http://www.youtube.c...h?v=tbt1d7ZiVls o man labai sitas patinka. yra ko pasimokyt
musu draugai per vestuves vietoj tradicinio valso vare rokenrola buvo super super linksmai atrode, ir mes noretumem tai daryti, bet nesinori kartoti, nes daug sveciu bus tu paciu draugu
ir as noriu susokti ka nors neiprasto, bet branguji ikalbeti tai...
QUOTE(Gintare123 @ 2008 01 17, 18:59)
mes su vyru mokinomes sokti valsa, pasirinkome daina, ir ejome pas sokiu mokytoja, mums uzteko 4pamoku. Per vestuves visi buvo suzaveti musu sokiu
gal galetum pasidalinti kokia daina buvot pasirinke?
ir mes galvojam eiti pasimokyti ko nors grazesnio
Mes per pirmąjį šoį šokom tradicinį lėtą valsą (lankėm šokių pamokas ), o štai antrąjį šokį sušokom svingą nuotraukose juokingai atrodo, nes yra toks žingsnelis, kur partneriai šonais turi susidaužti visiems patiko abu šokiai... žinoma, tėvams - labiau lėtas valsas
turejo atrodyti
as savaji irgi atsimenu is mokyklos laiku, kai per burelius niekas su juo sokti nenoredavo, nes visom kojas mindydavo bet kazkaip matyt pats supranta, kad namie nieko mums neiseis ir leido man surasti sokiu mokyotja
o mes tiesiog susoksim leta soki, su keliais graziais judesiais pvz, nuotakos pakelimas,koks grazus pasukimas ir panasiai, nes mano suknele bus su ilgu sleifu, tai valsui nelabai turesiu ir galesiu judeti laisvai, o kad uzmintu ant sukneles ar dar koks sposas nutiktu tikrai nenoriu kris konfeti o mes soksim
o su konfeti tai ideja laaaabai idomiai atrodo. Ir as taip noriu