Įkraunama...
Įkraunama...

Halloween'as

QUOTE(GaiLina @ 2010 10 20, 18:02)
Kaip zadat rengtis per si Helovyna? smile.gif

Būsiu ragana, o MB raganius/burtininkas. O tamsta? smile.gif
Atsakyti
Nešvenčiu. Atgrąsi man ta šventė. Bjaurybių ir taip aplink daug, kad aukočiau vakarą pati kokia bjaurybe apsimetinėti. Žaidimų ir linksminimosi būdų yra įdomesnių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunute: 21 spalio 2010 - 12:47
QUOTE(Sunute @ 2010 10 21, 11:47)
Nešvenčiu. Atgrąsi man ta šventė. Bjaurybių ir taip aplink daug, kad aukočiau vakarą pati kokia bjaurybe apsimetinėti. Žaidimų ir linksminimosi būdų yra įdomesnių.

Visų pirma tai reikėtų šventės istoriją pasiskaityti, o tik paskui burnoti wink.gif
Atsakyti
Noreciau savo dukrelei pedkelnias oranzines su juodais dryziais nupirkt prie oranzines moliugelio sukneles. Gal merginos zinot, kur tokias gaut?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingrid_979: 21 spalio 2010 - 14:16
QUOTE(ingrid_979 @ 2010 10 21, 13:15)
Noreciau savo dukrelei pedkelnias oranzines su juodais dryziais nupirkt prie oranzines moliugelio sukneles. Gal merginos zinot, kur tokias gaut?

Bandykit eBay, vaikiškų dydžių gaut nesunku, o ir kainuoja nedaug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2010 10 21, 15:30)
Bandykit eBay, vaikiškų dydžių gaut nesunku, o ir kainuoja nedaug smile.gif

tai kad jau nespesiu... per velai susigriebiau, reikia dabar LT ieskot.
Atsakyti
QUOTE(ingrid_979 @ 2010 10 21, 13:38)
tai kad jau nespesiu... per velai susigriebiau, reikia dabar LT ieskot.

Su LT, įtariu, kad lengva nebus. O kokiose Maximose ar Rimi nėra? Juk ten dažniausiai ir prekiaujama Halloween'o atributika. Dar galit pabandyt Senukus, aš kažkadaise ten raganos kepurę pirkau, dar tais laikais, kai Halloween'o nieks nešvesdavo, tai gal dabar bus didesnis prekių pasirinkimas g.gif
Atsakyti
O as neisivaidzuoju kuo buti, nes neturiu jokio kostiumo, o mano miestelyje, nera, kur ju nusipirkti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GaiLina @ 2010 10 21, 17:09)
O as neisivaidzuoju kuo buti, nes neturiu jokio kostiumo, o mano miestelyje, nera, kur ju nusipirkti...  doh.gif

O kaip su galimybe pasisiūti? Juk dabar galima gauti pigių audinių, tai jeigu idėjų yra, tai man atrodo, griebt adatą su siūlu ir į trasą smile.gif Taip pat galima dėvėti jau turimus drabužius su tam tikrais Halloween'iškais aksesuarais ir tokiu būdu jie pavirs kostiumu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2010 10 17, 15:51)
O kaip kraujas siejasi su vorais? g.gif

Na cia prie tos pacios sventes, siaip pripirkau voru is Jysku, o kadangi kompanija didele, tai vien voru ir voratinkliu manau maza ... Reikia ir kruvinu staltiesiu, ir moliugu smile.gif
Atsakyti
O aš šiandien organzos violetinės ir žalios nusipirkau, tai reiks pasiūt ten tokį pribumbasą uždengt radiatoriui, nežinau kaip gausis, nes siuvimo mašinos neturiu ax.gif O šiaip jau viskas pas mus papuošta, belieka moliūgus išskaptuot, kitą penktadienį. Praeitais metais per anksti išpjaustėm, tai iki kol Halloween'as atėjo, tai moliūgai pamirė doh.gif
Atsakyti
Sorceress, kad nelabai zinau, kuo noreciau buti... ;D Gal pasiulytumete kanors?
Atsakyti