Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis valsas

QUOTE(daiwuliuke2 @ 2007 06 29, 09:45)
mergaites, isnarsiau visa interneta, niekur nerandu valso muzikos.... prasau padeti, bent jau nuoroda kokia parasykite...visa si foruma perskaiciau, bet ten pagal viena adresa niekas nesisiuncia  schmoll.gif  verysad.gif

tau Vienos valsiuko reikia, kaip supratau? Ar lėto valso? Tuoj Vienos išsiųsiu porą dainelių wink.gif
Atsakyti
aciu aciu aciu jums labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif isgelbejot mane rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(daiwuliuke2 @ 2007 06 29, 10:28)
aciu aciu aciu jums labai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif isgelbejot mane rolleyes.gif

Prašom 4u.gif Kadangi pati šokau puse metų, tai ir turiu dainelių prisikrovusi wink.gif Negaila smile.gif
Atsakyti
Labai nesinori sokti to valso doh.gif Bet tampytis 5 min irgi nei sis,nei tas g.gif Turime dar 25 d kazka sugalvoti blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2007 06 29, 16:49)
Prašom  4u.gif Kadangi pati šokau puse metų, tai ir turiu dainelių prisikrovusi wink.gif Negaila  smile.gif

jei nesunku, mestelk ir man to valsiuko smile.gif
savaitgali pasisokymas nusimato 4u.gif
bielka@gmail.com
Aciu thumbup.gif
Atsakyti
Bielka81, lyg tai išsiunčiau, patikrink, ar gavai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2007 06 29, 09:53)
tau Vienos valsiuko reikia, kaip supratau? Ar lėto valso? Tuoj Vienos išsiųsiu porą dainelių wink.gif

laba, ar negaletum ir man atsiusti? 4u.gif

giedre.jenciute@gmail.com
aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrike @ 2007 07 03, 16:33)
laba, ar negaletum ir man atsiusti? 4u.gif

giedre.jenciute@gmail.com
aciu  smile.gif

jau 4u.gif
Atsakyti
Vakar buvome pirmojoj valso pamokoj. 4u.gif Labai faina!!!
MB visada pries sokius piestu stojosi, - sako maivymasis ir tiek, o po vakar pakeite nuomone (numaniau, kad taip ir bus, kai pamatys, kad ir kiti vyrukai visai rimtais veidais sokti mokosi).
Zodziu siandien ryte pries iseidami i darba susokom koridokiuje ka ismokom lotuliukas.gif Faina, idomu ir smagu, kad isdrisom ir prisiruosem eiti mokytis sokti!!!! thumbup.gif victory.gif
Atsakyti
QUOTE(opalė @ 2007 07 04, 11:10)
Vakar buvome pirmojoj valso pamokoj. 4u.gif  Labai faina!!!
MB visada pries sokius piestu stojosi, - sako maivymasis ir tiek, o po vakar pakeite nuomone (numaniau, kad taip ir bus, kai pamatys, kad ir kiti vyrukai visai rimtais veidais sokti mokosi).
Zodziu siandien ryte pries iseidami i darba susokom koridokiuje ka ismokom lotuliukas.gif Faina, idomu ir smagu, kad isdrisom ir prisiruosem eiti mokytis sokti!!!! thumbup.gif  victory.gif

tai va, mums irgi labai patiko, net sakem pratesim sokiu pamokas po vestuviu, tikrai smagus uzsiemimas, na bent jau kol nesusipyksti besokant biggrin.gif
Atsakyti
Forgete, perskaiciau,kad valsiuku pakaupus turi, permesk ir man , jei nesunku. mes irgi bandom trepset smile.gif
asta.ciuberkyte@gmail.com

Aciu
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2007 06 29, 09:53)

please, prasau ir man atsiusk valsiuka. MB neistempiu i sokiu pamokas, tai nors namuose bandysiu prikalbinti, nes jis tai visai nemoka valso doh.gif doh.gif dekui. emeilas, gintariox@one.lt
Atsakyti