Įkraunama...
Įkraunama...

Halloween'as

QUOTE(Sorceress @ 2010 10 28, 14:35)
Man atrodo, kad kiekviena šventė būna tiek šventė, kiek pats ją pasidarai, taip kad tikrai nereikia tikėtis kažkokių stebuklų, kad kas nors pats atsitiks ir jau tada bus ohohoho.

Labai teisingai pasakyta. Lengviausia sedeti susiraukus ir dar kitus peikti, kad neva svencia... Reiketu daugiau pasigilinti i pacia helloween'o atsiradimo istorija. Tuo labiau, kad dauguma lietuviu svenciu labai jau niurios ir depresija varancios. Mes draugu rate jau tikriausiai ketvirtus metus svesime. Labiausiai sios sventes laukia musu vaikuciai, o tai, be abejo mums patiems sukelia daug dziaugsmo ir vien del mazuju visi stengiames kostiumus susiorganizuoti, moliugu pasirupinti ir sau bei maziesiems foto atminciai pasidaryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalia** @ 2010 10 28, 16:54)
Lietuviai labai pikti žmonės, nenori nieko naujo įsileisti, viską tik peikia ir viskuo skundžiasi. Kaip mane tai erzina... Su draugėmis švenčiame. Pasidarome vakarėlį. Labai smagiai pasibūnam. Ech, kaip norėčiau užsieny gyventi. Kur žmonės turi didesnį supratima ir toleranciją...

Nezinau, pvz as visiskai neturiu nieko pries ta smagu pasibuvima. Kelis kartus esu sventus, bet... na kazkaip neprigijo man tiek, kad labai butu reikalingas tas helloweenas. Gal ir nenormaliai nuskambes, bet man patinka eiti lankyti kapu, o kadangi ju nemazai, tai veiksmo uztenka 2 dienom ir be helloweeno biggrin.gif Taip gera ir sviesu sirdy zvakute uzdegus, nieko daugiau ir nebesinori. Nebent silto pyrago su arbata ir seno foto albumo prisimenant isejusius wub.gif
Atsakyti
Jau nebe taip ir toli šių metų šventė. Ar jau ruošiatės kas nors? Kokie planai? Pasipasakokit smile.gif
Atsakyti
Su forumietemis vasara daznai pasidarome meetukus parkuose. Atsalus orams - meetu nebelieka. Todel pernai organizavau meeta - halloweena savo bute, dekoracijas pradejau pirkti pries gera menesi, namus su vaiku pradejome puosti pries keleta dienu, nes uztruko laiko kol iskabinome voratinklius visur - i juos voru, musiu prismaigsteme, visokiu baisuokliuku visuose kambariuose ir t.t. Visi privalejo ateiti su kaukemis ir mamos ir vaikiukai thumbup.gif Maistas buvo sunestinis, tik pasirupinau Helloweeniskai dekoruotomis vienkartinemis lekstutemis ir puodeliais. Smagumelis, labai fainas susitikimas gavosi ir neplanuotai labai populiarus isviso gal 14 suaugusiuju ir apie 20 vaiku biggrin.gif
Per daug nesigilinome kad tai ne lietuviska svente, dziaugemes kad smagu laika ir originalu meet'a turejome.
Foto daug yra, bet beveik visos su SM forumietemis, todel nesinori afisuoti ax.gif
Atsakyti
O šiemet baisumynus švęst žadat ar nelabai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2011 09 20, 13:47)
O šiemet baisumynus švęst žadat ar nelabai? smile.gif

jeigu klausimas man ax.gif , tai planavau siais metais, nes dekoraciju pernai uzpirkau tiek, kad turiu daugiau nei Kalediniu papuosimu, todel labai paprasta butu vel Party surengti. Deja, nesigaus, nes spali issikraustau i perpus mazesni butuka, nebus kur pas mane svesti verysad.gif

Tiesa, siandien perziurejau temele, maciau kazkas foto buvo patalpine - dekoracijos Haloweenui is nudziuvusiu medziu saku, pernai ir as taip sugalvojusi buvau, tempem visa seima sakas namo (kaimynai neaisku ka apie mus galvojo, visgi bute gyvename hihihi.gif ), tada jas dekoravau dirbtiniais voratinkliais, kabinau siksnosparnius ir t.t. mazesnes i tuscius vyno butelius merkiau ir dejau ant stalo.
Atsakyti
Ikeliu pora ideju vaisiu stalui (tik labai atsiprasau uz prasta kokybe blush2.gif )

