Mokomės, mokomės, o jaučiu teks tik romantiškai palinguoti. Kažkaip maniškis sunkiai pasiduoda mokslams. Siubiniuką kraipyti tai maivydamasis jis moka, o kai reikia mokytis, tai pilvą skauda, pavargęs, nuotaikos nėra ir t.t. O komedijos pasirodymo irgi kažkaip nelabai norime daryti.
Na kiek kartu buvau draugu vestuvese, tai visi palinguodavo ir tiek. Tai mes sumastem, kad norim kazko ispudingesnio Dabar sekmingai mokomes Soki pradesim valsu, o uzbaigsim daug greitesniu sokiu cha cha cha. Aisku, nieks net neitaria, kad mokomes sokti. Bus gera staigmena
Na musu sveciams irgi turetu buti nebloga staigmena Nes saviski siaip ne taip ikalbinau pasimokinti valso zingsneliu ir sokis bus su visokiais pasukimais ir palenkimais,jeigu aisku gausis kas nors Nes labai nenorejau ir nenoriu vien tik palingavimo.O kadangi MB nesutiko sokti kazko panasaus kaip tuose klipukuose is youtube,kuriu cia prideta,tai tokiais sokiais susizavejo mano tetis ir mes butinai sugalvosim kaip isjudint ir pajuokint publika Galvojam 3-4 daineles sujungti i vientisa,jau beveik isrinkom ir pradesim galvoti apie sokiu zingsnelius Saunuolis tas mano tetis,as jam net nesiuliau,pats ziurejo issiziojes kaip ten jaunieji soka ir sako davai ir mes "pavarom"
QUOTE(cc-mark @ 2008 04 08, 23:34)
Na musu sveciams irgi turetu buti nebloga staigmena Nes saviski siaip ne taip ikalbinau pasimokinti valso zingsneliu ir sokis bus su visokiais pasukimais ir palenkimais,jeigu aisku gausis kas nors Nes labai nenorejau ir nenoriu vien tik palingavimo.O kadangi MB nesutiko sokti kazko panasaus kaip tuose klipukuose is youtube,kuriu cia prideta,tai tokiais sokiais susizavejo mano tetis ir mes butinai sugalvosim kaip isjudint ir pajuokint publika Galvojam 3-4 daineles sujungti i vientisa,jau beveik isrinkom ir pradesim galvoti apie sokiu zingsnelius Saunuolis tas mano tetis,as jam net nesiuliau,pats ziurejo issiziojes kaip ten jaunieji soka ir sako davai ir mes "pavarom"
Koks saunuolis tavo tetis
QUOTE(pinkdevil @ 2008 04 07, 15:52)
o yra tokiu, kurie vietoj vestuvinio valso tik taip romantiskai apsikabine palinguos? (kazkaip kvailai skamba ) na, mano manymu, jei abu nelabai mokantys, tai geriau isvis nesokti, nei kaip pirmokams trypcioti
Mes linguosim Nėra laiko mokytis...
Man tai labai patiko idejos is youtube sugalvojom, kad ir mes kazka tokio darysim.. o kaip manot, sokiu mokytojai gali parengt toki soki? nes mes bet kokiu atveju ketinom eit mokytis sokt valsa..
del mokyklu mokytoju mintis gal ir gera.. as pazistu viena, ale jei tik jos pagalbos paprasysim, apie vestuves suzinos visi, kas nenoretume, kad suzinotu...
o kaip daryt su muzika? kaip ja taip sujungt, ar perjungt? nu kad grotu bent jau dvi melodijos? ar cia reiketu tiesiog muzikantu pagalbos prasyt? bet tai kaip su jais susitart iki to sokio?
del mokyklu mokytoju mintis gal ir gera.. as pazistu viena, ale jei tik jos pagalbos paprasysim, apie vestuves suzinos visi, kas nenoretume, kad suzinotu...
o kaip daryt su muzika? kaip ja taip sujungt, ar perjungt? nu kad grotu bent jau dvi melodijos? ar cia reiketu tiesiog muzikantu pagalbos prasyt? bet tai kaip su jais susitart iki to sokio?
Mums taip pat reikejo sujungti dvi melodijas i viena ir MB parsisiunte kazkokia tai programa ir pats sekmingai susitvarke Panarsykit po interneta!
QUOTE(Ssju @ 2008 04 07, 15:28)
O maniskis irgi jauciasi idealiai mokantis valso zingsnelius Bet jau sokti tai visai nemoka.. Tai as sugalvojau, kad reik sukurti kazka idomesnio, tai nieko neklausus uzrasiau i kursus ir sumokejau pinigelius, o jau mano "skrudzas makdakas" tikrai pinigu nemetys, tai pabumbejoa pora dienu ir susitaike su ta mintim...
O soki mes soksim tango-valsa Muzikike bus :por una cabeza"
O soki mes soksim tango-valsa Muzikike bus :por una cabeza"
Mes tai į kursus užsirašėm ir jau 2 mėnsiukus lankom, tai visai neblogai ne tik valsą pramokom, bet ir kitus šokius, juk nesmagu bus tik linguoti. Iš pradžių labai burbujo, bet dabar jau ir visai patinka!
QUOTE(luke @ 2008 04 24, 13:22)
Mums taip pat reikejo sujungti dvi melodijas i viena ir MB parsisiunte kazkokia tai programa ir pats sekmingai susitvarke Panarsykit po interneta!
O gal galetum progai pasitaikius savo brangiausiojo paklaust, kokia ten ta programa.... buciau dekinga
mes vakar mokemes is YOUTUBE! ten 5 paparasti valso zingsniai, galit juos pasiderint patys.MB isvis nusistates pries sokiu, bet pobiski bandau ji isjudint.
http://www.youtube.c...h?v=k2WXYocQxTA
Ten paziurekit, mokina kiekviena zingsneli atskirai!
http://www.youtube.c...h?v=k2WXYocQxTA
Ten paziurekit, mokina kiekviena zingsneli atskirai!
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.