Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis valsas

QUOTE(kate0 @ 2005 04 17, 20:42)
thumbup.gif Failiukas per media plėjerį žiūrėti video pamokėles valsui
video valsas

thumbup.gif  thumbup.gif

Tikrai labai geras failiukas smile.gif. thumbup.gif
Kažkada pati esu lankiusi šokius, o maniškis iš viso daug metų šoko, bet, įtariu, teks vis tiek eiti kur nors kartu pašokti, nes ne labai jau susišokę esame smile.gif.
Atsakyti
na kagi, minimalus ispudziai is vakarykshtes shokiu pamokos:)) visu pirma, sunkiai pavyko rasti ta vieta..nes Vilniaus 7a pasirodo, kazkoks gyvenamas namas, o tikrasis adresas-Vilniaus 7, ten kur raudonu plytu pastats, kuriame isikurdes katalikiško jaunimo centras. tai ish kiemo puses iejimas ir berods, trciame aukshte vyksta tos vadinamos pamokos. Sale tokia nemaza, buvo apie 10 poru kazkur. Muzikele groja...visi tik sukasi...sukasi...smile.gif panasu, kad ten visi ne pirma karta, ar bent jau siaip moka sokti valsa. Yra tas vadinamas mokytojas, prieina prie vienos, prie kitos poros prieina, pakoreguoja...bet mes kazkaip pagalvojom, kad gal geriau pirma reikia kaip nors savarankishkai namie pasimokint, o tik paskui eit pasitobulint i tas pamokeles, juo labiau, kad as pati kazkiek moku, tai bandysiu ir savo busima vyreli ishmokyt bent jau pagrindinio zingsnelio, tuo labiau, kad po vakar labai pasiryzes mokytis:)
tai vat tokie ispudziai..nuejom,paziurejom:) uz ziurejima moketi nereikia:)) na bet mano nuomone, tiems, kas nemoka ir nori ishmokti, tai kokiu bent jau 5 pamokeliu reiketu....
jeigu kam idomu, galite nueiti ir pasizvalgyti:)
Atsakyti
QUOTE(estella @ 2005 04 28, 10:32)
bet mes kazkaip pagalvojom, kad gal geriau pirma reikia kaip nors savarankishkai namie pasimokint, o tik paskui eit pasitobulint i tas pamokeles

Man irgi kažkaip kilo mintis pradžioje patiems pasimokyti. Tuo labiau, kad pačius žingsnius tai mokame, tik tiek, kad su skirtingais partneriais kažkada esame šokę ax.gif . Vienintelė problema - neturime pakankamai erdvės, kad namuose būtų galima repetuoti. Tai, galvoju, gal reikės į mašiną įsirašyti valso melodijų ir važiuoti į kokius nors laukus, kur tikrai daug vietos yra? biggrin.gif Ot thumbup.gif vaizdelis bus, jei kas pamatys biggrin.gif
Atsakyti
mums tai is pirmo karto puikiai gavosi thumbup.gif (siaip juokais neseiniai pabandem)
nemanau , kad bus keblumu per vestuves, nes as buvusi sokeja, o ir maniskis kazkada sokius lankes.reikes tik dar truputi pasipraktikuoti pries pat vestuves biggrin.gif
Atsakyti
estella, o 20 Lt nuo poros cia uz viena karta ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Astulenka @ 2005 04 28, 19:54)
estella, o 20 Lt nuo poros cia uz viena karta ar kaip?

taip, 1 pamoka - 20Lt nuo poros. gerumas cia gal tame, kad pvz. kai kam uzteks tik kokiu 2pamoku, kad patobulinti savo igudzius...smile.gif
Atsakyti
klausykit, o klaipėdiškės nei viena neis i šokių pamokėles?negi visos mokate šokti? g.gif
Atsakyti
Hm, o as manau kad mums ir 10 tu pamokeliu butu negana doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Astulenka @ 2005 04 29, 23:15)
Hm, o as manau kad  mums ir 10 tu pamokeliu butu negana doh.gif

užteks nepergyvenk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2005 04 17, 19:42)
thumbup.gif Failiukas per media plėjerį žiūrėti video pamokėles valsui
video valsas

thumbup.gif  thumbup.gif

o cia tai geras, visai lengva išmokti sokti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(toja @ 2005 04 13, 15:12)

cai kelios nuorodos: My Webpage

My Webpage

o gal galėtum įmesti nuorodą kur galima gauti video rumbai, čia čiai, salsai ir kt. lotynų amerikos šokiams? būčiau labai dėkinga!

aš tai norėčiau ne valsą, o rumbą šokti per savo vestuves (08.06d.) - man tai pats gražiausias šokis. Tik maniškis nelabai ritmą pagauna ir dar nesupranta - kas čia per šokis ta 'rumba':)))))
Atsakyti
tiesa, suknelė bus pūsta:)))) tikriausiai rumba šokti su pūstą sūknele neįmanoma:)))
Atsakyti