Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis valsas

Na wat man i jokius sokiu kursus nereikes waiksciot...mano antroji puse mane mokins, kadangi lanke kaskada seniai sokius nemazai metu tai dabar turesiu mokytija...bet pas mus cia kaskaip atwirksciai gaunas, paprastai bachurai nemoka walso sokti blush2.gif
Atsakyti
blush2.gif Bagyriuke pas mus taip pat cia AS NEMOKU blush2.gif
Atsakyti
Geda mums Kate0 turetu but, ar ne? blush2.gif
Atsakyti
Ech geda ar negeda bet nemoku ir tiek ax.gif
Atsakyti
siaip tai jei vaikinas gerai soka, tai jokios problemos, juk jis vedzios, o jums tik pagal ji reikia sokti. As viena valso zingsneli kuo puikiausiai moku, o sustojam dviese- nei is vietos, nes maniskis visai nemoka. Kai per kokius balius isveda sokti mokantis, pasiduodi jo itakai ir gaunasi nuostabiai, noriu kad ir su savo vyru per vestuves puikiai gautusi.
Atsakyti
mes irgi plnuojame i kursus pavaiksciot, ten, kur lankeme paskaiteles (jaunimo centre), kaip tik tokia organizuojami treciadieniais 20val. kaina menesiui tik 20lt.
o muzikantus turesim tradicinius smile.gif
tik valsa gros mums strauso "blue danube"
Atsakyti
QUOTE(Yell @ 2005 02 25, 10:17)
mes irgi plnuojame i kursus pavaiksciot, ten, kur lankeme paskaiteles (jaunimo centre), kaip tik tokia organizuojami treciadieniais 20val. kaina menesiui tik 20lt.
o muzikantus turesim tradicinius smile.gif
tik valsa gros mums strauso "blue danube"

sokiu kursai? seimos centre/ oi kaip noreciau.. o kuriam cia mieste? ir ka moko sokti/ ar ne taip supratau?
Atsakyti
Sveikos Merginos,
Visos kalbate apie valsa, o nepagalvojot koki ispudi paliktu jeigu jaunieji susoktu koki tango, ar salsa, ar pan. mes su draugu galvojate kaip cia originaliau sugalvojus. Kaip jums tokia ideja? second.gif
Atsakyti
QUOTE(asteriksas @ 2005 02 25, 11:53)
Sveikos Merginos,
Visos kalbate apie valsa, o nepagalvojot koki ispudi paliktu jeigu jaunieji susoktu koki tango, ar salsa,  ar pan.  mes su draugu galvojate  kaip cia originaliau sugalvojus. Kaip jums tokia ideja? second.gif

manau butu nuostabu, bet as tai tikrai ten pries sale, dziaugsiuo jei valso sokt nepamirsiu, mirksiukas.gif
Atsakyti
Tiesa sakant butu daug fainiau koks kitas sokis(ismokciau ir ji) bet mano antroji puse nori butent walso, tai sakau kad si karta nusileisiu...
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2005 02 24, 21:22)
Ech geda ar negeda bet nemoku ir tiek  ax.gif

hmz... gerai kai apie ta geda pagalvoji pries viska... o kai pas mus buvo vestuves vos ne po savaites nuo to kai padavem pareiskimus net neturejau laiko apie tai pagalvot.... brangusis iskviete, visi apstojo ratu ir.... as visa raudona, nes mokykloj kazkaip vis nedaeidavau iki choreografijos pamoku ir siaip kazkaip.... unsure.gif
o dar suknele tokia kad vos paeiti su ja galejau (tokia diiiiiiiiiiiiiiidele...)
oi, gedos apturejau... norejosi jam galva nusukti!!!! bash.gif
Atsakyti
Taip sokant prie visu sveciu kojos tikrai links, bet vaizdas butu ispudingas, o gal as per daug filmu prisiziurejus doh.gif
Atsakyti