Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis valsas

QUOTE(zirzekle @ 2007 07 04, 18:42)
please, prasau ir man atsiusk valsiuka. MB neistempiu i sokiu pamokas, tai nors namuose bandysiu prikalbinti, nes jis tai visai nemoka valso doh.gif  doh.gif dekui. emeilas, gintariox@one.lt

zirzekle, žinok, siunčia man tavo meilas atgal laiškus, rašo, kad neužtenka vietos. Gal kitą adresiuką turi, ar pratrink ką nors, nes mano trys failiukai tai kokius 8 MB tikrai užima sad.gif
Atsakyti
gal galetum ir man tuos valsiukus persiusti? javaida@gmail.com aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2007 06 29, 16:49)
Prašom  4u.gif Kadangi pati šokau puse metų, tai ir turiu dainelių prisikrovusi wink.gif Negaila  smile.gif

labukas,

stoju ir as i valsiu prasytoju gretas ax.gif blush2.gif ciukyta@yahoo.co.uk

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Na, panos, išsiunčiau visoms, kurios prašė 4u.gif
Tik vaidoskos meilas siunčia man atgal laiškus, gal patikslintum, pliz wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2007 07 06, 23:07)
Na, panos, išsiunčiau visoms, kurios prašė  4u.gif 
Tik vaidoskos meilas siunčia man atgal laiškus, gal patikslintum, pliz wink.gif

labai labai aciu aciuks.gif .man tas paskutinis patiko thumbup.gif ,o gal kazka turi panasau, bet be zodziu ax.gif
Atsakyti
visom cia siunti valsiukus, tai gal galetum ir man tuos valsiukus persiusti? rutawm@gmail.com
o gal kas zino kur nternete rasti kaip sokti valsa? vestuves uz dvieju savaiciu, o dar su saviskiu nepradejom mokytis doh.gif
Atsakyti
ciapa, gaudyk muzikytę. Kas dėl žingsnių - ansčiau Tomo Petreikio studijos tinklapyje (www.valsas.lt) buvo parodyti žingsniai, bet dabar jie atnaujino svetainę, ir to puslapio kažkaip nebeliko, bent jau aš neberandu sad.gif O daugiau niekur ir nemačiau g.gif

Ciukyta, o kuris ten iš jų paskutinis? Man jau susimaišė viskas lotuliukas.gif Kur moteris dainuoja? Nes šitą be žodžių aš turbūt rasčiau, o tos kitos, kur vyras - tai tikrai ne sad.gif

Atsakyti
QUOTE(ciapa @ 2007 07 07, 20:46)
visom cia siunti valsiukus, tai gal galetum ir man tuos valsiukus persiusti? rutawm@gmail.com
o gal kas zino kur nternete rasti kaip sokti valsa? vestuves uz dvieju savaiciu, o dar su saviskiu nepradejom mokytis  doh.gif

dar labai gera nuoroda yra http://www.expertvil...z-basic-box.htm bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciukyta @ 2007 07 08, 12:35)

Labai dekui ciukyta, dabar mokysimes sokti... biggrin.gif
Atsakyti
Hennessy, aciu labai! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciapa @ 2007 07 07, 19:46)
o gal kas zino kur nternete rasti kaip sokti valsa? vestuves uz dvieju savaiciu, o dar su saviskiu nepradejom mokytis  doh.gif

ir as buvau radus zingsnius www.valsas.lt bet dabar deja nebera sad.gif tai vat atradau dar viena tik cia jau aprasyta vokieciu kalba, bet zingsniukai ir taip suprantami thumbup.gif
ir pamirsau prisegt pulsapiuka kur zingsniai ax.gif stai: http://www.brautissi...zschule_lw.html

QUOTE(Hennessy @ 2007 07 07, 21:17)
ciapa, gaudyk muzikytę. Kas dėl žingsnių - ansčiau Tomo Petreikio studijos tinklapyje (www.valsas.lt) buvo parodyti žingsniai, bet dabar jie atnaujino svetainę, ir to puslapio kažkaip nebeliko, bent jau aš neberandu sad.gif O daugiau niekur ir nemačiau  g.gif
Ciukyta, o kuris ten iš jų paskutinis? Man jau susimaišė viskas  lotuliukas.gif  Kur moteris dainuoja? Nes šitą be žodžių aš turbūt rasčiau, o tos kitos, kur vyras - tai tikrai ne sad.gif

gal galetum ir man tas valsu muzikytes atsiust, noriu su MB pradet mokytis, tik net nezinau pagal kokia muzika reikia blush2.gif ir per pacia svente butu miela pagal ta pacia sokt wub.gif buciau labai dekinga 4u.gif
mano emailas joguste@yahoo.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joguste: 08 liepos 2007 - 21:03
labukas visoms,

dekui hennessy uz muzika ir palengvisiu jos dalia ax.gif ,nes yra geras tinklapis ir kur galima parsisiusti valsiukus mirksiukas.gif

http://www.vwlz.narod.ru/download.htm rolleyes.gif
Atsakyti