Cia yra obuolyje, gali buti mandarine padaryta skylute ir perkistas saldainis guminukas - kirmele smile.gif

user posted image

O cia idaryti kiausiniai, papuosti juoda alyvuoge, voro kojales irgi is plonai pjaustytos alyvuoges, ir is paprikos mazos raodonos akytes padarytos smile.gif

user posted image

Jau 3 kartus mazinau foto, o man vistiek jas labai dideles rodo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tauromama: 23 rugsėjo 2011 - 22:04
QUOTE(tauromama @ 2011 09 20, 20:01)
dekoraciju pernai uzpirkau tiek, kad turiu daugiau nei Kalediniu papuosimu

Pas mus panašiai lotuliukas.gif bet kadangi abi šventes vienodai mylim, tai negaila biggrin.gif

Mes šiemet blaškėmės dėl temos. Per kiekvieną Halloween'ą renkamės kokią nors tematiką - vampyrai, raganos, skeletai ir t.t., o šiais metais nelipo nieks, nors tu ką, tai nusprendėm namus puošti rudeniškai su šventišku cinkeliu (oranžinės, rudos spalvos, moliūgai, varnos, voratinkliai ir pan.). O dėl to, kad šventė išpuola darbo savaitės pradžioje, nusprendėm, kad kostiumams labai daug išleisti nenorim, tai tikriausiai Raudonkepuraičiuosim biggrin.gif Vyrui griebsim vilko kaukę, o aš su raudonu apsiaustu straksėsiu. Žinoma, tradicijos lieka tos pačios, kaip ir kasmet, eisim medžiot mėnulio, žiūrėsim Hocus Pocus ir valgysim baisuolinius keksus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2011 09 24, 00:08)
Pas mus panašiai lotuliukas.gif bet kadangi abi šventes vienodai mylim, tai negaila biggrin.gif

Mes šiemet blaškėmės dėl temos. Per kiekvieną Halloween'ą renkamės kokią nors tematiką - vampyrai, raganos, skeletai ir t.t., o šiais metais nelipo nieks, nors tu ką, tai nusprendėm namus puošti rudeniškai su šventišku cinkeliu (oranžinės, rudos spalvos, moliūgai, varnos, voratinkliai ir pan.). O dėl to, kad šventė išpuola darbo savaitės pradžioje, nusprendėm, kad kostiumams labai daug išleisti nenorim, tai tikriausiai Raudonkepuraičiuosim biggrin.gif Vyrui griebsim vilko kaukę, o aš su raudonu apsiaustu straksėsiu. Žinoma, tradicijos lieka tos pačios, kaip ir kasmet, eisim medžiot mėnulio, žiūrėsim Hocus Pocus ir valgysim baisuolinius keksus smile.gif

Smagiu ideju jus turite, idomi sventes tema smile.gif Ir kaukes originalios bus, galima dar labiau jas Halloweenui pritaikyti: pvz raudonkepuraite paversti zudike - papjovusia vilka, ir visa vakara geriancia jo krauja (raudona vyna ar pomidoru sultis) smile.gif
Na cia siaip man po tavo posto minciu kilo mirksiukas.gif

O kaip jus menuli medziojate? g.gif idomu man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tauromama @ 2011 09 23, 23:07)
O kaip jus  menuli medziojate?  g.gif idomu man  smile.gif

Mėnulio medžiojimas prasidėjo prieš kokius 6 metus, kai išėjom laukam pasivaikščiot vėlai vakare ir pamatėm, kad mėnulio nėr ohmy.gif dabar kiekvienais metais einam vakarais pasivaiksčiot ir ieškom kurioj jisai pusėj. Praeitais metais visai neįdomi medžioklė buvo, nes tiesiai virš mūsų namo kabalavo biggrin.gif

O dėl temų, tai praeitais metaislabai gerai raganaičių trioba gavosi, bet nesinori kartotis blush2.gif
Atsakyti

i 
Šioje temoje skelbimams ne vieta. Skelbimo turinio žinutes skelbkite Skelbimų lentos temose.
Atsakyti
Siais metais ir as galvoju surengti Helloweeno party, na jei pati namuose busiu ir neisvaziuosi pas tevus i kaima doh.gif unsure.gif O jei ka, teks kitiem metam atidet...
Atsakyti