Na aisku, kad tiek laiko yra per mazai ivaldyti soki, bet bent jau pradziamoksli praeit - tai visai uztenka
Sveikutes,
Gal kas zinote kur Siauliuose ismokt graziai sokti valsa?
Gal kas zinote kur Siauliuose ismokt graziai sokti valsa?
Jaunųjų valsas kuo toliau, tuo labiau neduoda man ramybės. Aš nemoku šokti valso, maniškis išvis kaip mietą parijęs. O dar šokdins visi vyrai . Nu negražu!
Mūsų draugai kažkada prieš savo vestuves lankė šokių pamokas. Nu jų valsas buvo . Niekas akių atitraukti negalėjo.
Ir aš taip noriu
Mūsų draugai kažkada prieš savo vestuves lankė šokių pamokas. Nu jų valsas buvo . Niekas akių atitraukti negalėjo.
Ir aš taip noriu
cai kelios nuorodos: My Webpage
My Webpage
Informacija kaunietems, kurios nori pasimokyti sokti:) Vilniaus g. 7a vyksta shokiu pamokeles, kuriu kaina 20Lt nuo poros, t.y. jokiu kursu nera, tik sokiu pamokos, galima ateiti bet kada ir kiek nori, tiek eini:) sake mokome visus porinius
sokius - yra kazkokios trys grupes: klasikiniai, Lotynu Amerikos ir
t.t. Ir sake vienu metu ateina apie 10 poru. Jei ateina mazai - taip
ir moko. Stengiasi del visu kurie yra - prisitaiko prie ju lygio.
Siandien 19.30 mes tikriausiai eisim pasimokyti bent jau valsa, nes manishkis sios srity nelabai daug gebejimu turi:) konktaktinis telefonas - 8 614 77072, galite skambinti ir klausti del tu pamokeliu.
Gal siandien su kuo nors ish jusu susitiksim?
sokius - yra kazkokios trys grupes: klasikiniai, Lotynu Amerikos ir
t.t. Ir sake vienu metu ateina apie 10 poru. Jei ateina mazai - taip
ir moko. Stengiasi del visu kurie yra - prisitaiko prie ju lygio.
Siandien 19.30 mes tikriausiai eisim pasimokyti bent jau valsa, nes manishkis sios srity nelabai daug gebejimu turi:) konktaktinis telefonas - 8 614 77072, galite skambinti ir klausti del tu pamokeliu.
QUOTE(estella @ 2005 04 27, 09:13)
Būtų laaaaaaaaaabai gerai, jei po šiandienos šokių parašytum kaip sekėsi ir ar tikrai ten galima greitai išmokti šokti valsą, ir kiek maždaug tų seansų reikėtų, norint bent jau padoriai atrodyti
Labai lauksim žinių
QUOTE(ALMUŠKA @ 2005 04 27, 11:09)
Būtų laaaaaaaaaabai gerai, jei po šiandienos šokių parašytum kaip sekėsi ir ar tikrai ten galima greitai išmokti šokti valsą, ir kiek maždaug tų seansų reikėtų, norint bent jau padoriai atrodyti
Labai lauksim žinių
Labai lauksim žinių
butinai papasakosiu:) na man, tai tu pamokeliu nedaug reiktu, valsa siaip moku sokt, tik vat mano suzadetinis visai ne shokejas, kazkada bandziau pati mokyt, tai be shansu:))) kojos visai jam nesilanksto:) tai tikiuosi, kad bent pamokelese ka nors pramoksim:)