Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis valsas

Va dar pasidalinsiu ka esu atradusi interneto platybese ax.gif

http://www.youtube.c...h?v=ju60OYcgjV0
Atsakyti
QUOTE(Ciukyta @ 2007 07 09, 20:07)
dekui hennessy uz muzika ir palengvisiu jos dalia ax.gif ,nes yra geras tinklapis ir kur galima parsisiusti valsiukus  mirksiukas.gif

http://www.vwlz.narod.ru/download.htm  rolleyes.gif

ogo, geras thumbup.gif O siunčiasi normalial? Reikia ir man ten pasiknysti, pažiūrėti, kas geresnio wub.gif
Atsakyti
O as sokciau leta valsa, man Vienos valsas labai jau greitas ir susokti ritme nera taip lengva. Maciau kaip viena pora draskesi per vestuves kad tik pataikytu i ritma- atrode negraziai ir nenaturaliai. Manau letas valsas labiau tinka (ypac jei jaunosios suknele pusta).
P.S Jei kam laaaabai ekstra atvejis su vestuviniu sokiu, tai galiu padeti (Klaipedoje).
Atsakyti
Hennessy, prasau, atsiusk ir man, reikia mokytis sokt, o muzikikes neturim ax.gif
Papildyta:
QUOTE(pupito @ 2007 07 11, 12:43)
Hennessy, prasau, atsiusk ir man, reikia mokytis sokt, o muzikikes neturim  ax.gif

mano emailas - nidoskopos@yahoo.co.uk. aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2007 07 09, 21:31)
ogo, geras  thumbup.gif  O siunčiasi normalial? Reikia ir man ten pasiknysti, pažiūrėti, kas geresnio  wub.gif

siunciasi tai thumbup.gif labai greit visas parsisiunciau
Atsakyti
o jus zadat tokius superinius su visokiais sukiniais sokius mokytis? nes as galvojau ismokt ta pagrindini zingsneli blush2.gif kad nesusimakaluot sokant ir viskas ax.gif
Atsakyti
Mes soksime pagal Elvio Preslio "Pretty woman". Sokiu mokytoja sustate ir parode zingsnelius, tad dabar dirbam savarankiskai. Ir pavadinsim tai ne Jaunuju valsu, o tiesiog Jaunuju sokiu. Nors vienoj vietoje ir susoksim truputi valso, bet tai nebus pagrindinis sokio akcentas. ax.gif
Kazkaip norejosi kazko speciailiai mums, tuo paciu norime maloniai nustebinti svecius blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(joguste @ 2007 07 12, 01:57)
o jus zadat tokius superinius su visokiais sukiniais sokius mokytis? nes as galvojau ismokt ta pagrindini zingsneli  blush2.gif  kad nesusimakaluot sokant ir viskas  ax.gif

Na, pas mus bus iejimas, sustojimas sokiui su palingavimais, tada valso zingsniai ir sukiniai i kaire bei desine puses, gal koks apsisukimas vidury ir pabaigos sukinys. Tiek tu superinumu 4u.gif
Manau svarbu graziai pasokti, bet ne per daug visko ir atmestinai drinks_cheers.gif
Atsakyti
O as turiu toki klausima: ketiname sokti pagal vienos valsa, bet nezinau kaip cia padaryti su suknele, ji su uodega, nenoretusi laikyti sukneles uz sono, bet ka daryti tokiu atveju????Galvojau gal sokiui koki atskira sijona pasiuti, jau nezinau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mazute@ @ 2007 07 17, 19:58)
O as turiu toki klausima: ketiname sokti pagal vienos valsa, bet nezinau kaip cia padaryti su suknele, ji su uodega, nenoretusi laikyti sukneles uz sono, bet ka daryti tokiu atveju????Galvojau gal sokiui koki atskira sijona pasiuti, jau nezinau... doh.gif

tai tavo uodega neprisisega g.gif nu siap mano suknyte su ilgoka uodegyte, bet ji sauniai prisisega prie suknytes tai man jokiu problemu su sokimu nebus. Be to pas mane dar mazyte apyranke , tad ta uodega as galesiu ir ant rieso uzsikabint. Patarciau paprasyt, kad tau bent jau tyokia grandinele padarytu, kad ja ant rieso galetum uzsikabint thumbup.gif
Papildyta:
as turbut busiu opaskutine is parapijos blush2.gif bet merginos, gal ir man kuri nors galetu atsiust tas dainike ax.gif blush2.gif nu buciau ziauriai dekinga drinks_cheers.gif 4u.gif jolita82@gmail.com
Atsakyti
Suknele as siuvuosi, tai gal ir bus tas prisisegimas, net neklausiau, gal galit atsiusti nuotrauka kaip tai atrodo, parodysiu ir siuvejai : Ma3dec@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2007 06 29, 09:53)
tau Vienos valsiuko reikia, kaip supratau? Ar lėto valso? Tuoj Vienos išsiųsiu porą dainelių wink.gif

Būk gerutė, atsiųsk ir man ax.gif
zhiogiukas@yahoo.com
Atsakyti