Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis valsas

QUOTE(isimylejusi @ 2007 04 19, 18:38)
Čia ir čia parodyti valso žingsneliai. Gal kam bus naudinga.  4u.gif

Aciu , manau tikrai pravers..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviliuke21: 05 birželio 2007 - 23:05
QUOTE(sarune+ @ 2007 01 08, 18:51)
na as moku sokti valsa labai gerai, o maniskis jau irgi ismoko per laikotarpi kai mes kartu (per 4 metus) tai kaip ir problemos nebeliko tik gal  galvojam ka nors ispudingesnio sumastyti tik va muzika nezom dar kokia pasirinksim gal zinot kokiu graziu valsui tinkamu dainu siuolaikisku, kad suspaustu uz sirdeles  wub.gif

Vieni iš gražiausių valsų yra Štrauso. Pvz. "Prie žydrojo Dunojaus" 4u.gif
Atsakyti
O man vestuvėms norisi ne valso,o lėto fokstroto.... ax.gif man laaaaaabai gražu....kažkaip kitaip, labai elegantiškai atrodytų wub.gif
Atsakyti
O man fokstrotas atrodo gan lėtas, gal tada jau lėtą valsą... O asmeniškai savo vestuvėse norėčiau su mylimuoju sušokti tango - lyg ir klasika, bet aistringa. Man tai labai gražu rolleyes.gif
Atsakyti
mes jau šį šeštadienį šoksim valsą 4u.gif nemokėjau jo šokti, todėl išmokti man buvo įvykis bigsmile.gif o šoksime pagal Armstrongo "what a wonderful world".
Atsakyti
Sveikos, mes tai jau nuo rugsejo pradejom lankyti sokius, ir tai neaisku ar susoksim, mokam, bet is patirties zinau, kad kai daug akiu tai kojos oj kaip dreba... na nebent sampanas pagelbes, atpalaidavimui tongue.gif

tik dar nesugalvojau ka sokti, nes mano suknele bus trumpa, siek tiek zemiau keliu, tai valsas nelabai... galvoju gal rumba arba dzaiva (rokerolinis) kazkas gal originaliau, kaip jums atrodo? be to situos geriau mokam ir jiems maziau vietoj reikia. o beje Vienos valsas mums abiems tragedija, nes vos speju kojas paskui save susirinkti besisukdama, o jau nekalbant kaip galva susisuka... blink.gif
Atsakyti
kodel tu taip galvoji, kad jei suknele trumpa tai jau valsas netiks g.gif as tai manau kad tikrai tiks
Atsakyti
As tai labai noreciau nusivest MB mokintis sokti graziai, bet jauciu be sansu, o kaip jus ikalbejot savo mylimuosius eit mokytis sokt? ax.gif
Atsakyti
maniskis tai net pats pirmas man pasiule pries vestuves nueiti i pora privaciu pamokeliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 06 13, 23:23)
maniskis tai net pats pirmas man pasiule pries vestuves nueiti i pora privaciu pamokeliu  smile.gif

O kad man taip doh.gif
Atsakyti
mes jau pries pora metu turejom kelias pamokas, tai jam tada labai patiko. smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif nu visa saunuole tu,kad sugebejai dar ir sudominti ji valsu,o vatm maniskis,kaip stabaras beveik pastovejo,as biski pajudejau,pasokau,dabar kai ziurim dvd stengiuosi,per ta tarpa kai sokam nueit i wc ar iki saldytuvo doh.gif
Atsakyti