir suteneris(zmona suteneris o vyras prostitute.)Man labai patiko vyro puseseres ir jos vyro .Jie buvo pankais.Nu labai zaviai atrode.Labai orginaliai.
Na Moralas mano pasakojimo butu tik vienas.Kaip nori taip ir renkis thumbup.gif Svarbu tik kad fantazijos netruktu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melagele: 25 spalio 2006 - 23:15
Aš tai irgi mačiau ir filmuose, kad ten ir princesėmis, ir raganomis, o pas mus kompanijoje visi kuo baisiau rengiasi ir dažosi doh.gif O aš net nežinau, kaip apsirengti šiais metais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bdaske @ 2006 10 16, 13:00)
vis dazniau populiareja tokia svente kaip Helouvynas, as niekada jo nesvenciau, bet kazkaip manau kad pas mus labai mazai tu linksmu svenciu, tai siais metais reiks svesti. darysim vakareli. tai pagalvojau apie kostiumus,nejaugi visos mergaites ateis apsirengusios raganomis??? ar reikia rengtis tik baisiais personazais, ar pvz galima ir princesemis??? pasidalinkite savo patyrimais ir ziniomis  smile.gif

Nenoriu pasirodyti arši patriotė ar kas, bet niekaip nesuprantu kame smagumas šitoj šventėj? Turim tokią gražią, unikalią vėlinių šventę, geriau šiaip baliuką su kaukėm pasidaryt po kurio laiko, nei kad per vėlines demonstruot kaip mes vakarėjam. Ech, nežinau, bet man mūsų šventės neatrodo liūdnos, ir turi labai gražias tradicijas, kurias daugelis užmiršta smile.gif Vakarai nėra blogai, bet reikia žinoti, ką atsirinkti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2006 10 26, 19:54)
Nenoriu pasirodyti arši patriotė ar kas, bet niekaip nesuprantu kame smagumas šitoj šventėj? Turim tokią gražią, unikalią vėlinių šventę, geriau šiaip baliuką su kaukėm pasidaryt po kurio laiko, nei kad per vėlines demonstruot kaip mes vakarėjam. Ech, nežinau, bet man mūsų šventės neatrodo liūdnos, ir turi labai gražias tradicijas, kurias daugelis užmiršta smile.gif Vakarai nėra blogai, bet reikia žinoti, ką atsirinkti. smile.gif

Nemanau, kad Vėlines rekėtų vadinti švente, tai artimųjų pagerbimo diena, bet ne šventė. Mes lietuviai ir taip niūrūs, tai kodėl gi nepriėmus į savo tarpą Halloweeno? Be abejo, tai tik mano nuomonė mirksiukas.gif
Atsakyti