Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis valsas

QUOTE(Hennessy @ 2007 07 06, 23:07)
Na, panos, išsiunčiau visoms, kurios prašė  4u.gif 
Tik vaidoskos meilas siunčia man atgal laiškus, gal patikslintum, pliz wink.gif

Sveikute,

Buk gera, pagelbek. Atsiusk ir man valsiuka (noreciau leta). Poryt vestuves, o mes (tiksliau as) jo dar nemokam... doh.gif Busime be galo dekingi smile.gif
Adresas: vikabal@yahoo.com

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NaujaDalyvė: 20 liepos 2007 - 00:02
Atsiuskit man Vienos valso muzikos, nes kaip jau ir esu issirinkusi, bet gal dar ka rasiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Siaip gal turit graziu melodiju (muzikos be zodziu?), ypac, jei smuiku grieztu, bukit geros, atsiuskit mirksiukas.gif
Ma3dec@yahoo.com
Atsakyti
Pas mus bus gyva muzika. Paprašysim muzikantų, kad grotų Nedos dainą "Šalia". Kadangi valso šokt nemokam tai sušoksim paprastą lėtą. vienose vestuvėse grojo jauniesiems tą dainą, tai taip per širdį perėjo, beto ir svečiai galės pritarti, nes žinos žodžius.
Atsakyti
Mes valsa sokome pagal enya - Wild Child wub.gif
Susokome sauniai,nors ir jaudinausi begalo ir atrode,jog sokti nebemoku lotuliukas.gif Smagu buvo ziureti,jog sveciai nesitikejo nei valso,nei tokios muzikos.Gavome daug pagyru wub.gif
Siulau visoms pasirepetuoti(kas nemoka valso) ir butinai susokti wub.gif Jausmas buvo tikrai nuostabus,kai si soki sokome wub.gif
Atsakyti
QUOTE(labukas @ 2007 07 31, 14:19)
Pas mus bus gyva muzika. Paprašysim muzikantų, kad grotų Nedos dainą "Šalia". Kadangi valso šokt nemokam tai sušoksim paprastą lėtą. vienose vestuvėse grojo jauniesiems tą dainą, tai taip per širdį perėjo, beto ir svečiai galės pritarti, nes žinos žodžius.

Gal turi tą dainą kompe. Man reikėtų, kad atsiųstum, nes internete nerandu.
Atsakyti
pas mus buvo Dj, papraseme valso ir aisku uzdejo vienos, nors norejome leto... tai gerai kad buvome lanke sokiu kursus ir labai jau nesutrikom... bet vis tiek kadangi maniskis ikales nieko neprisimena kaip reik sokti, tai biski jauciau kad nusisokam, bet tikiuosi sveciai nepastebejo, nes cia tik pats kai zinai kaip reik sokti tai ir pastebi.
Atsakyti
jei nesunku labai prasau atsiuskite valsui muzikikes. Vestuves ant nosytes o dar net nepradejom. Labai aciu. lmasaityte@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saleen @ 2007 08 02, 14:44)
pas mus buvo Dj, papraseme valso ir aisku uzdejo vienos, nors norejome leto... tai gerai kad buvome lanke sokiu kursus ir labai jau nesutrikom... bet vis tiek kadangi maniskis ikales nieko neprisimena kaip reik sokti, tai biski jauciau kad nusisokam, bet tikiuosi sveciai nepastebejo, nes cia tik pats kai zinai kaip reik sokti tai ir pastebi.

Visoms manau bus geras patarimas - jei pas jus gros dj, tai patysv pasirupinkite melodijomis, kurias tikrai norite girdeti - arba issiklausinekite, ka DJ turi. Pvz. visas musu pageidautas dainas DJ turi, o valsiuko muzika mes atsinesime savo CD irasyta:) 4u.gif
Atsakyti
visi valsus valsiukus tradicinius shoka, o mudu su savo brangiuoju, dabar jau vyru, shokome rumba.
Buvo fantastiška wub.gif wub.gif wub.gif
Neveltui rumba vadinama meiles sokiu ... wub.gif
Kaip dabar prisimenu, buvo nepakartojama ... leta lotynu muzika, aiskus judesiai ... ir... ach ... ir visa 80 sveciu auditorija netekusi zado is netiketumo ir grazaus sokio zinoma, atsistojo ir pradejo ploti clap.gif

Aisku, pasiruosimai nebuvo ja tokie saldus, nes ne viena dienele teko paprakaituoti sokiu saleje doh.gif , bet rezultatas buvo to vertas.
REKOMENDUOJU vietoje valso rinktis kazka drasiau ir zinoma - ispudingiau blink.gif
Atsakyti
Muksiukas, nuosirdziai jus sveikinu, dziugu, kai pavyksta graziai nustebinti. Dziugu, kad jusu pastangos paliko jums nepakartojamus ispudzius, ir pamatysi, niekada sito nepamirste, galvosite ape tai vel ir vel wub.gif

Bet zinai, jei esi gerai atkales valsa, tai patikek, irgi stulbinanciai atrodo, ypac, jei zmones niekada nemate (gyvai) grazaus valso. Mes su vyru sokome valsa, mums irgi visi plojo, bet kadangi mes lankme sokius, tai niekas net neabejojo, kad sokis bus nuostabus blush2.gif O ka as noriu tuo pasakyti? Noriu pasakyti, kad visi sokiai nuostabus, tikrai visi, svarbiausia - atsiduoti.... wub.gif Sekmes busimoms nuotakoms ir sekmingu sokiu mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Atsiūskite ir man prašau valso, ar kokių lėtų dainų, geriau būtu be žodžių, labai labai ačiū 4u.gif kittyw_x@yahoo.com
aišku norėčiau, kaip greičiau blush2.gif
Atsakyti