Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis valsas

Na aisku, kad tiek laiko yra per mazai ivaldyti soki, bet bent jau pradziamoksli praeit - tai visai uztenka drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mes su vyru pries vestuves visai pamirsom, kad dar toks valsas buna, todel nieko nesirepetavom. Bet pavyko tikrai puikiai clap_1.gif Galbut dar todel, kad kazkada vaikystej tiek as, tiek jis lankem pramoginius sokius. Matyt, tas ir padejo... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Gal kas zinote kur Siauliuose ismokt graziai sokti valsa?
Atsakyti
Jaunųjų valsas kuo toliau, tuo labiau neduoda man ramybės. Aš nemoku šokti valso, maniškis išvis kaip mietą parijęs. O dar šokdins visi vyrai blush2.gif . Nu negražu!
Mūsų draugai kažkada prieš savo vestuves lankė šokių pamokas. Nu jų valsas buvo rolleyes.gif thumb_yello.gif . Niekas akių atitraukti negalėjo.
Ir aš taip noriu sad.gif
Atsakyti

cai kelios nuorodos: My Webpage

My Webpage
Atsakyti
thumbup.gif Failiukas per media plėjerį žiūrėti video pamokėles valsui
video valsas

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Siaip tai valsas gana paprastas sokis, bet kaip jau patare viena forumiete -- susitarkit su muzikantais, kad Vienos valso neuzgrotu, ot tai tada lengvai bus suknioje susipainioti doh.gif
Atsakyti
O mes mokomės kaip tik vienos valsą
Atsakyti
kur klaipėdoje būtų galima išmokti šokti valsa?klaipėdietės gal žinote? mirksiukas.gif
Atsakyti
Informacija kaunietems, kurios nori pasimokyti sokti:) Vilniaus g. 7a vyksta shokiu pamokeles, kuriu kaina 20Lt nuo poros, t.y. jokiu kursu nera, tik sokiu pamokos, galima ateiti bet kada ir kiek nori, tiek eini:) sake mokome visus porinius
sokius - yra kazkokios trys grupes: klasikiniai, Lotynu Amerikos ir
t.t. Ir sake vienu metu ateina apie 10 poru. Jei ateina mazai - taip
ir moko. Stengiasi del visu kurie yra - prisitaiko prie ju lygio.
Siandien 19.30 mes tikriausiai eisim pasimokyti bent jau valsa, nes manishkis sios srity nelabai daug gebejimu turi:) konktaktinis telefonas - 8 614 77072, galite skambinti ir klausti del tu pamokeliu.
Gal siandien su kuo nors ish jusu susitiksim?wink.gif
Atsakyti
QUOTE(estella @ 2005 04 27, 09:13)
Siandien 19.30 mes tikriausiai eisim pasimokyti bent jau valsa, nes manishkis sios srity nelabai daug gebejimu turi:) konktaktinis telefonas - 8 614 77072, galite skambinti ir klausti del tu pamokeliu.
Gal siandien su kuo nors ish jusu susitiksim?wink.gif

Būtų laaaaaaaaaabai gerai, jei po šiandienos šokių parašytum kaip sekėsi ir ar tikrai ten galima greitai išmokti šokti valsą, ir kiek maždaug tų seansų reikėtų, norint bent jau padoriai atrodyti biggrin.gif
Labai lauksim žinių
Atsakyti
QUOTE(ALMUŠKA @ 2005 04 27, 11:09)
Būtų laaaaaaaaaabai gerai, jei po šiandienos šokių parašytum kaip sekėsi ir ar tikrai ten galima greitai išmokti šokti valsą, ir kiek maždaug tų seansų reikėtų, norint bent jau padoriai atrodyti  biggrin.gif
Labai lauksim žinių

butinai papasakosiu:) na man, tai tu pamokeliu nedaug reiktu, valsa siaip moku sokt, tik vat mano suzadetinis visai ne shokejas, kazkada bandziau pati mokyt, tai be shansu:))) kojos visai jam nesilanksto:) tai tikiuosi, kad bent pamokelese ka nors pramoksim:)
Atsakyti