Įkraunama...
Įkraunama...

Halloween'as

QUOTE(Egle** @ 2010 10 25, 14:07)
Siais metais zadu but vampyre is 1864 metu. Suknele jau baigiu siutis, liko kelios detales, tik va nezinau kokius batus reiks detis  biggrin.gif  Zadu pavaikscioti po labdarines, gal rasiu ka.  smile.gif

Wau kaip idomu, noreciau ir as pamatyti ... blush2.gif
Atsakyti
Radau as gi kojines issvajotas, dryzuotas 4u.gif pasirodo, gerai paieskojus ir LT internetinese parduotuvese galima kai ko neblogo uztikti smile.gif saunu, nes su kostiumu nelabai kas, tai nors kojinaites tikrai Halloween'iskas turesiu 4u.gif
Dukrytei dar tokias pacias visai netiketai siandien suveikiau smile.gif tai dziaugsmo buvo, kad vienodom kojinem eisim smile.gif
Atsakyti
Šios šventės nešvenčiu, turbūt todėl, kad tai nėra mūsų šventė. Tai užsieniečių šventė, kuri atkeliavo į Lietuvą tarp jaunimo. Na, aš ir esu tarp to jaunimo, bet aš nešvenčiu šios šventės, turbūt todėl, kad ji sutampa su "mirusiųjų švente". Nors man labai patinka šventinė TV programa, spalio 31 vakaras man paprastas vakaras. smile.gif

http://sphotos.ak.fb...4_2154681_n.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butterfly1: 27 spalio 2010 - 15:20
nekenciu helovyno cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmicita @ 2010 10 27, 23:22)
nekenciu helovyno cool.gif

oho koks nusistatymas.
Atsakyti
QUOTE(Dalia** @ 2010 10 27, 21:23)
oho koks nusistatymas.

Man tai juoką tokie pasisakymai kelia. Svarbiausia, kad niekada argumentų kodėl kas nors nekenčiama nepateikiama doh.gif
Atsakyti
O man diena kaip diena.smile.gif
Na, sėdėdama namie įsijungiu TV, tai + tas, kad bent yra ką žiūrėti, tie šventiniai filmai, nors ir matyti, bet man patinka. thumbup.gif
Dukrytė būna nupiešia atviruką. Tėvai pernai atvežė jau išskaptuotą moliūgą su žvake, tai taip gražiai atrodė, kieme pastatėm, tai visi gyrė. ax.gif
Nešvenčiu šiaip šios šventės, nes nežinau neįaugę man į kraują, o dukrytė irgi nerodo didelio noro eiti pas kaimynus saldainių kaulyti. Ji tai daro per Užgavėnes. smile.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad kiekviena šventė būna tiek šventė, kiek pats ją pasidarai, taip kad tikrai nereikia tikėtis kažkokių stebuklų, kad kas nors pats atsitiks ir jau tada bus ohohoho.
Atsakyti
Lietuviai labai pikti žmonės, nenori nieko naujo įsileisti, viską tik peikia ir viskuo skundžiasi. Kaip mane tai erzina... Su draugėmis švenčiame. Pasidarome vakarėlį. Labai smagiai pasibūnam. Ech, kaip norėčiau užsieny gyventi. Kur žmonės turi didesnį supratima ir toleranciją...
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2010 10 28, 13:35)
Man atrodo, kad kiekviena šventė būna tiek šventė, kiek pats ją pasidarai, taip kad tikrai nereikia tikėtis kažkokių stebuklų, kad kas nors pats atsitiks ir jau tada bus ohohoho.

drinks_cheers.gif net kitu zmoniu ir vestuves buna kaip laidotuves ... kiek pats noresi, kad butu linksma , taip ir bus mirksiukas.gif O LT ir taip nera labai daug svenciu, kuriose galetum detis kostiumus ir kvailioti bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Na va paskaiciau visa temele, ir as uzsimaniau isskaptuoti pirma savo moliuga..
Tik jis ne koks gavos, kaip pirmas blynas sukepes.. doh.gif
Jusu teismuj, mano moliugas

http://s008.radikal....48e4015b606.jpg
Atsakyti
QUOTE(Gaites @ 2010 10 29, 09:25)
Sveikutes  4u.gif

Na va paskaiciau visa temele, ir as uzsimaniau isskaptuoti pirma savo moliuga..
Tik jis ne koks gavos, kaip pirmas blynas sukepes.. doh.gif
Jusu teismuj, mano moliugas

http://s008.radikal....48e4015b606.jpg

Geras tas moliūgas, mano nuomone, jie ir neturi būt tokie super preciziški meno darbai, svarbu smagiai atrodo smile.gif Aš vakar jau irgi savo išskaptavau, šiandien MB "gamins" savo. Vakar visi namai moliūgu pakvipę buvo, toks šviežias aromatas smile.gif
Atsakyti